ez az Auld gyerek olyasmi lehet mint Ryan Miller. Csak magasabb értékekkel..
ja, és fel van húzva a nehézségi szint. a scoringot levettem, trade difficultyt fel. mondjuk ez nem zavart abban, hogy 1 év alatt ennyire bevásároljak:)
kinek mekkora az eddig legnagyobb winning vagy undefeated streakje? nekem most legutóbb 16 meccses winning, és 17-es...
Második szezonom kezdetén igazán nagy gondba vagyok, nagyon félek a szezontól.
Soraim:
N.Anderson - Peter Forsberg - Marian Hossa
Mats Sundin - Sergei Fedorov - Joe Nieuwendyk
Shawn McEachern - Robert Reichel - Gary Roberts
Jonas Hoglund - Marcell Hossa - Alexander Mogilnij
Meg van összesen 22 prospectem, és egy Stanleym az előző évből. Ezekben a pillanatokban 7. meccsemen megkaptam az 5. gólom is :)
Na, CM fanok. Itt az uj EA-s manager, Total Club Manager 2003. Osszekaptak magukat av fiuk. Sokkal kevesbe arcade, mint eddig volt a FA PRLM sorozat. Egesz jonak tunik. Van szoveges meccs mod is, de egy egeszen jo grafikai motorral meccseket is nezhetunk. Vegigneztem egy Arsenal-Liverpool meccset es egy faszsagot sem csinaltak a focistak. Kicsit humi volt, hogy 6 kapufa is akadt, de tok jo meccset nyomtak. Sokmindent lehet allitani, egeszen jonak tunik a game. Nekiallok tesztelni...
emberek, mondja má meg vki hogy mér ilyen rohatt lassú??
mer azt megértem hogy itt a serveren a vmware miatt kb 1 perc egy nap szimulálása, de hogy otthon is több mint fél percet döglik egy napért..
cel950 256mb ram