Nincs mit tenni, drága barátom,
amit ideszúrtam, igaznak találom.
A Tigris egy ilyen szuper állat,
erényeink vannnak benned is, nálad!
Kérdezd meg hát, ha nekem nem hiszel,
mit gondol az, kit nagyon szeretel...
És ne csodálkozz majd azon, mit Ő mond,
nincsen Veled se a világon semmi gond!!!
:-)
azzeg táj-görlöm itten sántikál valami.
Eleve csóri vagyok, meg hülye is mint tudjuk. Félénk és visszahúzódó, a nők előtt zavarban vagyok, és még a kutyámnak sem tudok parancsolni:DDD
A nagyképűséget vállalom, mert jó nagy a fejem a tükörben sem látom teljesen, és én nem tudok megküzdeni még egy léggyel sem. ha vért látok beájulok, kiszámíthatatlan vagyok és geci, meg egoista, meg pesszimista, meg trapista, meg kálomista, vagy inkább ateista. Ja a raszistát kifelejtettem, tán azért is utálnak néhányan a metéltek közül, de én is őket!:)
Szóval most ne a Pénzért hogy jósolunk c. szakkönyvedből idézzél, hanem a tutifrankóból.
Hát ennyi, ami most tőlem kitellik,
Tigriseket egy helyütt így jellemzik:
"A Tigrisnek szerencséje van az életben. Uralkodásra, szerelemre és pénzköltésre termett. Forradalmár, ugyanakkor született uralkodó. Szereti a veszélyt, a kockázatot, alaposan megharcol sikeréért. A nehézségek nem ijesztik el, sot élvezi, hiszen veszély, harc nélkül az élet számára nem igazán vonzó. Ez vonatkozik szerelmi életére, munkahelyén kiharcolt pozíciójára egyaránt.
A Tigris nem törik össze a sorscsapásoktól, sot, olykor szüksége van a szenvedésekre, megpróbáltatásra, hogy Valóban megérjen. A kompromisszumok számára érthetetlenek, s nem szereti a féligazságokat, félmegoldásokat sem. Nem keresi a biztonságot, s ha nem megfelelo partnert választ, viselkedésével kétségbeesésbe kergetheti. Nem gyujtöget, nem tervezget elore, a jelenben él, nagyvonalúan megvesz mindent partnerének, amivel örömet szerezhet. Bízik annyira erejében, hogy a jövoben, ha ennek eljön az ideje, ismét bizonyíthat, ismét vállalkozhat - és ismét gyozhet. Nem egykönnyen hajtják fejüket a házasság igájába, késon választanak házastársat, s ezt is csak kényelembol teszik. A Tigrisek nehezen maradnak meg egy foglalkozásnál. Szeretik magukat több területen is kipróbálni - és gyozni. Ugyanakkor a Tigris vakmerosége és vezetoi szerepre törekvése mögött igen sok érzékenység és hiúság húzódik meg. Szereti, ha csodálják. Sokan nagyképunek, beképzeltnek tartják, nehezen viselik el a Tigris természetét, de o ezzel nem sokat törodik. A legtöbb Tigris jómódú, és életét életmuvészként éli. Talán az életben több nehézséget kell leküzdenie, mint másoknak, de ez láthatóan nem zavarja.
Optimizmusát, vakmeroségét egy életen át megorzi s társának kell megérton viselkedni, kalandjait elnézni, ha vele akar maradni hosszú távon. Mégis megéri, mert a Tigrisre minden tekintetben számítani lehet, ereje, tehetsége egy életen át biztosítja családja biztonságát."
Remélem, Te is Magadra ismertél,
és néhány ponton jót nevettél.
Mert az is jó tulajdonságunk,
kinevetjük -ha kell- sajátmagunk.
:-D
Te most valamit 1/2re értettél!
Kérlek, innen el ne menjél!
Nem akarok senkit oktatni,
főleg meg senkit sem uralni!
Csak elmondtam néhány tényt,
hogy ráirányítsam a fényt:
ismeri egymást már eme három.
Gicát megbántani nem vágyom.
:-)
Tudod, Gica, Te drága,
Pöttyhun tyger barátja.
Éppen az elébb egy topikban
békepipáztunk nagy nyugiban.
Ő is egy vízöntő guru,
mint tesókám, ForestGoku.
Sőt tegnap az is kiderülhetett,
e két srác egy napon született.
Csak az évben van különbség.
Hát .hunban ezért a merészség,
hogy tűzokádó fejét idedugja,
nem bántja senki, ezt jól tudja!
éreztem hogy több vagyol, mint a pérdák jegyeiben élők, a Tygerről meg bensőm súgta meg, hogy aki olyan hülye mint én, vagy majd olyan lesz, ha beöregszik:), az csak valódi parázsszemű lehet.