Némi túlszaporodás következett be az akváriumunkban, de nincs szívünk az ivadékokat "likvidálni". Szívesen elajándékoznánk egy csomó fekete és ezüst molly-t, illetve azok keverékeit, akik fekete-fehér foltosak (nahát!:-)) .
Azoknak ajánlanánk, akik kezdő akvaristák, mert nagyon strapabíró halak, kevés törődést igényelnek, viszont rendkívül mutatósak. És mivel elevenszülők, könnyen szaporíthatóak.... azt viszont ne kérdezzétek, hogy megakadályozni hogyan lehet, hogy szaporodjanak.... ;)
Eladó („nagyobbra cserélés miatt”):
-650 l-es ívelt előlapú sarokakvárium hátterezve, bútorral (fekete). Az aksi befogói 170 és kb.110 cm, átfogó 200cm, magasság 60 cm, 10-es üveg. Állvány fekete bútorlappal van burkolva, neon vil., háttér, a háttérbe beépitve (hungarocell,műgyanta elemek,cement+perlit)a víz bevezetők ill. 1db EHEIM difusor, de akár egy belső szűrő is beszerelhető. Ha kell a háttér színére festett sziklák is eladók. Iá: 90000 Ft
-2260-as EHEIM kszűrők csapokkal Iá: 80000 Ft
Egyben (akvárium+2260): 150000Ft
-2217-es EHEIM kszűrő csapokkal Iá: 25000Ft
Tel: 20/9413855
Ha gondolod segítek javítani, ha még nem javítottad. Ne dobd ki, lehet javítani üvegcserével. Pengével le kell kapargatni a régi cuccot. Ezt csinálnád TE. Az újat zsírtalanítás után ragasztanám.
Akváriumot keresek 400-800 liter között, bútorral és világítással. Szűrő van, halak lesznek, szóval ezek nem kellenek. Háttér nem akadály, de nem is feltétel. A - reményeim szerint nem túl magas - vételár részbeni kompenzálására cégek és tenyésztők számára hirdetési felületet tudok biztosítani az Afrikai Sügér lapon (http://afrikaisuger.lap.hu) és/vagy a Diszkoszhal lapon (http://diszkoszhal.lap.hu).
Eladó kedvező áron 10 db zebrasásos sügér (Cichlasoma nigrofasciatum) ivadék! Most 5-6 cm-esek, és kb fele-fele arányban hímek és nőstények.
Érdeklődni emilben!
Tud valaki 1 eladó 100X40mélys.X50magasság akváriumot, a mérethez szükséges
Echeim külső szűrővel???Kérelek segítsetek!Új lakásba költözünk, és a meglévő
akváriumnak rossz helyen van a beépített belső szűrője, az elhelyezés szempontjából, és a műanyag tető profilja is ahhoz van kialakítva, tehát nem tudom megfordítani.
Budapest, XIII. kerületben eladó egy 170X50X60 cm-es (510 l-es) akvárium Eheim szűrőkkel (külső: 1000 l/h, belső 1200 l/h), 2 db 300 W-os Rena hőfokszabályzós fűtővel (ebből az egyik még nem használt), esetleg a felszerelések kölön is. Irányár: 60.000,- Ft
3 hónapos 100 x 40 x 40 -es gyári akvárium (aquael), belső szűrővel, fütővel, nagyon szép olasz-alma színű bútorral eladó. A bútor úgy van készítve, hogy az aki alá még egy picit kisebb (90 hosszú) aksi is betehető.
Kifogástalan állapot.
ár. 60 000 ft
Szia "marklar"!
Nekem is folyton visszajön az emiled, úgyhogy ide írom, amit elküldtem:
Beszéltem a Faragó Barnabásnéval (alias Fari), akivel leegyeztetted, hogy ő elhozza tőled a halakat, és arra jutottunk, hogy inkább nálam landolnának, mert nekem elég sok helyem van most az akimban, és pont sügereket szeretnék tartani.
Szóval, ha nem probléma (gondolom nem) akkor én vinném al a halacskákat. Csak annyi lenne a kérdés, hogy mikor tudunk találkozni és hol. Én kistarcsai vagyok, szóval elsősorban az Örstől a metró vonalán (akár kék metró is lehet) tudnék könnyebben közlekedni. Az időpontról meg annyit, hogy nekem nincs programom a hétre,max délutánra, úgyhogy eléggé rugalmas az időbeosuztásom! :))
Várom a válaszod!
!Előre is köszönöm!
Üdv: Havasi Mónika (momo18@freemail.hu)
Sziasztok!
Brakkvizi akváriumomat komplett eladnám. Esetleg csak a halakat is a technika nélkül.
Megtekinthető:
http://www.akvarista.hu/topicakv.php?page=&id=kardhal2
mail: kardhal2@freemail.hu
Sziasztok: Z
Szia Marklár! Hiába írok Neked, állandóan visszajön. Találjunk ki valami megoldást, hogy a halakat át tudjam venni. Én vasárnap ráérek, a kék metró vonalán. Van valami ötleted egyéb? üdv. F
Hello! Ha van véletlenül vkinek egy nem használatos kb 80-100 l-es akváriuma, akkor kérem jelentkezzen és megegyezünk! Tisztítás közben sajnos elrepedt az üveg, így most sajnos szegény halaim most a hűtőtáskába lettek "száműzve", abban úszkálnak...
Hello! Ha van véletlenül vkinek egy nem használatos kb 80-100 l-es akváriuma, akkor kérem jelentkezzen és megegyezünk! Tisztítás közben sajnos elrepedt az üveg, így szegény halaim most a hűtőtáskába lettek "száműzve", abban úszkálnak... Köszi