no mit mondtam????:DDDDDDDD csak idehozta a jó sors az offoló művészeket is:DDDD Igaz, a sort én kezdtem:))))))
Nem mintha pancsónak szüksége lenne bikinire:DDD inkább az a cukorfalat, ki benne van:)))) Persze ő sem rizsára, vagy vapitire gondol:DDDDDDDDDDD
én a Király utca Deák tér felőli végénél levő fehérneműboltban (Aranypók? nem tudom) láttam nemrég ún. Mix and Match fürdőruhákat - azaz külön árulták a két részét. Valami márka volt, ami most juszt sem ugrik be. Árakat nem néztem, de elég sokféle volt.
Megértelek.
Azért ne táplálj túl nagy illúziókat a Calzedonia-val kapcsolatban. Nekem ugyanez a bikiniproblémám, és nem találtam ott magamra valót.
A gyártók szerintem nem azt gonolják, hogy kis mell-kis fenék, nagy mell-nagy fenék, hanem azt, hogy kis mell-nagy fenék. Én is csak olyan fürdőruhát találok magamra, aminek "lepedőnyi" nagyságú a bugyija, mire a felsőrészem belefér. Pedig nem vagyok extra méretű.
Tavaly a MAGISTRAL nevű fürdőruha-cégnél lehetett külön venni bugyit és cickótartót. Esetleg próbáld meg ott. (Tavaly volt még ilyen üzlet a nyugatvégben.)
én mondjuk nem hordok megkötőst, mer ha egy fiú a dizsibe azt találná mondani, hogy nem is vagyok szép, akkor még esetleg felkötném magam a bikinizsinórral!
én azért nem offolnám szét ezt a jó topicot, ezért megkérdezném:
divat még a +kötős bikini? azt én úgy szeretem, mikor a fijuk kikötik a balcsi közepén.
nem megyek és nem is mondtam, hogy megyek, csak felvéstek.
vapiti, nekem meg nincs tartom amibe a nickemet beletehetném. nem tudtam átmenteni a 12. nagytaliról:)
Én meg mikor elkezdtem keresni az idei talisbikinimet rájöttem, hogy nem előnyös nekem az idei bikinidivat. Így inkább otthon maradok. Nem beszélve a rettegésről, hogy esetleg valamelyik nickkel egyforma bikiniben jelennék meg. Elsüllyednék szégyenemben.