ooo lehet h felreerthetoen fogalmaztam. proxxon / sandvik racsnis tekerot akarok venni (azokat dicsertek lentebb). eddig 2 kicsi boltot lattam meg az obit, 1ikben se volt. bar az 1ik kicsiben nemtommilyen hegyeket arulnak, abbol vett baratnom testvere csillaghegyet furoba, megfurta vele az egesz epulo, uj tetoteret es ugy nez ki, mint az uj:)
te milyen markaju hegyekre szavaznal?
olyan torx, ami imbuszbol 5,5-es lenne:) 5-os imbusz kicsi bele, 6-os meg mar nagy. itt veszpremben 1elore elszomorito a kinalat racsnis karokbol, kutakodok meg tovabb.
Nehogy már elsüllyedjen, még csak most találtam ide.
Nem vagyok OBI fan, de lakásfelújításhoz vásárolgattam ott cuccokat, és láttam egy Bosch bitkészletet akkus csavarozóhoz. Érdemes ilyet venni? Eddig a bitekkel nem volt szerencsém, vagy túl keményre volt eddzve, és eltört, vagy elcsavarodott. A Bosch kiegészítőket ismeri valaki ilyen téren?
Ja, annyit figyeltem meg, hogy zöld a doboz borítása, és 72 darabos. Az árára nem emlékszem, de ha azt mondjátok, hogy jó minőségű, akkor úgyis visszamegyek megnézni.
Na mi van itt, mini Golf tali? :-))). Kár hogy így leült a topic, pedig ígéretesen indult...
Süni, visszanézve a hozzászólásokat eltüntek a szerszámképeid (sőt maga a home is) a szerverről, emiatt ugye nem látszanak. Vissza tudod őket rakni? Nagyon hasznosnak találtam ezeket.
Pedig nekem most kellene egy rugóösszehúzó szerszám, s persze az István utcai bolt elköltözött/megszűnt. Tud valaki segíteni, hogy hol lehet olcsón ilyet venni?
Üdv emberek!
Még új vagyok, bocs hogy nem olvastam végig az eddigieket!
Lenne 1 kérdésem:
A Meister-Werkzeuge GMBH D-.. Wuppertal Germany c. cégnek milyen híre van a palettán (pl.crowa)
Helló !
Meguntam sokat költeni karosszériásra, ezért elhatároztam, hogy szert teszek egy CO2 heggesztőre. Kérdésem : Hol lehetne alkatrészeket beszerezni hozzá ? Ugyanis igen sokféle ívheggesztő trafóval rendelkezek, mert a faterom hobbiból évente mindig csinál egy új trafót. Arra gondoltam, hogy a nyelet meg kéne venni, a többit pedig szépen összerakni. Így olcsón ki lehetne hozni egy viszonylag jó gépet.
Elindulsz kifelé a Nagykőrösi úton. Nem az autópálya felé mész, hanem az autópiac felé. Elmész az autópiac előtt, majd végig egyenesen, míg a szem ellát... Mikor már úgy érzed, hogy nagyon sokat mentél, akkor még mész egy kicsit, átmész Gyálon, és Gyál vége felé lesz egy olyan marha nagy zöld tábla, hogy arra van az M5-ös. Ott elmész jobbra, és cirka 1 kilométer után lesz egy piac tábla, ami jobbra mutat. Szombat és vasárnap délelőtt nagyon sok ember jön arról. Van fizetős de nem őrzött parkoló is.
Hülyeséget írtam igazad volt.
Ma voltam a szerelőnél, és ők úgy csinálják ahogy mondtad. Hidegen húzott varratnélküli csövet hajlítanak.
Megtöltik homokkal, megmelegítik, és kézzel hajlítgatják.
Vallaszleg az a Tiptronikos 100ezres cucc már profi pl 15-30Volt az üresjárati feszültsége ami kevesebb mint a számítógépé és a 32kg is mond valamit. :) Gondolom egy hivatásosnak egy iylen már megfelelő.
Azt megköszönném, valójában arra szeretném használni hogy az esedékes kisebb-nagyobb kasztni hibákat én magam meg tudjam javítani. Mondjuk bele is kellene tanulgatni. Esetleg azt is megtudnád kérdezni hogy egy ilyen heggesztő tanfolyam kb mennyi idő és pénz? Vagy anélkül is meglehet tanulni rendesen?