Ezzel a győzelmével döntötte meg Roy Emerson 12 GS győzelmi rekordját..azaz ez volt a 7. Wimbyje,a 13. GS trófeája.Óriási tenisztörténelmi tett volt ez akkor,naná h sírt.És ha jól tudom,először voltak ott a szülei.
Van asztali DVD lejátszónk, meg a gépről is ki tudom vinni a képet tévére. A megvágtam mit jelent? Nincsenek benne reklámok? Vagy az Agassi elleni döntőből csináltál egy egy órás meccset?
most picit aggódom a Rafter ellenit lehet egyelőre nem fogom tudni kiírni, nézem h 3,5 órás a műsor, namost 1 lemezre 2 óra 10 perc fér rá TV minőségben, és nem tudom, hogy dupla réteges lemezt tudok-e írni vele, mert ha nem, akkor vagy 2 lemezre írom, vagy 1re de akkor romlik sokat a minőség, ha megy a duplás, akkor nincs gebasz
viszont reggel megvágtam már a 90es éveket is, ez meg a múltkori PETE-s csak 1-1 órás, így azokat a legjobb minőségben vettem fel, ez 2x akkora anyag, vagyis ezek is 1 lemezesek, de pontosan nem tudom mennyivel jobb, mert mint mondtam normálban is pont olyan éles, mint a TV, sz'al lehet h számítógépen látszik a minőségbeli különbség
cimbikém, meg van vágva, írható formátumban van az Ágassi András elleni meccs:) ugyanerre a sorsra fog jutni Rafter Patrik elleni is, a múltkori PETE-s műsor is asszem már vágva van:), és a 90-es éveket összefoglalót is felveszem csütörtökön:)
ha küldtök lemezt kiírom és visszaküldöm, asztalival írom, ami azt jelenti h TV minőség -, de szgépen nézve jóval rosszabbnak tűnik a felbontásbeli különbség miatt, mintha TV-n bámulja az ember -> de amúgy nem vészes, 4 GB, sz'al anyni h szgépen kicsit zizisebbnek néz ki
háááát, jobb híján jurpárk, méregdrágán vettem 4 db-ot, vmi 315 Ft/, de lényeg h így tudok helyet csinálni, és meg lesz oldva, de a teletext 19:00-20:30-ig írja, a port.hu meg 18:00-20:30-ig, melyik a jó?, marhára nem mindegy
dolgozom az ügyön, sürgősen dvd-hez kéne jutnom h tudjak kiírni a vinyóról és helyet szabadítani;
Ecseri úthoz közel tudtok olyan helyet, ahol lehet venni írható DVD-t?:) az a baj h szomorú kötelességnek kell eleget tegyek, becsületbeli ügy és így a progim sűrűbb
Ha valaki fel tudja venni a mai és a szerdai meccseket, akkor megoldható lenne majd, hogy valami módon hozzájussak én is. Legalább újra néznék egy kis teniszt! :))
a párhuzamodról meg annyit, hogy éppen Ciani szokta mondogatni, hogy nehogy felhozzuk már Lendlt meg Beckert meg a többi ászt, akiket Pete megvert, mivel ők már pályafutásuk végén voltak. Safin amúgy Rogert is megverte, szóval nem teljesen értelek...
Szia!"Lehet Roger akár simán eljut 20 GS-ig ebben a mezőnyben,attól még Pete a legnagyobb."Azért ha jól emlékszek Petet a Us open döntőjében Hewitt is, meg Safin is enyhe kifejezéssel is nagyon megverte ebből a lebecsült mezőnyből.Csak nem úgy gondoljátok,hogy bármilyen pályán esélye lenne Petenek Rogerrel szemben?
"btw lehet Roger akár simán eljut 20 GS-ig ebben a mezőnyben, attól még PETE a legnagyobb, és ez a műsor is csak megerősített ebben:), és hiába komplettebb játékos RF"
mondjuk az segített a döntésben, hogy a koncertet neten néztem élőben, ráadásul a genny mtv csak 1 órát adott le a 2,5 órás koncertből, azt is reklámokkal teli;
viszont meccseket nem nagyon találtam neten, csak egyet, a Federer ellenit, azt meg inkább nem akarnám letölteni:P
btw lehet Roger akár simán eljut 20 GS-ig ebben a mezőnyben, attól még PETE a legnagyobb, és ez a műsor is csak megerősített ebben:), és hiába komplettebb játékos RF
nah, beleharapok az egyik kezembe, hogy a másik jó legyen: letörlöm a 2,5 órás Metallica Rock Am Ring 2006-os cuccot, hogy fel tudjam venni a PETE-ről szóló műsort
reménykedve, hogy ez utóbbit még meg tudom szerezni mástól... mondjuk ha lenne lemezem, akkor nem lenne gond, de nincs....
izzíthatná vki a felvevőjét, mert sajna nekem teli a vinyó, és nincs dévédé, amit kölcsön kértem az meg pluszos, arra is rábarkácsoltam, szívom afogam ,de egyelőre úgy néz ki nem t'om felvenni, pedig kiírtam volna hamar dívídíre.......
Hát még én mennyire várom, mivel én ezeket nem is láttam, de a kedvencem, miatta kezdtem el teniszt nézni, igaz, sajna csak 2001-től... + 19-e este már túl leszek az érettségin :-)
Jövő hét hétfőn (jún. 19.) 18:00-kor Agassi-Sampras 1999-es wimbledoni döntőjét, míg szerdán (jún. 31.) Sampras-Rafter 2000-es wimbledoni fináléját fogja mutatni a SPORT1. Azt hiszem, ennél szebb nosztalgiázást nem nagyon lehet elképzelni ezzel a két fantasztikus mérkőzéssel.
Én már nagyon várom, hogy ezen meccseket újra láthassam! Mindegyik meccsen fantasztikusan játszott Pete!