Ez a Duane Peters buli szerintem decemberben lesz.
Okt 22-én a Süss Fel Napban fellép majd egy osztrák rakendroll pank zenekar, a Capsized. Jáccák a COC-nak azt a Die Motherfuckeros számát, és ami ennél is jobb, jön velük a gitáros srác magyar barátnője, akinek a latex fotóit itt lehet megcsodálni, az 5. galériától kezdve:
kaptam 3 Electric Frankenstein LPt a kurva annyát úgy szól húú..annyira live hangzás mintha ott lennék a klubban :) A dob kemény a basszus gömbölyű, a gitárok hasítanak :) az énekes reszelös rekedt isteni az egész.+ New bomb turks Devil Dogs Split 7': egymas szamait jatszak az is annnnnyira kibaszott jó Devil Dogs mindig egy hajszállal jobb.Meg 3 dollaré Bantam Roostert az is fasza, minden jó és szép !!! "FOR THOSE WHO HATE CDS WE SALUTE YOU" :)
Hallgassatok Devil Dogst, Woggles és Turbonegrot és szép lesz az életetek, mindent derüsen kedvező szinben fogtok látni, ti lesztek a legokosabbak legszebbek,én már nem tudok e nélkül élni.
+ Duane Peter and the HUNNS okt 10 nemart klub,allitolag a Nashville Pussy elsö bassgitarosnöje játszik, ha a zenért nem is de azé érdemes :)1500 FT
Na, mint kiderült, a lent említett Johnyy Shivago rakendroll punkot nyomott, jóban vannak a Wildheartsszal, az egyiknek még egy bazi nagy Wildhearts tetkója is volt.
Pénteken (09.06) a NemArtban (Ex-Freeport, Csepel, Szabadkikötő) fellép egy angol dallamos punk zenekar, a Johnny Shivago, valamint az osztrák Side Effect (Jimmy Eat World style). Akit érdekel, 8-ra menjen le, mert korán le kell zavarni, utána ugyanitt grindcore fesztivál lesz. A belépő 800. A hivatalos programban az angolok nincsenek benne, most ugrottak be egy másik osztrák zenekar helyett.
Olvasom, hogy a klasszikus "Earth vs." felállásban visszatért Wildhearts már ki is adott egy új maxit! Ez trú vagy fólsz? Mer' ha igen, akkor ideveleideveleidevele!!!!!!!
Az évek alatt egy egész sor terjesztő állt mellénk, van: több angol, amerikai, aztán német, skandináv, japán, ilyenek. Sok kicsi sokra megy. Ti is csinálhatnátok a Tarajt angolul (is)!
Slint: Sajnos se kedvem (tudod Te, hogy mennyi, de mennyi szar doomstoner lemezt kellett nekem a hosszú évek alatt meghallgatnom? Tudod Te hány szar doomstoner zenekar van? Jobb, ha nem tudod. + Tök jó ez így angolul, pláne ősztől a megújult formájában), se időm. Ráadásul itthon lenne úgy 5-10 olvasója, így viszont pl. az első CD-mellékletes Psychedból két hét alatt 600 fogyott el, worldwide. Szóval EP-t idézve: "Kinek? Hova? Miért?"
Cső! Psychedelic magyarul kapható esetleg valamiylen formában? Ha nem, akkor ajánlj valami iyeln irányultságú magyar nyelvű olvasnivalót please. Kösz, üdv