Keresés

Részletes keresés

twenty Creative Commons License 2002.10.15 0 0 46
ma este Hamlet a tv-ben
bokor Creative Commons License 2002.07.31 0 0 43
Szivesen, drága, neked bármikor...
Előzmény: zalus (42)
zalus Creative Commons License 2002.07.30 0 0 42
király spojler volt, köszi. :D
Előzmény: bokor (41)
bokor Creative Commons License 2002.07.30 0 0 41
A harmadikban biztos? Mert a másodikban az egyik kedvenc figurámat fogja játszani, Lockhart professzort, de feltűnik-e ez a fickó a 3. kötetben (miután visszafelé sült el a felejtés-átok, és tök hülye lett szegény)? Mert abban még csak az elején tartok...
Előzmény: uaithne (36)
uaithne Creative Commons License 2002.07.30 0 0 40
no erre én is kíváncsi leszek.---:)

shearer: A sheffieldi előadások ez év márc.15-től (v. 14) ápr. 10-ig voltak, az eredeti tervekhez képest 1 kicsit meghosszabbítva, mert kevés volt a jegy és mindenki reklamált.

Előzmény: zalus (37)
Alan Shearer Creative Commons License 2002.07.10 0 0 39
Mikor volt a sheffieldi fellépés?
Agassi Fan Creative Commons License 2002.07.08 0 0 38
A sok hűhó semmiért nekem is nagyon tetszett. Jó régen láttam.
Előzmény: Lady Levender (31)
zalus Creative Commons License 2002.07.07 0 0 37
a harmadik pottert tudtommal, alfonso -jólírjamle- cujaon fogja rendezni, aki a kis hercegnővel már bizonyította, hogy otthon van a gyerekfilmek gyártásában. a negyediket pedig spielberg szeretné megrendezni. állítólag az a legjobb rész.
Előzmény: uaithne (36)
uaithne Creative Commons License 2002.07.07 0 0 36
és a harmadikban is... :) (nem tudom, hogy állnak a dolgok de legutóbb azt hallottam, lehet hogy ő is rendezi..). épp ideje, hogy megnézzem az első részt, heheh.
"kicsit" lelassult ez a topik..?
Előzmény: zalus (29)
uaithne Creative Commons License 2002.03.10 0 0 35
az esetleges döntés megkönnyítésére - akinek amúgy lehetősége van rá (tudom, kissé későn szólok, én is gyűjtögettem erre egy darabig) - márc 23. külön beszélgetés (kb. még 30 másik emberrel) Kennethel és Michael Grandage-el (a rendező).
Előzmény: uaithne (34)
uaithne Creative Commons License 2002.03.10 0 0 34
sziasztok! no, mindenki jól eltűnt, nem csak én.
van egy fontos kérésem/kérdésem: ha mégis jönne valaki Sheffieldbe, kiesett mellőlem az útitársam, van jegy, szállás stb. márc 23 és/vagy 27. ha valakit érdekel ide írjon: clau1@freemail.hu
zalus Creative Commons License 2001.12.16 0 0 33
nekem a meghalsz újrában tetszett nagyon [szintén ő rendezte]. imho, zseniális thriller, nagyon üzős fordulattal a végén. éreztem benne jó kis színpadi hatást, nem volt túl sok helyszínes, de mégis székbe szögezett. remek móka.
Előzmény: Kinga18 (32)
Kinga18 Creative Commons License 2001.12.16 0 0 32
Sziasztok!

Igen,Lady Levender,a Sok hűhót is ő rendezte.Lám ehhez is van tehetsége!Ami az új Harry Potter részt illeti természetesen e topicban szeretettel emlegetett színészünk miatt fogom megnézni és a mostani filmváltozatra pedig én is Alan Rickman miatt vagyok kíváncsi,kedves uathne!Akkor mindenkinek jó filmnézést és remélem még sokszor ellátogattok ide.:-)))

Lady Levender Creative Commons License 2001.12.13 0 0 31
Nagyon tetszett Az alkuban, de amelyik filmben imádtam az A sok hűhó semmiért. Annyire jó fej Benedek-ként ráadásul még ezt a remek filmet is ő rendezte. (ugye?)
uaithne Creative Commons License 2001.12.13 0 0 30
Szia Kinga. örülök, hogy elindítottad, annak annál inkább, hogy néhányan írtak/írnak/fognak írni (á la Lenin) bele. (megint zalus után következem..:)) ).
a Conspiracy-t én egy Emmy videón vettem meg, aztán gyorsan el is adtam mert megtartani kissé drága lett volna de legalább láttam. Szerintem a magyar HBO is nemsokára át fogja venni, mert úgy veszem észre most kezd átszivárogni Európába, az angoloknál és a németeknél is januárban vetítik különböző csatornák.

zalus, igen és úgy tudom nov 5-ére (mármint 2002) tervezik a megjelenést? én az első részt is csak Alan Rickman miatt fogom megnézni valamikor, még nem kapott el ez az őrület, inkább fordítottan vagyok arányos. (meg aranyos is. hee hee)
ok, késő.................

Előzmény: Kinga18 (28)
zalus Creative Commons License 2001.12.08 0 0 29
nem tudom, mennyire hír itt [biztos mindenki tudja már], de kenneth branagh játsszani fog a második harry potter filmben.
Kinga18 Creative Commons License 2001.12.04 0 0 28
Szia uaithne!

Én indítottam ezt a topicot és hát tényleg egy kicsit elakadt,de örülök,hogy te is imádod KB játékát.Sajna nem láttam azt a filmet amit te említettél,neked amúgy honnan volt meg?Kölcsönzőből?Szívesen megnézném,mert csak képeket láttam a filmből,de tényleg elég agresszívan fest rajtuk.Szívesen elmennék Sheffieldbe,hogy lássam őt színpadon, biztos nagy élmény lenne.Azt hiszem be kell érnünk a hazai,szintén zseniális színészeinkkel!De talán egyszer...Szia.

Kinga.

uaithne Creative Commons License 2001.12.04 0 0 27
Sziasztok! Most akadtam erre a fórumra, mikor kicsit elakadt..remélem még lesz itt valaki. Én amolyan eltűnögető vagyok, de néha betoppanok a fórumokra. Persze nem írnék ide, ha szerintem KB nem lenne zseniális.

Ha egy Oscart nem is, egy Emmy-t végre kapott, szinte meg sem lehetett ismerni, olyan jól változott Reinhard Heydrich-á.(egyik "kedvenc" már ha lehet ilyet mondani, II.vh. alakom, riasztó egy figura lehetett élőben. Ezt valahogy sikerült is visszaadni, KB igazi agresszív, hideglelkű gonoszt játszik).

Megy valaki Sheffield-be márciusban? Végre újra
színpadon játszik 10 év kihagyás után, III. Ricsi.

Előzmény: Alan Shearer (21)
Alan Shearer Creative Commons License 2001.09.07 0 0 26
És egy jó hír: Kenneth Branagh színművészt díszdoktorrá avatták Birminghamben William Shakespeare darabjainak népszerűsítéséért.
Alan Shearer Creative Commons License 2001.09.07 0 0 25
Igen tényleg szinte már minden szerepet eljátszott. Szerepelt horrorfilmtől kezdve egészen a vígjátékokig. A drámai szerepeket is ugyanolyan hatással és beleéléssel el tudja játszani, mint a vígjátéki szerepeit.
Kevés ilyen színész van.
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.02 0 0 24
A repülés elméletében szerintem azért is jó, mert kétszr is oda kell nézned ahhoz, hogy felismerd a jó svádájú cinkos pillantású Shakespeare rendező/ színészt a repülésmániás férfiban. Jó színész minden szerepet el kell tudjon játszon és sikeresen kerülte el a skatulyát :)
Előzmény: Alan Shearer (23)
Alan Shearer Creative Commons License 2001.09.02 0 0 23
Én láttam az Az alkut. Katolikus papot alakított,
nagyon jó volt.
De A repülés elmélete is jó volt, bár ott inkább Helena Bonham Carter alakítása fogott meg.
Előzmény: Szunya (22)
Szunya Creative Commons License 2001.09.02 0 0 22
Régi rajongó vagyok, de az alábbi két filmje maga a csoda: A repülés elmélete, Az alku

Aki látta az alkut, az tudja, hogy mi a Branagh által játszott legszebb szerelem...

Előzmény: Alan Shearer (21)
Alan Shearer Creative Commons License 2001.09.02 0 0 21
Sajnos sokan nem is ismerik a nevét itthon. De engem nem nagyon érdekelnek, hogy mit gondolnak mások, szerintem Ő akkor is a legjobbak közt van.
Egy Oscar-díjat már megérdemelt volna.
Nektek mi a kedvenc alakításotok Kennethtől?
Nekem az Othelloban, ahol Jago figuráját keltette mesterien életre.
Előzmény: Kinga18 (19)
OPHELIA Creative Commons License 2001.09.02 0 0 20
Én is szeretek vele játszani.
Kinga18 Creative Commons License 2001.09.01 0 0 19
Teljesen egyetértek veled.Valyon miért van az,hogy az emberek képtelenek meglátni és észrevenni az igazi tehetséget.Szerintem olyan teljesítményre mindenki képes,mint amit egyes izomagyú vagy modellarcú "színészek"művelnek.
Sajnálom azokat akik ezeket sztárolják,mert elakadnak a külsőnél.
Alan Shearer Creative Commons License 2001.09.01 0 0 18
Sziasztok,
Nekem is Kenneth Branagh a kedvenc színeszem. Szerintem rá már inkább a színművész szót kéne használni.
Méltán lehet Laurence Oliver utódjaként említeni,
de nemcsak Shakespeare szerepekben jó.
Szerintem a fiatalonak az ilyen stílusú színészeket kéne sztárolni, nem pedig a Steven Seagal típusokat. Csak sajnos azok folynak a TV-ből.
Kinga18 Creative Commons License 2001.08.26 0 0 16
A Wild Wild West tényleg szörnyű!Fogalmam sincs mit akartak azzal a filmmel elérni.Szar volt a téma,így még ilyen hírességekkel sem lehetett
felturbózni.
bokor Creative Commons License 2001.08.25 0 0 15
Looking for Richard - jobb tékákban megtalálható, igen jó darab... Közben gondolkodtam, hogy van-e valami igazán, de igazán szar is Kenneth-től, és sajnos eszembe jutott a Wild Wild West - na, az igazán pocsék volt, pedig még Kevin Kline is játszott benne, akit szintén nagyon szeretek!!!
Előzmény: BagolyMondja (13)
Kinga18 Creative Commons License 2001.08.25 0 0 14
Köszi szépen a tippet.Amúgy egy csomó fénykép van Kennethről a compendiumban,amit itt már előzőleg is ajánlottak.Nagyon szeretem azt az oldalt.
Azt is hallottam,hogy itt fog forgatni Ken az új Napóleon filmben.De állítólag csak egy-két napot.
Hát,nem sok az esély rá,hogy valaha is látni fogom őt élőben.Túl nagy ez a világ.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!