A hetet Louvain-la-Neuve-ben töltöttem, és gondoltam ha már Belgiumban járok, illik meglátogatni a No1 csapatot:) Edzésre akartunk menni, kinéztem egy időpontot a honlapról, de nem volt senki az edzőpályán:( Mivel aznap 2 edzés volt, és mi a délutánira mentünk, lehet esetleg hogy bent volt edzés a konditeremben stb? Mindenesetre jó volt látni a szentélyt:) Amúgy a csapat tegnap 2 gólos hátrányból nyert a Mons ellen, Juhász lőtte a győztes gólt:)
Ez az Anderlecht kép nekem kéne/kedvencem a Jurion volt/ , tudnál majd neveket a kapott képhez?! Köszi,vagy egy olyan képet 65-66-ból, ami jó minőségű és vannak nevek? Mégecce köszönöm!
Sziasztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni töletek. Egyik ismerösőmnek kellene 1966-os Anderlecht csapatkép nevekkel. Remélem tudtok segiteni. Jó scannelve is vagy fénymásolva is. Előre is köszönöm a segitséget.
5-1 a Tubize ellen. A Standard meg kikapott. Írni akartam már hétközben is, hogy a belga csapatoknak még nincs vereségük az UEFA-Kupában. Szépen, testvériesen elosztották egymás között a győzelmeket és a vereségeket.
1-1 idegenben az FC Bruges ellen. Nem rossz, de most már a Westerlo is megelőzi az Anderlechtet. Mintha azt érezném, hogy a vezetők úgy gondolkoznának, hogy mivel a nemzetközi élcsapatokhoz úgysem lehet felnőni, ezért nem is kell igazolni annyira, viszont ez már a belga bajnoksághoz sem lesz elég. Ráadásul a Standard és a Bruges a nemzetközi porondon is áll, az RSCA viszont már régóta csak a bajnokságra koncentrálhat, ennek ellenére ez kevés.
Szerintem sem volt az. Nem jó, ha mindenki az éppen aktuális sláger-kirakat-promó-reklám-marketingcsapatnak szurkol. Az európai foci nem 5-6 csapatból áll. Állítólag Juhász iránt érdeklődik a St. Etienne.
20:30-tól Merde-RSCA, legutóbb a 2002/2003-as szezonban sikerült győzni Liégeben, itt lenne az ideje újra elhozni a 3 pontot. Bulykin felépült, Deschacht is játszhat, így a Frutos, Kanu, Suarez triót leszámítva mindenki egészséges. A héten Vanden Stock ("Standard wordt kampioen") és Hasi ("Standard is favoriet vrijdag") is próbálta levenni a terhet a játékosok válláról, meglátjuk sikeres volt-e az elterelő hadművelet :)
Ha nem is lazán, könnyed játékkal, de ez a meccs is megvan, így végre elfoglaltuk a minket megillető helyet a tabellán. Bulykin sérülés miatt kihagyta a találkozót, enyhén szólva sincs szerencsénk idén a csatárokkal... Jövő héten már játszhat. Nem kizárt, h. télen még érkezik 1 támadó, a svéd Patrick Ingelsten a kiszemelt (Kalmar, 15 góllal vezeti a góllövőlistát), örülnék neki, végre nem 1 dél-amerikai.
Végülis Pareja Spanyolországba igazolt (Espanyol), 5M-t fizettek. Sokak szerint nagy veszteség, de tavasszal is elvoltunk nélküle + Kruiswijk-nek lesz esélye bekerülni a kezdőbe.
Összességében 8M plusszban zártuk az átigazolási idényt (vagyis kb. pótoltuk a BL/UEFA miatt kiesett pénzt): De Man: 750.000 Tioté: 2.500.000 Lamah: 3.500.000 Pareja: 5.000.000 Össz. bevétel: 11.750.000
És ez az összeg lehetett volna jóval nagyobb is, hétfő délután több ajánlat befutott. A Dortmund 7.5M-ért vitte volna Polak-ot, a WBA 2.5M-t ajánlott Vlcek-ért, Suarez pedig a Benfica-hoz mehetett volna 5 milkáért. Utóbbit megfontoltam volna :) Egybk. megszületett a belga átigazolási rekord is, a Standard 20M-ért eladta Fellaini-t az Evertonnak. Szép összeg, nem mondom.
Hétvégén a VB-selejtezők miatt nincs forduló, jövő szombaton az eddig felemásan szereplő (0-5 Gent, 3-1 Genk, 1-2 Cercle) Mons lesz az ellenfél. Jah, a kupában RSCA-Doornik (II.) meccset rendeznek a legjobb 16 közé jutásért.
sima győzelem, Bulykin 2 góllal mutatkozott be, Juci is eredményes volt, a végén pedig Iako tette fel az i-re a pontot. Losada tökéletesen pótolta Bouss-t, remélem Jacobs nem teszi vissza egy ideig a kezdőbe a marokkóit.
Proto -> 1 év GBA, kölcsönbe. Pareja távozása is egyre valószínűbb, a Tottenham 6.5 milliát adna, zsír.
Kortrijk: legutóbb 10 éve találkozott a 2 csapat Brüsszelben, akkor 3-1-re nyertünk. Jól kezdték a szezont a vendégek, 4 pontot gyűjtöttek eddig. Boussoufa valszeg nem játszik ma, rúgást kapott a térdére, Iakovenko veheti át a helyét, elöl pedig Bulykin rohamozhatja a KVK kapuját.
Kemény... főleg úgy, h. tegnap 10 emberrel tolták. Pár év múlva a belga bajnok kezd az 1. selejtezőkörben a fehérorosz/ciprusi/dán meg a harmadikban.. ?
A hétvégi meccsről: az első 20 perc minden várakozást felülmúlt, de szokás szerint 2-0 után kihagytuk a meccslabdát, magunkra húztuk az ellenfelet -> egyenlítés, a második félidőben pedig már nem sikerült újítani. Az igazsághoz hozzátartozik mondjuk, h. Vlcek megsérült, így Iakovenko volt az egyetlen csatár a 2. játékrészben. A Kortrijk ellen viszont már játszhat Bulykin, mesternégyes minimum.
Frutos-t a Boca hívja, miután megsérült az elsőszámú csatáruk, Martin Palermo. 1 év kölcsön ideális lenne szvsz. Pareja - ahogy az várható volt - több csapat érdeklődését is felkeltette az olimpiai bajnoki cím után, az Espanyol akár 2 millió eurót is kifizetne az argentin játékjogáért, természetes HVH kiröhögte a spanyolokat, 5 milka alatt nem mehet.