Minden Kluivert rajongó olvassa el ezt, bár a gyülölői is elolvashatják, csak nem kérek reagálást rá, illetve az ilyen emberkék mint Zoltán, meg Kalózka jobb ha elkerülik a topicot.
Henk Ten Cate aszonta kb. fél órája egy nyilatkozatban, hogy Kluivert 25 gólt fog rúgni a bajnokságban, csak a bajnokságban idén. Hát gyerünk, bár hátrányból indul, mivel az 1. két meccsen nem játszhat biztosan eltiltás miatt.
Kluivert egyetlen percig sem zsarolt, az csak pletyka volt, hiszen amíg nyaralt nem nyilatkozott senkinek és csak az újságok találtak ki mindenfélét. De ahogyan visszajött, rá két napra már be is lett jelentve, hogy belement a csökkentésbe és így már Saviola is többet keres nála, holott tavaly Kluivert lett a gólkirály, összevetve mindent (és így járna neki prémium).
De ettől még mindig nem értem, hogy lehet valakit megutálni, akiről 1 éve még ódaákat zengett ez a bizonyos ember és állítólag a kedvence is volt, bár ezt nem tudom. Mindenesetre furcsa.
Szerintem egyébként te már nem is örülnél annak, hogy Kluivert újra régi fényében csillogjon, mivel már rengetegszer lebasztad őt vélt és valós dolgokért. Szerintem te nem örülnél annak, ha lőné a gólokat.
Amikor Kluivertet évekkel ezelőtt dícsértem, akkor azt azért tettem, mert akkor úgy teljesített, az utóbbi időben mutatott játékát egy jó nagy páros lábbal történő kirugással lehetne díjazni.
Főleg, hogy a fizetése is pofátlanul magas.
Na meg, hogy szarik a klubjára.
Amikor csökkenteni akarták az évi 10 millióját, egyből zsarolni kezdett, hogy akkor elmegy másik klubba.
Gerardék és a többiek (akiket érdekel a Barca) szó nélkül belementek, hogy csökkentsék az évi 3 milliójukat.
És akkor meg pláne, hogy kifogok akadni, ha Saviola, aki minden meccsen hajt a csapatba kerülésért és rúgja a gólokat, aki filléreket keres Kluiverthez képest, miatta lesz kispados.
Hát aki mondta, egy divat, úgy nézem.
Mert olyan nincs, hogy valaki először egy játékosra ilyet ír, majd 1 évvel később már jobban utálja, mint saját magát. Ez van.
Ezt Raúlra értettem, nem Kluivertre egyébként.
Patjéra ez azért nem igaz, mert egy meccsen sohasincs 10 helyzete, de Raúlnak bizony előfordul az ilyen is.
"Amikor jó, akkor vág kettőt-hármat, amikor nem, akkor is lehet, hogy vág egyet, de kb. 10 helyzetből. "
Ez azért majd' minden futballistára igaz, nem csak Kluivertre. Kriston is lőtt már két gólt egy meccsen...
És Van Nistelrooy-nak is akadtak gyenge találkozói.
Van amikor jó, van amikor szánalmas. Amikor jó, akkor vág kettőt-hármat, amikor nem, akkor is lehet, hogy vág egyet, de kb. 10 helyzetből. Trezeguetnél is ez van, bár ő Raúlnál kevesebb labdát kap, viszont azokat még gyatrábbul értékesíti, de ő is lehet, hogy attól még megrúgja a maga gólját, csakhát hogyan ...
De engem különösebben nem érdekel ez, hagyja csak ki a helyzeteit Kluivert, ti pedig gyertek ide és szóljátok le. Attól még a kedvencem marad, bármennyire is furcsa.