Keresés

Részletes keresés

Fatboy Slim Creative Commons License 2016.08.26 0 0 2742

Csak belenéztem a meccsbe, így nem tudom, hogy mi van Carollal, Noble-lel, Tomkins-szel... Payet meg lefogadom, hogy a franciáknál játszani fog a soron következő válogatott fordulóban. Azt láttuk már hétvégén, hogy ezzel a felálással már egy hosszabbítás is bravúr lett volna.

Előzmény: Martin Vazquez (2741)
Martin Vazquez Creative Commons License 2016.08.25 0 0 2741

Rég láttam ekkora szart, mintha nem is akartak volna továbbjutni. Az utolsó tíz percben számos olyan akciónk volt, amikor egy emberünk várta a beadást a 16-oson belül, nulla küzdőszellem. Talán a sérültek nélkül ez a csapat csak ennyire képest. Hétvégén City, bele se merek gondolni...

Fatboy Slim Creative Commons License 2016.08.23 0 0 2740

a stadion hangulattalansága és a csendek voltak a legnagyobb félelmeink szerintem a legtöbbünknek.

azt láttam viszont, hogy az állva szurkolás elleni rendelet nem talált célba. nem is tudom, hogyan akarták ezt elérni a West Hamnél....

Előzmény: Martin Vazquez (2739)
Martin Vazquez Creative Commons License 2016.08.22 0 0 2739

Kisebb sérülés, de Lanzinivel együtt mindketten játszhatnak csütörtökön a románok ellen. Menő az új stadion, de sokszor olyan csend volt, hogy azt hittem, hanghiba történt...

Enner Valencia miért nem megy az anyjába? 0-0-ra állunk és csigaként sétál le a cserénél, remélem, szóvá tették neki. 

Előzmény: Fatboy Slim (2738)
Fatboy Slim Creative Commons License 2016.08.22 0 0 2738

Nagyoin harmatos volt a tegnapi. A stadion jól néz ki, de össze sem hasonlítható a Bolyen Grounddal - legalább is a tv-n keresztül.

Mi van Payettel egyébként?

Fatboy Slim Creative Commons License 2016.08.16 0 0 2737

bosszantó volt a bírói hiba, valahogy ezek mindig átmennek Costa esetében.

Az is tény, hogy a Chelsea sok-kevésre verhetett volna minket :(((

Nagyon defenzív volt tegnap a csapat.

Előzmény: Martin Vazquez (2736)
Martin Vazquez Creative Commons License 2016.08.16 0 0 2736

Payet csak csere volt, Lanzini, Feghouli és Sakho nem játszhatott, Ayew meg gyorsan megsérült. Szürkén nyomtuk, tavaly talán egyszer sem volt ennyire ötlettelen a támadójáték. Ettől függetlenül Costát ki kellett volna állítani, és akkor ki tudja, mi vége. Győztes gólt speciel biztosan nem szerez...

Előzmény: Fatboy Slim (2735)
Fatboy Slim Creative Commons License 2016.08.15 0 0 2735

Kíváncsi vagyok Payetre és a formamentésére ma...

Törölt nick Creative Commons License 2016.08.04 0 0 2734

Gyorsan 2:0. Iden komolyan fogjak venni. 

Pretorious Creative Commons License 2016.08.04 0 0 2733

Szerintem elég jól megcsinálták a pályához közeli lelátókat. Oké, hogy nem pont olyan mint egy igazi focistadion, de legalább semmi olyan ocsmány futópályás feelingje nincs mint pld a római Olimpico-nak. A kapuk mögött kb annyi hely van mint Swanseaban (ott a rögbi miatt olyan), oldalra meg kb NFL szabvány.

Törölt nick Creative Commons License 2016.07.28 0 0 2732

11-re 11-es. Noble 

Törölt nick Creative Commons License 2016.07.28 0 0 2731

Fehervari Brachi is Domizaleba szlovenoknal jatszik. 

Törölt nick Creative Commons License 2016.07.28 0 0 2730

Gyak legerosebb kezdo. Uj arc Feghouli tobbek kozt. 

Törölt nick Creative Commons License 2016.07.28 0 0 2729

Rogton kezdenek. Megint dobjak az EL-t? Visszavago az olimpiaiba lesz mar gondolom telt haz elott. 

Fatboy Slim Creative Commons License 2016.06.10 0 0 2728

Dimitri eldöntöntte

Törölt nick Creative Commons License 2016.05.11 0 0 2727

meccsnapon egy szabály van... ELKERÜLNI A KÖRNYÉKET!!!!! jó, lehet hogy meccs előtt pár órával volt a buszdobálás, ezért a paki családka nem tudhatta, de na, tájékozatlanok voltak durván, szerencséjükre ma reggeltől soha többé nem kell félniük ott, csak majd ne pont emiatt költözzenek el :D

Előzmény: Fatboy Slim (2726)
Fatboy Slim Creative Commons License 2016.05.11 0 0 2726
Pretorious Creative Commons License 2016.05.11 0 0 2725

"...ha jól emlékszem, a Spurs is költözik hamarosan"

Spurs helyileg marad, az új stadion szinte ugyanazon a helyen lesz, annyira hogy már most az építkezés kezdetén megbontják az egyik jelenlegi lelátót, ezért a 2016/17 szezonban 4000 hellyel kevesebb lesz a WHL-n. Aztán jön majd egy szezonnyi száműzetés a Wembleybe vagy Londonon kívűlre, (ami a Chelsea-nek három év lesz). Ezt úszta meg a WHU egy pénzügyileg bombaüzlettel, a jelenlegi PL őrületet elnézve a nézőszám bővülése jót fog tenni a klubnak, még ha lesznek is kockázatai egyéb vonatkozásokban.

Előzmény: Fatboy Slim (2719)
Fatboy Slim Creative Commons License 2016.05.11 0 0 2724

Emirates-ről nem tudok sokat, mert nagyon against modern futtball típus vagyok és nem szívesen mennék be, de szerény ismereteim alapján teljesen más a megközelítése, infrastruktúra fejlesztést váltott ki a beruházás és egy park és parkolók vannak körülötte és nem a kisutcák.

Ja, tök új helyen lesz, Stradford kerületben, átszokás érdekes lesz.

Ezt nem tudom, szerintem a legnagyobb kérdés az, hogy folytatja-e a West Ham a középszerűségtől való elmozdulás irányát - sőt, több szezonon át a kiesés réme is fenyegette a klubot - , és főleg, hogy meddig tudják ezt biztosítani a tulajok, hisz ide komoly játékosok és edzők kellenek folyamatosan, vagy visszatér a régi WHU korszak és állandóan csak a kiesés elől kell majd menekülniük. Ez esetben legalább jut majd nekünk jegy.

Én mindenesetre hálát adok a sorsnak, hogy láthattam az upton parkot és a Green Street környékét, legendás lett a környék.

Előzmény: Törölt nick (2723)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.11 0 0 2723

Most nézem az Emirates a Higburytől 100-150 méterre van a vasút túlodalán (?), nem? De a West Ham úgy költözik el, mintha holnaptól a Fradi az Üllői út helyett a frissen átadott 65000-es új Puskásba költözne (meg mondjuk eladtak volna 50000 bérletet, de ezt most hagyjuk). Nem lenne árulás, vezetőségszidás, ha a Puskásba költözne 99 évre (!) a Fradi? És ha lecseng a West Ham divat 20-30 év múlva, akkor a maradék 66 évben 20000 néző előtt fognak játszani az olimpiaiban, miközben vissza is költözhetnének az Upton Parkba?

Fatboy Slim Creative Commons License 2016.05.11 0 0 2722

ez itt már javában off, de ha már stadionok, akkor az Emirates lokációja példás

megpróbálok levadászni a 2016-17-es szezonra egy ticketet

Előzmény: Törölt nick (2720)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.11 0 0 2721

amúgy jó meccs volt még ha ez ilyenkor másodlagos is :D

Törölt nick Creative Commons License 2016.05.11 0 0 2720

Na, ebből a szempontból az Everton stadionja van még jó helyen! Készült egy kép, amit láttam, hogy a stadion felé vezető úton téglaházak mindkét oldalt, áll a fotós az utca közepén, és szemben a stadion bejárata, vagy legalábbis közvetlen fala a tetővel. Ott jó lehet lakni, ott aztán nem kell olyan faszságokra válaszolni egy kérdőívben, hogy hány perc eljutni a stadionhoz... és ez az eredeti szurkolás, hogy hazai pálya = 1-5 perc séta otthonról, nem pedig 200 km-t utazni egy hazai meccsre is. Vagy HÉV-en zötykölődni a város másik végéből. :)

Fatboy Slim Creative Commons License 2016.05.11 0 0 2719

Highbury jelenség. A Highburyt övező kisutcák házai Londonban gyakorlatilag értéktelenek voltak, ill. az ős arsenalosok voltak értük hajlandók komolyabb összegeket kifizetni, de a környék lakói igazán akkor könnyebbültek meg, amikor elköltözött az Arsenal az Emirates-be.

Queens Park - Loftus Road elhelyezkedés ugyanez. Meccs előtt és után széthugyotott kisutcák, sarkok, fák. Chartlon amig PL csapat volt, állandó volt a panasz, most, hogy 6 ezren járnak a 27 ezres hodályba, elviselhető a dolog. fulham is egy kicsit fellélegzett.

Érthető a WHU költözése, de változással fog járni a dolog, ez nem is vitás.

ha jól emlékszem, a Spurs is költözik hamarosan

Előzmény: Törölt nick (2718)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.11 0 0 2718

És mi lesz a régi stadionnal? Miért nem lehetett ezt felújítani, újat építeni ide? Értem én, hogy a környéken lakóházak vannak minden irányból, de aki oda költözött, talán meg lehetett volna győzni, hogy költözzön máshova. Ja, és az egyik oldalról lévő 2-4 panelban lakni amúgy sem egy hű de nagy móka, bár most már nyugiban lesznek, számukra a mai reggel egy új napot hozott 40 év után (vagy ahány éves a paneljük). Békéjük lesz, nem lesz több garázda csürhe az utcán, és este 11-kor tudnak aludni, nem fog buborék beszállni az ablakon. Békét, igazságot szolgáltatott a panelek népének a költözés!

Előzmény: Fatboy Slim (2716)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.11 0 0 2717

És az emberek ezreit nem zavarja, hogy eladták alóluk a stadiont, költöznek máshova? A millwallosok 25 éve, mikor eldózerolták a stadionjukat, elküldték melegebb éghajlatra az elnöküket:

http://www.millwall-history.org.uk/the_den3b.htm

Persze rövid morgolódás után az új stadionban is folytatták a huliganizmusukat, de a West Hamnél még ez sincs.

Előzmény: ironmaiden70 (2715)
Fatboy Slim Creative Commons License 2016.05.11 0 0 2716

nem vitás, hogy fel fog hígulni, bár az is tény és többször kiderült, hogy a WHU-nak az Upton park (bocs, nekem sosem lsz Boleyn Ground) kicsi volt, a legtöbb rangadóra 2-szer annyi jegyet el tudtak volna adni, mint a rendelkezésre állót + a vendégtábor helye is kicsi volt, úgy hogy van a Hammersnek akkora tartaléka bőven, hogy legalább a 3/4-ét az új stadionnak a core szurkoló alkossa

Előzmény: Törölt nick (2712)
ironmaiden70 Creative Commons License 2016.05.10 0 0 2715

Ha ez létrejöhet, akkor valójában mindig telt házzal kellett volna mennie a meccseknek

Telt ház is volt minden meccsen 

Előzmény: Törölt nick (2712)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.10 0 0 2714

És még a címer is meg fog változni, kiszedik belőle a bástyát. Az úgy szép lesz. Persze sokszor változott már a címerük, de akkor is. Vezetőség takarodj!

Törölt nick Creative Commons License 2016.05.10 0 0 2713

Na, 100+ év után költöznek innen valahova, ami nem West Ham/East Ham és nem hagyományos környék, akkor ez eléggé vérlázító, nemde? Durvább, mint a vénaszkenner? Ott lesz tüntetés? Bojkott? Vezető szidása? Tényleg érdekel, hogy ott ez miért nem negatívum.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!