Keresés

Részletes keresés

judelaw Creative Commons License 2005.12.21 0 0 531
És mit szóltok a Wunderkind-hez, ami a Narnia krónikája című film Golden Globe-jelölt betétdala?
Strange Boy Creative Commons License 2005.12.21 0 0 530
Én is pont ugyanazt gondolom a Crazy-ről.Seal-től utálom,Alanis-től imádom.
Előzmény: Törölt nick (529)
Tabitha Creative Commons License 2005.11.25 0 0 528
jav: májusban. De már elolvastam a hozzászólásokat. Hát nem volt sok...
Tabitha Creative Commons License 2005.11.25 0 0 527

Volt innen valaki Alanis koncertjén augusztusban a Művészetek Palotájában?

Nagyon bánom hogy kihagytam. -:(

Strange Boy Creative Commons License 2005.11.03 0 0 526
Már a VH1 is nyomja a Crazyt.
Strange Boy Creative Commons License 2005.11.01 0 0 525

Kb 1 év alatt hogy nőhet valakinek ekkorát a haja??

Az Everything-ben még csutka haja volt.

Mi lesz konkrétan a DVD-n?Én mindenhol csak azt találom,hogy dokumentumfilm.Hát az engem nem érdekel!

Remélem lesz video klip gyűjtemény DVD is.

judelaw Creative Commons License 2005.10.29 0 0 524

OMG!

Ha ez a no leulne mellem valahol, eszembe sem jutna rola, hogy o Alanis:-)))

Előzmény: multi alanis4ever (523)
multi alanis4ever Creative Commons License 2005.10.29 0 0 523

crazy klipről: szerintem egyértelműen az jön le belőle, hogy a szöszi csaj megcsalja Alanist azzal a pasival. viszont Alanis egy interjúban ezt határozottan tagadja! vélemény?

collection: számomra egyedül a dvd-n lesz pár érdekes dolog, konkrétan a meg nem jelent klipekre gondolok. egyébként tudtommal a klipes crazy lesz rajta a collection-ön.

haja: nemtudom, hogy a klipben igazi volt-e a haja, nagyon parókának néz ki. viszont van egy kép, ami egy hete készült Alanisről és Ryanről:

http://ryanreynoldsweb.com/photo_gallery/albums/events/vancouver_canucks_v_colorado_avalanche/02.jpg

itt is hasonló a haja... lehet hogy nem ugyanolyan, de hasonló. nemhiszem hogy egy tv-s szereplés során parókát hordana... viszont ez a szemüveg!?!?!? szerintem baromira öregíti...

Strange Boy Creative Commons License 2005.10.27 0 0 522
Remélem télleg igaz,hogy a klipes változat lesz a Collection-on,mert teljesen oda vagyok a számért.Nagyon ritka,hogy egy feldolgozás ennyire teccik nekem.Szerencsére annyira más lett,mint a Seal-es.
Előzmény: judelaw (521)
judelaw Creative Commons License 2005.10.27 0 0 521
1.Thank U (LP Version)
2.Head Over Feet (LP Version)
3.Eight Easy Steps (Album Version)
4.Everything (Album Version)
5.Crazy (James Michael Mix)
6.Ironic (LP Version)
7.Princes Familiar (Live/Unplugged Version)
8.You Learn (LP Version)
9.Simple Together (Album Version)
10.You Oughta Know (Album Version)
11.That I Would Be Good (LP Version)*
12.Sister Blister (Album Version)
13.Hands Clean (Album Version)
14.Mercy (From The Prayer Cycle) (Album Version)
15.Still (Album Version)
16.Uninvited (Album Version)
17.Let's Do It (Let's Fall In Love) (Album Version)
18.Hand In My Pocket (LP Version)

pedig a Crazy Glen Ballard mixe az sokkal Alanis-esebb
Előzmény: Strange Boy (519)
judelaw Creative Commons License 2005.10.27 0 0 520
www.billboard.com

CRAZY review
Producer(s): Glen Ballard
Writer(s): Seal
Publisher(s): SPZ, BMI
Genre: POP
Label/Catalog Number: (Maverick) CD promo
Source: Billboard Magazine
Originally Reviewed: October 29, 2005

Considering the schizo mix of iPod and Jack radio playlists, it is not surprising that Alanis Morissette chose Seal's sublime 1991 "Crazy" to spice her best-of, "The Collection," out Nov. 15. But the result—a faux rock disco throb—is a bit disconcerting. Morissette pumps out unabashedly muscular beats and sugars them with semi-crunchy, phasing guitars, as if she were vying for a dancefloor kiss from Madonna. The vocal performance throughout the verse honors Seal's template and works up a shivery groove that recalls the furious bravado of "You Oughta Know," her 1995 debut. But only seconds later, the techno staccato in the chorus turns "Crazy" into a bland slice of synth-soaked AC pop. The promo single's additional Glen Ballard Mix cranks up the guitars and drives this bizarro project home. —Sven Philipp
Strange Boy Creative Commons License 2005.10.26 0 0 519
Remélem ez nem azt jelenti,hogy a Collection-ön nem ez a változat lesz!
Előzmény: judelaw (517)
Strange Boy Creative Commons License 2005.10.26 0 0 518

Annyira jó,hogy ismét hosszú a haja,bár a klipben kicsit parókának néz ki - remélem nem az!

Az a tépett csirke hajszerkezet annyira nem ő volt. :)

judelaw Creative Commons License 2005.10.26 0 0 517

1.Crazy (James Michael Mix)
2.Joining You (Melancholy Mix)
3.Crazy (Claude Le Gache Club Mix)
Strange Boy Creative Commons License 2005.10.25 0 0 516

Láttam az új klipet,a Crazy-t.A klip jó,a szám természetesen feldolgozás,mert manapság az úgyis nagy divat.DE! Kivételesen ez a feldolgozás nagyon jóra sikeredett,és 100szor jobban teccik,mint az eredeti,márcsak azért is,mert azt utálom,mármint a Seal félét.

A besztof,The Collection is jónak ígérkezik,rakás új,de legalábbis eddig albumon meg nem jelent dallal.

Tracklist:

Thank U (Supposed Former Infatuation Junkie)
Head Over Feet (Jagged Little Pill)
Eight Easy Steps (So-Called Chaos)
Everything (So-Called Chaos)
Crazy (new track)
Ironic (Jagged Little Pill)
Princes Familiar (MTV Unplugged)
You Learn (Jagged Little Pill)
Simple Together (Feast On Scraps)
You Oughta Know (Jagged Little Pill)
That I Would Be Good (Supposed Former Infatuation Junkie)
Sister Blister (Feast On Scraps)
Hands Clean (Under Rug Swept)
Mercy (The Prayer Cycle)
Still (Dogma)
Uninvited(City of Angels)
Let's Do It, Let's Fall In Love (De-Lovely)
Hand In My Pocket (Jagged Little Pill)

multi alanis4ever Creative Commons License 2005.09.24 0 0 515
írokírokírok. az album télleg jó lett... pár szám kivételével, de úgy az összkép jó. amúgy nemtom hallottatok-e róla, de novemberben lesz greatest hits, azaz Alanis esetében: "The Collection". annyit tesz, h lesz rajta egy "új" szám, egy Seal feldolgozás: Crazy. ez Alanis kedvenc száma. ez lesz az egyetlen "újdonság" az albumon, bár ezt is számtalan helyen le lehet tölteni, és tudtommal lesz dvd-s változata is, amin egy 1 órás összefoglaló lesz az elmúlt 10 évről (ez is letölthető az unprodigalalanis.com-on...). tehát megint oda lyukadtam ki, hogy nem lesz rajta semmi értelmes. de kérek mindenkit, h ne Alanist szidjátok!!! hanem a hülye manager-jeit!!!
- Julien Sorel - Creative Commons License 2005.09.22 0 0 514

No, írjon mán valaki!:-)

Meghallgattam az albumot azóta és szerintem Qrva jó lett...
- Julien Sorel - Creative Commons License 2005.07.29 0 0 513

Köszi szépen!
A videó egyébként nem rossz, de a zene kifejezetten jól sikerült...bár ez nem azért jó, mint amiért az eredeti Hand in my pocket-et szeretem, magyarán szólva nagyon szépen, ízlésesen harmonizálták át a dalt.
Előzmény: multi alanis4ever (507)
multi alanis4ever Creative Commons License 2005.07.28 0 0 512
van abban valami, amit mondasz.... de ahogy láttam eddig semmie eltérést nem látok egy "normál" album megjelenési körülményei és ennek az albumnak a megjelenése között... pedig elhiheted, hogy rendesen figyelem az eseményeket! szóval sztem még lesz 1-2 maxi! én másodikként a Perfect-re tippelnék, az utóbbi interjúkon azt játszotta!
Strange Boy Creative Commons License 2005.07.28 0 0 511
Szerinted lesz egy ilyen jellegű albumról mégegy maxi?? Én nem látok rá túl sok esélyt,mert ez nem egy normál/átlagos album. Aztán kitudja!
Előzmény: multi alanis4ever (510)
multi alanis4ever Creative Commons License 2005.07.28 0 0 510

szerintem jó a klip, az nagyon látszik hogy a 10. évfordulóra koncentrálnak... hát eredeti szám vs. akusztikus szám: sztem mind2 jó, csak más szemszögből. a "rockos" Alanishez jobban "illik" az eredeti, de mivel nem csak "rockos" Alanisünk van, ezért sztem mindkettő hasonlóan jó! hát, a harmónika meg... mindig is tudtuk, hogy Alanis nem tud igazán játszani rajta, inkább csak próbálkozik, és vagy lesz belőle vmi, vagy nem. de sztem ez nem baj... :) ja, és a not the doctor télleg jó! sokan szertnék, hogy az legyen a kövi maxi, de én nem látok rá sok esélyt, már csak azért sem, mert akárhová megy (tv, rádió) interjúra, sosem játsza a not the doctor-t, márpedig azokat szokta játszani, amiből maxi is lesz... majd meglátjuk :)

Cs. András Creative Commons License 2005.07.28 0 0 509
Hát klipnek szvsz gyenge, de legjobban a fade out idegesít benne. Amúgy az akusztikus lemezről nekem a Not the Doctor a kedvencem.
Előzmény: Törölt nick (508)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.28 0 0 508

akkor beszéljünk róla:

-a klip jó,

-az eredeti Hand In My Pocket jobb volt,

-Alanis továbbra sem tanult meg rendesen szájharmónikázni :-)

Előzmény: multi alanis4ever (507)
multi alanis4ever Creative Commons License 2005.07.27 0 0 507
látta már valaki az új hand in my pocket videót? érdemes lenne róla beszélni! ha nem: http://users.atw.hu/awakeninghun/handinmypocket2005.asf
Cs. András Creative Commons License 2005.07.12 0 0 506
Megnéztem. Te tudod.
Előzmény: multi alanis4ever (505)
multi alanis4ever Creative Commons License 2005.07.12 0 0 505
ezzel nem tudok mit kezdeni. spec. menü van hozzá, úgyhogy tényleg nem tudok mit csinálni. nézd meg internet explorer-ben. bocs.
Előzmény: Cs. András (504)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.11 0 0 504
Ja, megtaláltam a baj forrását. Firefox alatt nem jön be a menü. Ezzel kellene valamit kezdeni.
Előzmény: multi alanis4ever (502)
multi alanis4ever Creative Commons License 2005.07.11 0 0 503
hát erre meg mit mondjak? különbözőek vagyunk... de én nagyon örülök, hogy "megismertem" Alanist, mert ha nem, akkor teljesen más ember lennék, olyan, amilyen nem akarok lenni
Előzmény: carby303 (500)
multi alanis4ever Creative Commons License 2005.07.11 0 0 502

hogy érted hogy nem találtál linket? ha le akarsz valamit tölteni, akkor menja letöltések menüpontba!  a külföldi dologgal ha így is van, nem tudok mit kezdeni, bár eddig nem igazán jelezték a külföldi látogatók hogy baj lenne....

akit érdekel a dolog: http://www.alanis.atw.hu ez nem az én oldalam, de ha akarjátok, nézzétek meg. sajnos a készítőnek bedöglött a gépe, így most elég gyatra az oldal...

Cs. András Creative Commons License 2005.07.11 0 0 501
Megnéztem, de sajna az index oldalon egyetlen linket sem találtam.
Meg tapasztalataim alapján az atw-t külföldről alig lehet megnyitni, letölteni számokat meg plán nem.

Amúgy a backstage kalandokhoz gratula.
Előzmény: multi alanis4ever (499)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!