Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Sajnos a szárny elszállítása nem sikerült, de a készítő topictárs ha minden igaz elpostázza nektek.
Szétnéztem buszügyben ma nálatok, sok szépség van arrafelé. :) Az ex Hajdús KPY-670 bent volt a telepen, egy sofőr mondta, hogy azért van bent, mert lerobbantak vele. Tudtok róla valamit?
Oké, de sokat ne reménykedj! Péntek délután ugyanis 12:25 után asszem, van egy óra múlva Kalocsára busz, azt a HYG-750, vagy a KLY-057 csinálja! Utánna meg 15:00 óra kürül van még egy, azt meg a CCC-574 szokta csinálni! :)
Kecskemét-Kalocsa 12:25-kor az egyik, de az sem bisztos mert valamikor az LLM-092 csinálja! De ha nagyon találkozni akarsz velük, akkor le kell menned Kalocsára!
Igen, kalocsai volt, de a Credok érkezése után landolt Kiskunhalason, ott szoktam látni, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elmúlt 2 hónapban nem jártam arra, azalatt sokat változhatott a helyzet.
Sajna este nem olvastam a topikot, de ha kész lesz az IKARUS embléma is, akkor együtt jó lesz, úgyis egy buszra kell mind2.Mail-t is küldtem, csak kaptam valami hibaüzenetet, hogy nem küldte el.
Mára lett kész a korábban ígért Ikarus szárny Debrecenben. Holnap kora reggelig írjon nekem az, aki át tudja venni Kecskeméten a vasárnapi nap folyamán. E-mailt várok (lehetőleg telefonszámos elérhetőséggel) reggel 6:00-ig, utána indulok.
Igen, csak az a különbség, hogy ezt nem vonat szakította félbe, hanem "csak" ütközött egy traktorral, és szerintem nem sok mindenkinek jelent problémát a javítása. OFF:Nem tudom láttad-e már a Tisza Volános KBK-844-et, hogy milyen karambolja volt és képzeld javítják.
Tekintettel arra, hogy a Kunság Volánnál mindent megtettek annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb ember tudja meg a főnökök fizetéseit, most beteszem ide: (megtettem a tőlem telhetőt a tagolásra, az Index rosszul küldi...)
Név Betöltött tisztség/ Munkakör Megbízási díj (Ft/hó)
Asztalos Ferenc Felügyelőbizottsági tag 60 000 Barna György Felügyelőbizottsági tag 60 000 Dr. Balog Györgyné Igazgatósági tag 70 000 Dr. Marcsa Ildikó Felügyelőbizottsági tag 60 000 Dr. Papp Erika Felügyelőbizottsági tag 60 000 Dr. Szűcs Miklós Felügyelőbizottság -elnök 70 000 Dr. Zsirai István Igazgatóság - elnök 80 000 Farkas Gábor Igazgatósági tag 70 000 Gábor István Flórián Felügyelőbizottsági tag 60 000 Hunyady Szabolcs Igazgatósági tag 70 000 Szűcs Tibor Igazgatósági tag 70 000
Antal Zsoltné informatikai osztályvez. 350 000 Csőke Csaba forgalomszerv.és ell.ov. 318 200 Dékány Ernő hközi pályaudvar-vezető 300 000 Gaga Albert kontrolling igazgató 563 000 Hári Ernő termelési igazgató 563 000 Heródek Katalin Henriett mb. munkaerő-gazd. ov. 297 000 Hunyady Szabolcs vezérigazgató 885 000 Juhászné Tóth Csilla kontrolling ov. 335 000 Kósa Márta szem. és oktatásügyi. ov. 299 000 Kökény István helyi üzemigazgató 367 000 Kökényné Nemcsok Judit pénzügyi osztályvezető 304 500 Nagypál Ildikó állomásvezető 282 000 Nyikos Károly garázsszolgálat vezető 242 300 Oroszi Zoltánné emberi erőforrás igazgató 563 000 Papné Bartos Erika gazdasági igazgató 563 000 Rónai Mihály központi irodavezető 391 500 Szabó Zoltán műszaki osztályvezető 326 800 Szakál Gábor állomásvezető 277 000 Szarvas Éva helyközi üzemigazgató 373 000 Tóth Marian idegenforgalmi irodavezető 206 000
Friedrich József ügyvezető igazgató 402 000 (VOLÁN KONTROLL KFT =ellenőrök) Szili János ügyvezető igazgató 456 000 (VOLÁNTRANS KFT. =kalocsai kiszervezett garázs) Buda Lajos ügyvezető igazgató 278 000 (TELETANK KFT. = kecskeméti kút) Nádasdi József ügyvezető igazgató 334 000 (VOLÁNTECHNIKA KFT. =félegyházi kiszervezett garázs)
Gyakorlatilag a felsorolt fizetések közül a legkisebb is kétszerese azoknak, akik dolgoznak. Napi 14-18 órát! Csak arra akartam kitérni, hogy egy kanna gázolajat nem ér az összes szakszervezeti tiszt együttvéve sem.
Külön sajnálom, hogy az Univerzál adatai nincsenek meg.