Jé egy főportás!! Persze,félti a szállodát mi!
Hát tudja, azért jobb ellátáshoz vagyunk ám mink szokva. Hétszámra rá se agóznak az emberre, éte italról is magunknak kell gondoskodni....
kedves vendégtársaim!
javaslom, hogy nézzünk ki magunknak pár dolgot amit elvinnénk innen, mert itt úgy sem lesz már semmi figyelemre méltó dolog, és akkor már legalább némi szuvenírunk legyen
én először is azt a szép nagy liftet vinném, a levehetőajtósat,
meg jó lesz még a stukkó a falakról, meg a falikarok,
meg a perzsaszőnyeg
Nerdy nekilátott csomagolni, már le is szerelte a lift gombjait, és most viszi a levehető ajtaját
Azért néha ránézhetne a szállóra. Ijessz Rá, hogyha nem nézz be néhanapján szét fogjuk hordani a szálllodáját.
Én már ki is néztem magamnak több mindent...
Aljasul rákérdeződtem, és még ne tessék feladni: a portás kishitű, ha csak ennyien jöttünk, jóformán feladta. Azt azért megtudtam, hogy Szauron nem bejelentkezett lakó, és ugyan segítsünk vendéget hajkurászni, mert nincs ki a létszám. Én eleresztem a saját levlistámat, kéretik ezt más lelkes gyilkos- nyomozó- és ártatlanjelöltektől is ...
Szia mindenkinek. Na szerintem egy jót vakációzunk itt ebben a világvégi szállodában, de gyikok az nem lesz...
De legalább fizetni sem kell senkiknek a szállásért, mert nincs kinek:-)
Meg kellenne szervezni egy talit máshol és nekiálnii az ölészetnek. Megyek telefonálok a Riskámnak...