Zorci:
De pusztán azért, mert nem kezdtem el a szokott tónusban anyázni :-)
Smithi szervezett egy mini CP-t: és képzeld Zorró: minden klappolt, a hely nem zárt be, időre ott volt mindenki, és még sorolhatnám. Tanulhatnál tőle. Pl. azt, hogy téged ne hívjon ilyen helyekre! (bocsmindenkitől, biztos megint bunkóvagyok)
CSAK NEM TE?
Ott kapod azt a nagy lóvét?:-)
Vigyázz, az a dátum a bolondok napja.
(Vertics Józsefnél Makó városnézés jön be, de 1 kép sem látszik, így a hagymás sem. Pedig a dughagymáról írottak még nekem is mondtak újat)
Különösen, mikor aranyat nem is osztogatnak. Én nagyon elégedett vagyok, fel is tettem a honlapra. Viszont erős a gyanúm, hogy az idei produkcióval (Lázár-térkép) meglesz az aranyoskám...
Hm. Azt hittem, örülsz, ha visszahallod a saját poénodat. Hogy ily jó volt, meg ily mély nyomokat hagyott. Pedig tényleg nem egy nagy szám, volt már jobb is. Öregszünk. Ez van.
Đuke, majdnem Lajsz, de ehelyett Moravcsik, ha mondd neked ez a név valamit.
Leginkább arról nevezetes, hogy kvantitatív világrekordokat állít be speciálisan neki készített üvegpohárban.
Nem mondom, hogy eléri a nagy Levin szintjét, de hát azért megy a sékelés (már megint ez a tel-avivi pézváltás...)
Vadsás: ha olvasni tudsz, akkor a Népszabadság mai számának 9. oldalán jobb alsóban láthatod az eseményt, ergyéb iránt pedig a honlapomon teljesen áptuminit a dolog, szóval lehet venni cuccost, képeslapot is áriulok, kő péz a kocsira!
Na, hajrá marinéni, Duke, a kircsi bevállalható, a holnap este nem, mert dolgozom még, de majd még telefinálunk ez ügyben.
Csak nem a Lajsz úrnál tanultál koktélkészítést? Állat az a gyerek, kár, hogy a bajusza mindig belelóg az itókába.
Igazán meghívhatnál 1szer koktélozni magadhoz. A linkgyűjteményben már bioznyítottál. Itt az ideje, hogy a koktéljaiddal is elbűvölj (no meg mással is...).
ezen kívül csúnya dolog, hogy a privát partijaiddal büszkélkedsz nagy nyilvánosság előtt, de meg nem hívsz senkit. hogy pl. Vérpistit nem, hát istenem, megértem. de hogy engem sem....na jó, egy kicsit ezt is, DE AKKOR IS!
Azt ugye látod, Vérpistike, hogy miattad beragadt a topik? Na most akkor az a kérdés, hogy mi a jobb:
Ha te itt negédesen beköszönsz, amire senki még csak reagálni sem tud vagy akar; vagy ha Đuke mester a maga keresetlen egyszerűségében legalábbis időlegesen saját maga ellen hangolja a jelenlévőket, és legalább pörög a számláló?
Magam részéről elviselem Đukismissimo arroganciáját, mert személyesen is ismerem, és tudom, hogy tényleg egy catcheg... :-)
Đuke, wazze, ha így folytatjuk, akkor már koktélozni fogunk csak menni. Ja, egy ilyen tanfolyást is elvégeztem, van oklevelem is!
A térképbuli pedig frenetikus siker volt, részletek a napilapokban.