Keresés

Részletes keresés

ChrisClay Creative Commons License 2001.12.25 0 0 31
Igazad van Zsebével kapcsolatban,bár nekem mindig Szájer Józsi volt a kedvencem (és Vojnovics...).

Egye sajnálok(nagyon),hogy nem kapta meg Feri a második bajnoki címünk évében a legjobb magyar játékos díját!!!

Nem is értem,miért (szerintem más sem érti). Vagy inkább nagyon is értem?...Na,ebbe most ne menjünk bele,ne rontsuk az ünnepi hangulatot...

Zsebét azóta tisztelem,mióta láttam tőle levezetni egy edzést.(Gellér Sanyi nem tudott bejönni a nagy hó miatt) Még mindig ő veszi a legkomolyabban,azt láttam.

A legjobb meccse is (számomra,bár kiváncs vagyok,te hogy látod) a Honvéd elleni döntő egyike volt:
a nagy sztár Kuzmint fogta,és Viktor 2 ponttal zárta(vag eggyel?) a meccset,mezőnykosara nem volt,az tutkó.
Pesten!!! Nem tudom,emlékeztek-e,hogy ez mekkora fegyvertény volt anno?

Persze,sokat idegeskedtem Feri miatt (kihagyott büntetői,illetve dobásbeli impotenciája),de a szíve miatt mindig elnéztem neki a hibáit is.
Amúgy is,ma már csak a szépre...

Előzmény: zsebe10 (27)
ChrisClay Creative Commons License 2001.12.25 0 0 30
...és Dzunicsot ezer zalai fanatikus dobálta fel az égbe pont a körmendi "dühöngő" előtt...miközben a lábukkal dobogtak a parkettán és üvöltötték:

"KÉK AZ ISTEN"...

Akkor persze nagyon magam alatt voltam,de utóbb ez már egy nagy élmány,egy nagy meccs után.

Vagy,amikor a Szolnok ellen az elődöntőben...
Horváth "Pipi" és "Taki" leckéztették meg az alapszakasz-győztes Körmendet,méghozzá a körmendi katlanban-2x is...

Vagy,amikor Kovacsevics "Micsó" vezérletével kaszáltuk el a tévésmeccsen a bajnok Danone-Honvédot- Pesten!!

Mindjárt az első fordulóban,óriási meglepetésre.

De azok a Szolnoki Olaj elleni örökös kupadöntők... Volt egyeltalán köztük sima meccs?
Nem,asszem nem volt...

Vagy,amikor Edmonson hülyét csinált Dávidból Körmenden,1997-ben...
Általában a védekező kézzel együtt húzta a gyűrűbe a labdát... nem volt mese...

...

Előzmény: zsebe10 (26)
ChrisClay Creative Commons License 2001.12.25 0 0 29
Te is nosztalgiázol.... Pedig te még nálam is fiatalabb vagy...:-)

Pálfalvy Gábortól ajánlom (nemcsak neked) a Futball-láz című könyvet,fantasztikus!!!

Abban megírta ő is:
" a régi pálya emléke megszűnik,mint a kudarc színtere,és az öreg szentély mindörökre megtisztul a rossz élményektől. Már csak a diadalokat őrzi a szeretett
hely,mint a szertárban a labdákat-évtizedekig..."

Én is így vagyok vele. Minél régebbi emlék,annál szebb és dicsőbb.

1994-ben sem volt rossz,amikor megérkezett a zalai különítmény,kétbusznyi "harcossal" - drukkolni a Körmendnek!!!
Talán emlékeztek,ekkor alakult a Tungsram-Honvéd (Budapesti Sólymok),és Dávid Kornél ekkor cseszett ki alattomosan a ZTE gárdájával.
Emiatt(bosszúból) érkezett elsősorban a ZTE-tábor Körmendre,de végül egy nagyszerű "VIDÉKÉRT"-tüntetés lett belőle...

És nagyon jól hangzott két oldalról egyszerre az AIDA...:-)

Ja,ez tévémeccs volt,és Halm 7 hármasával legyalultuk a pestieket!

És igen,amit említettél a Tungsram ellen... Jött Kardos Laci...

Akkor,abban a pillanatban néztem a mindig oly' magabiztos Zsoldos András arcát....- nem lettem volna a helyében!

Előzmény: zsebe10 (25)
Feribá04 Creative Commons License 2001.12.24 0 0 28
Nagyon remélem, hogy sok Atomic boy olvassa soraidat, mert teljesen igazad van.

Pakson találkozunk az Újévben!

Előzmény: ChrisClay (20)
zsebe10 Creative Commons License 2001.12.24 0 0 27
A legjobb kormendi jatekos pedig szerintem Zsebe Ferenc!
O a magyar Michael Jordan.Vagy ugy is lehet fogalmazni, MJ az amerikai Zsebe Feri!
Hosszu-hosszu eveken at egyenlosegjelet lehetett tenni (az o jateka) koze es a csapat, azaz a KORMENDI KOSARLABDA koze.

Az o fanatizmusa, lelkesedese volt az, ami mindig kihuzta a godorbol a csapatot.
Termeszetesen kellettek a sikerekhez(ugye volt boven) a tobbiek is, na de azert a ZsebeFeri, az igen!

Lehetett barmilyen taktika, vagy figura a palyan, az egy-egyezesei es betoresei(nemcsak kiserletek), hihetetlen asszisztjai(meg Magic Johnson is megirigyelte volna oket rengetegszer..), igen sokaig ponteros jateka -voltak azok, amik eredmenyesnek bizonyultak , hoztak a meccseket, s lazba hoztak a kozonseget.
Aki valaha is latta ot jatszani, az sohasem fogja elfelejteni, s meltan o a peldakepe a mostani sracoknak is(ha jol tudom Nemeth Istinek is..)

Koszonet a sok szep elmenyert!

Előzmény: zsebe10 (26)
zsebe10 Creative Commons License 2001.12.24 0 0 26
Szeretnem meg folytatni egy kicsit a nagy-nagy meccsekkel.
Termeszetesen az izgalmak sava-borsa mindig is egy ZTE-KMD meccs volt, Egerszegen.
Volt joban-rosszban reszunk odaat, a 90-91-es fantasztikus bajnoki meccs megnyeresere biztos sokan emlekeztek!
Aztan mikor a Kupaban (sajnos Cziglerrel az elen) odaat vertuk a Zetet, azokutan, hogy a dontobe jutast ellenuk szalasztottuk el(3-1 lett oda, pedig az alapszakasz utan elsok voltunk!!, de sajnos az elso meccsen 59-62 re lefaztunk a Dzunics-Lazics vezette Zete ellen..), aztan mikor Madison erkeztevel bombacsapatunk mar harminccal vezetett abban a csarnokban, ahol addig szinte mindig reszkettunk, majd a kovetkezo evben (Clay,Sheldon) husszal is mentunk mar ellenuk szinten Egerszegen.

Egy meccset kifelejtettem ,nem igazan ide illik, de Lipo biztos emlekszik ra, mikor a Tungsramot vertuk idehaza (90-91 es szezon)kb. 15 ponttal ugy, hogy Szajer Jozsi(33 PONT!!) lejatszotta az akkor agyonsztarolt valogatott pesti Nagyot!

Előzmény: zsebe10 (25)
zsebe10 Creative Commons License 2001.12.24 0 0 25
Eloszr is szeretnem megkoszonni a KORMENDI KOSARLABDANAK , hogy annyi szep elmenyt adott az elmult tobb, mint egy evtized soran!

Engem mindig a regi meccek hangulata tolt el nosztalgiaval! Mikor a kilencvenes evek elejen negyeddontoben v. eppen elodontoben KUZDOTTUNK a Videotonnal.Itt Zsebe,Bell, Szajer vagy Kardos ott Okac,Hegedus,Varga,Rajko. Micsoda fantasztikus meccsek voltak azok!

Aztan mikor a Tungsram ellen (Fodor Peti edzosege idejen ha jol emlekszem)Kardos ketszer is a dudaszo pillanataban dobott harmasaval nyertunk meccset, s jutottunk a dontobe(92).

Aztan mikor az Olimpija Ljublijanat vagy a Veronat vertuk fantasztikus jatekkal.

Azt hiszem ,mar ezekert az elmenyekert is erdemes volt elni eddig, s nehezen tudom elkepzelni, melyik klub volt kepes szurkoloit ennyi fantasztikus ajandekkal meglepni!
Koszonet erte!

Előzmény: ChrisClay (24)
ChrisClay Creative Commons License 2001.12.24 0 0 24
Minden szempontból!:-)))
Neked meg különösen...:-)

MTE!

Ja,Te még nem írtad le,mik voltak a kedvenc élményeid,kik a kedvenc játékosaid,stb...

Pedig nagyon KíVÁNCSI vagyok rá!:-)

Nos?:-)

Előzmény: belfera (23)
belfera Creative Commons License 2001.12.23 0 0 23
Valahol azt olvastam, hogy január 20-án.
Jó lenne egy soproni vendégjáték. :-))
Előzmény: ChrisClay (22)
ChrisClay Creative Commons License 2001.12.23 0 0 22
A sikerekről jut eszembe:
nem tudod véletlenül,mikor lesz a Magyar Kupa-sorsolás?
Előzmény: belfera (21)
belfera Creative Commons License 2001.12.23 0 0 21
Békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!

Köszönet az elmúlt 25 évért minden játékosnak, vezetőnek, szponzornak, szurkolónak.
Még sok ilyen szép esténk legyen, mint a mai volt.

Hajrá Körmend!

ChrisClay Creative Commons License 2001.12.22 0 0 20
Ugyanúgy gondolkodunk!
Egyetlen pontosítás: a paksiaknak az elődöntős,első körmendi meccsen való szurkolásuk-mint azt már sok más weboldalon megírtam- tökéletes volt.
Ha tudnák állandósítani azt a "formájukat",máris lenne méltó ellenfél!
(amit nagyon szeretnék)
Előzmény: realfan (19)
realfan Creative Commons License 2001.12.22 0 0 19
Először is Boldog Karácsonyt és Boldog Új évet kívánok minden magyar kosárrajongónak!

25 év felejthetetlen mérkőzései ma elénktárulhatnak (lelki)szemeink előtt. Visszaemlékezhetünk 2 bajnoki címre, 6 kupagyőzelemre és további pár parázs mérkőzésre.
A nagy Körmend-Szolnok-Honvéd-ZTE kvartettből igazán már csak ketten maradtunk az Olajjal.
Nagy dolognak tartom a velük kialakított barátságot... És nagyon örülök annak is, hogy van még további szimpatikus tábor(Dombóvár). Remélem nő még a barátaink száma addig amíg nem lesz majd megfelelő ellenfele a Red Devilsnek. (A Falco-tábor még, a ZETE-tábor már nem egyenlő rangú ellenfél.)

Éljenek a múlt és a jelen nagy körmendi csillagai!
És jövőre ünnepeljük a harmadik bajnoki címet!

HAJRÁ KÖRMEND!

ChrisClay Creative Commons License 2001.12.22 0 0 18
Neked is boldog karácsonyt!

Már hiányoltalak,azt hittem,sose nézel be ide!
11 év múlva viszonzom(ha még élek)!
Tényleg kihagytam a Gyurit,persze még sok mást is(de tényleg ő az,akiről feltétlenül meg kellett volna emlékeznem) pl. a 2 bajnokcsapat teljes keretét IDE nem írtam le.
Szalayt viszont mindenki imádta (már a nézőtéren,mert a városban az a hír járta róla,hogy nagyon pénzéhes krapek),én is kedveltem.

Na,majd Pakson úgyis találkozunk,most meg indulnom kell...:-(((

MTE!

Előzmény: Feribá04 (13)
ChrisClay Creative Commons License 2001.12.22 0 0 17
Igen,kihagytam Szalayt!!! Nem szándékosan,hanem "bénaságból". Pedig tényleg a legnagyobbak egyike volt,ha nem "A" legnagyobb.Kezdetben bedobót játszott,de végül irányító poszton találta meg az igazi helyét. Egy biztos(valószínű): nem lesz Körmenden még1x olyan tudású irányító!!!
Pár érdekesség:
A legnagyobb pontarányú(bajnoki) győzelmünket sokáig a Falco ellen tartottuk (101-44),azonban már a Csepel ellni a legnagyobb diadal.

A legtöbb (hivatalos ) néző a KWEST által is emlÍtett Zte-elleni döntőben volt. (3800-at írtak a lapok).
Ennél persze jóval több volt,de lényegtelen.

A "legnyögvenyelősebb meccseket" a Szolnoki Olajjal játszottuk (54-52,ill 52-50,ráadásul mind a kettő tévésmeccs és mind a kettő ruha!)

A Körmend mindezidáig legeredményesebb játékosa Szlávik,szorosan a nyomában(de nem fogja utolérni) Zsebe Ferivel.
A legtöbb meccset már viszont Zsebe játszotta körmendi színekben.

Aztán,pár "szubjektív élmény":

a legjobb játékos: szerintem Charles Edmonson.
a legjobb egyéni teljesítmény egy meccsen: Szájer Józsefé,1996-ban az ASE ellen,fantasztikusan irányított,kitűnően védekezett,emellett 5/5 hárompontost dobott a Paksnak,és amúgy is 95 %-kal dobott...
a legnagyobb durranás: Delmonte Madison 52 pontja Szolnokon
a legnagyobb megalázás:1. Charles Edmonson a salgótarjáni kupadöntőn átugrotta Mészáros Zalánt,így szerezve kosarat
2. Szájer József (44 pontos körmendi diadal mellett) 1994-ben láb között(klasszikus"kötény") vitte el a labdát Kálmán László ellen,majd simán ziccerezett.
A legjobb hangulat:1. A Manresa elleni bemutatás
2. Körmend-Verona...
3. Bármelyik Körmend-ZTE meccs
a nyolcvanas évekből
4. (idegenben) a tavalyi,Szolnok elleni baráti légkör
5.(idegenben) a Honvéd elleni bajnoki döntők

A legértékesebb körmendi győzelem: a Pécs elleni,idegenbeli,Jeremy Eaton nevű,egy szál légióssal,2 és fél éve.

A legnagyobb sztár ellenfélként Körmenden:
ilyen (szerencsére) több is volt.
De kiemelkedik Vlade Divac, Paszpalj,Djordjevics,Einikis-Lukminas,Kurtinaitis,
Rivers,Zdovc,Iuzzolino és Berry neve.

Végezetül a legnagyobb "személyi kultusz" talán mindeddig Harry Bellt övezte Körmenden!

MTE!

Előzmény: Feribá04 (16)
Feribá04 Creative Commons License 2001.12.22 0 0 16
Ebből látszik, hogy Körmend nem a divatszurkolók hazája, mert kérdésemre majd 15 éves távlatból is rögtön jött többfelől is a válasz.

Gyuri csodálatos játékos volt. A 90-es ASE-Körmend (négy közé jutásért 71-80) meccsen remek második félidei játékával és nem utolsó sorban 3 triplájával ő ütött el minket a továbbjutástól. Ennek ellenére nekem minden idők kedvenc körmendije marad (még Istit is túlszárnyalja).

Kívánok a Körmendieknek is Kellemes Karácsonyt és Boldog (bár bajnokicímmentes:)))) Újévet!!!

Üdvözlettel:
Feribá04

kwest Creative Commons License 2001.12.22 0 0 15
Úgy néz ki, Beléndek meg is adta a választ. Gyuri nekem is az első számú kedvencem volt, aki szerintem folytathatta volna a játékot ugyanolyan magas szinten.

Ha már évforduló és legemlékezetesebb dolgok:

1. A ZTE elleni őrület (amikor a döntőn nem született hazai győzelem). Igaz, hogy elbuktuk, de akkora kosárlabda-láz szerintem soha nem lesz az egész országban.

2. Az első kupagyőzelmünk. Két hihetetlenül küzdelmes (igaz, hogy elég gyenge) meccs, a döntőn Zsebe Feri utolsó másodpercekben szerzett döntő kosarával...

3. A salgótarjáni kupagyőzelem. Ez volt szerintem minden idők legjobb körmendi csapatának legjobb meccse. (sajnos akkor nem lettünk bajnokok, mert ugye Eddy...)

Persze ezek mellett megemlíthetném a fantasztikus Saporta-meccseket, a többi kupagyőzelmet, a két megnyert bajnoki döntőt, meg tulajdonképpen mindent, azokat a meccseket is, amelyek talán akkoriban nem is tetszettek annyira...az idő nagy úr...

Természetesen az első helyre kellett volna tennem 1987 április 12-t, de nekem az volt életem legelső körmendi meccse (hiába, divatszurkoló vagyok:))), meg hát csak tíz éves voltam akkor.

Csak azt kívánom, hogy legyen a csapatnak még legalább 25 ilyen éve, és maradjon életforma körmendi szurkolónak lenni.

HAJRÁ KÖRMEND!!!

És kellemes ünnepeket mindenkinek.

Előzmény: Feribá04 (13)
Beléndek Creative Commons License 2001.12.22 0 0 14
A felsorolásból kimaradt Szalay Gyuri neve. Ő is tagja volt a 87-es bajnokcsapatnak és magyar válogatott is volt. Szerintem a maga nemében legalább akkora játékos volt, mint Zsebe.
Előzmény: ChrisClay (-)
Feribá04 Creative Commons License 2001.12.22 0 0 13
Szia Chris!

Először is boldog karácsonyt!
Másodszor pedig gratulálok csapatod 25. NB I-es évéhez (11 év múlva te is gratulálhatsz nekünk). Remek kis összefoglalót hoztál össze a csapatról, ám a híresebb játékosok közül szerintem egy igazán nagy nevet kihagytál. Lehet, hogy nektek nem számított jó játékosnak (bár a válogatott alapembere volt), de nekem kedvenc körmendim volt. A nevét nem árulom el, mert neked kell rájönnöd, de annyit elmondok róla, hogy 1-2-es posztokon volt bevethető, nagyon jól dobta a hármast, a 80-as években élte a fénykorát és a kilencvenes évek elején hagyta abba achilles-ín szakadás miatt (ha jól emléxem 4-es számmal játszott).

Üdv.
Feribá04

ChrisClay Creative Commons License 2001.12.21 0 0 12
Nem,ez nem off,nem csak Körmend-szurkolókat várok a topicba!
Egyébként,ha érdekel a Körmend,vagy a kosárlabda,ajánlom neked is a www.bckormend.hu-t.

Ha ti jártatok ezek szerint anno Honvéd-meccsekre,akkor (látásból tuti) ismerhetjük is egymást,én sok arcot ismerek a volt Honvéd-táborból. Pélául K. Attilát is... (teljes nevet nem szeretnék írni,pedig érdekes neve van:-)))

Na,ő volt az egyik vezérszurkoló a "Sólymoknál".

Egyébként visszasírom a régi éveket(nosztalgia...),bár nem szerettem a Sólymokat,de mégis ez volt a nagy négyes : Zete,Olaj,Sólymok,Körmend.

És -nem mellesleg- a Dózsa Gyögy úton legalább hagytak minket szurkolni...

hajrá Körmend!!!

Előzmény: mondial (11)
mondial Creative Commons License 2001.12.21 0 0 11
Annak, hogy a pesti csapatok meccseire nem mennek ki az emberek annak több oka van szerintem.

Nincs lokálpatriótizmus, ami a vidéki csapatoknál egyértelmű az hiányzik a pestieknél, az emberek nem igazán érzik magukénak a csapatot, a régi csapatok megszüntek vagy eltüntek amelyeknek igazából szurkoltak.
És azért egy Fradi kézimeccsen mindig telt ház van, vagy egy vizilabda meccs iránt is nagy az érdeklődés. Itt is erről van szó egy Fradit magáénak érez egy fradista, egy Vasast az angyalföldi stb... Igaz lassan ez is kihalófélben van...
Na bocs az offért.

Előzmény: ChrisClay (9)
ChrisClay Creative Commons License 2001.12.21 0 0 10
Szia!
Gellér Sanyi szerintem is óriási,és nem titkolom,hogy a kedvenc edzőm a kosárlabdában (fociban az az ember e kedvenc edzőm,aki Gellér Sanyinak is a kedvence:-))) ).
Nagyon sajnáltam,amikor Sanyi elment Körmendről!
Volt szerencsém látni pár edzését! Nem magyar szintre való edzések voltak azok!

Csak sajnos akkor nagy volt a káosz,a pénztelenség Körmenden,és ennek elsősorban Sanyi itta meg a levét. Legalább azóta tisztázódtak a viszonyok (nagyjából anyagilag is rendbetettük magunkat),és bebesfütyülős távozásával végre a Mr.Sikkasztás is eltűnt Körmendről.

Igaz is: a Körmend eredményei között nem soroltam föl a politikától való (szerencsés) eltávolódást.

Hisz köztudott: politika - sport két külön asztal!

Hajrá Körmend!!

Előzmény: elcondor (7)
ChrisClay Creative Commons License 2001.12.21 0 0 9
Miért ne?
Ehhez az kell,hogy kicsit megkavarják Budapesten a sportra jellemző "állóvizet" (u.i. vmi okból Pesten nem csak kosárlabdára nem járnak ki az emberek,de már minden labdajáték esetében csak vidéken van néző), azaz kicsalogassák a nézőket a pályákra,csarnokokba.
Emellé kell az is,hogy a sport (de főleg ezen belüla kosárlabda) visszakapja végre a méltó helyét a médiában(főleg tévé!!!) + hogy fellendítsék a fővárosban a tömegsportot.

Szponzor ezek után már tutkó lenne,ha egy 12ezres városban van adakozókedv,akkor "nemá'",hogy pont egy 2milliósban nincs!

Még1x: elsősorban a tévéközvetítéseken múlik minden.

Hajrá Körmend!

Előzmény: mondial (8)
mondial Creative Commons License 2001.12.21 0 0 8
Hát ezt én is remélem, de sajna nincs sok realítása, hogy belátható időn belül visszakerül.

Előzmény: elcondor (7)
elcondor Creative Commons License 2001.12.21 0 0 7
Én is további sok sikert kívánok a Körmendnek és hasonló sikereket,mint az elmúlt 25 évben.Amúgy Gellér Sanyi még a körmendi edzősködése előtt itt lakott a házunkban,sőt ugyanazon az emeleten,mint mi.Nagy figura.
Kár,hogy lemaradok erről a gáláról,tuti,hogy jó buli lesz,de Pesttől azért elég messze van Körmend.
mondial!
Lehet,hogy akkor láttuk már egymást,mert tavaly én is jártam Honvéd meccsekre.Sőt épp a Körmned topicban ecseteltem,hogy milyen nagy meccseket játszottunk velük a döntőkben és,hogy milyen nagy hangulata volt azoknak a derbiknek.Remélem,hogy egyszer még eljön az az idő,amikor a Honvéd az első osztályban játszik újra a Körmend ellen.
Előzmény: mondial (6)
mondial Creative Commons License 2001.12.21 0 0 6
Honvédra már abszolut nem járok a másod (bár lehet, hogy ez már harmad)osztályba, de tavaly még kint voltam párszor. Nem volt benne sok köszönet.
MAFC-on nem voltam soha, régebben női Fradira jártam, de ugye az is megszünt...
Régen Pesten is sokan jártak, ha még emlékszel az egymás elleni pesti meccseinkre! Azok voltak a szép idők!
Mostanában nem nagyon látok kosármeccset, ugye a tv-k sem nagyon népszerűsítik...

Nyerjétek meg a bajnokságot, nekem ti vagytok a legszimpatikusabbak!

Előzmény: ChrisClay (4)
ChrisClay Creative Commons License 2001.12.21 0 0 5
Hja,a dicsőségek felsorolásából kihagytam a szurkolótáborunk most már újból felújított,erős jó,baráti kapcsolatát a SZOLNOKI Oil-Boys-szal!!
Erre -pláne a mai ellenfél egyenlő ellenség világban- büszkék lehetünk!
Két olyan tábor fogott össze mellesleg,amelynek ngysága és hagyományai is kiemelkedőek!

Emellett megemlítendő,hogy a DOMBÓVÁRIAKKAL is kifejezetten haveri a kapcsolat, a paksiakkal szemben pedig a
kölcsonös tisztelet-és elismerés az alap.

Hajrá Körmend!

ChrisClay Creative Commons License 2001.12.21 0 0 4
Kijársz még most is meccsekre? Mármint,hogy már az NBII-ben indultok?
Furcsa,egyébként,hogy Pesten ennyire nem.... Most volt a MAFC-meccsünk,óriási volt az érdektelenség (szinte több körmendi volt a csarnokban,mint MAFC-os...)
Ennél a Honvéd is jobb volt egy fokkal.

Bár,édesapámék még nagy MAFC-osok voltak,állítólag akkor még volt szurkolótábor.(műegyetemisták)

A gratulációkat köszi!

Lehet,hogy játszunk még döntőt!

Előzmény: mondial (3)
mondial Creative Commons License 2001.12.21 0 0 3
Le a kalappal a Körmend előtt, ők az egyetlenek akiknél igazából sosem a külfőldiek dominálnak, hanem a saját nevelésű játékosok. Minden magyar csapatnak így kéne csinálnia, bár lehet, hogy akkor unalmas lenne a bajnokság mert mindig a Körmend nyerné...

Azért hajrá Honvéd!

ChrisClay Creative Commons License 2001.12.21 0 0 2
thanx!
Előzmény: lao-ce (0)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!