crazy klipről: szerintem egyértelműen az jön le belőle, hogy a szöszi csaj megcsalja Alanist azzal a pasival. viszont Alanis egy interjúban ezt határozottan tagadja! vélemény?
collection: számomra egyedül a dvd-n lesz pár érdekes dolog, konkrétan a meg nem jelent klipekre gondolok. egyébként tudtommal a klipes crazy lesz rajta a collection-ön.
haja: nemtudom, hogy a klipben igazi volt-e a haja, nagyon parókának néz ki. viszont van egy kép, ami egy hete készült Alanisről és Ryanről:
itt is hasonló a haja... lehet hogy nem ugyanolyan, de hasonló. nemhiszem hogy egy tv-s szereplés során parókát hordana... viszont ez a szemüveg!?!?!? szerintem baromira öregíti...
Remélem télleg igaz,hogy a klipes változat lesz a Collection-on,mert teljesen oda vagyok a számért.Nagyon ritka,hogy egy feldolgozás ennyire teccik nekem.Szerencsére annyira más lett,mint a Seal-es.
CRAZY review Producer(s): Glen Ballard Writer(s): Seal Publisher(s): SPZ, BMI Genre: POP Label/Catalog Number: (Maverick) CD promo Source: Billboard Magazine Originally Reviewed: October 29, 2005
Considering the schizo mix of iPod and Jack radio playlists, it is not surprising that Alanis Morissette chose Seal's sublime 1991 "Crazy" to spice her best-of, "The Collection," out Nov. 15. But the result—a faux rock disco throb—is a bit disconcerting. Morissette pumps out unabashedly muscular beats and sugars them with semi-crunchy, phasing guitars, as if she were vying for a dancefloor kiss from Madonna. The vocal performance throughout the verse honors Seal's template and works up a shivery groove that recalls the furious bravado of "You Oughta Know," her 1995 debut. But only seconds later, the techno staccato in the chorus turns "Crazy" into a bland slice of synth-soaked AC pop. The promo single's additional Glen Ballard Mix cranks up the guitars and drives this bizarro project home. —Sven Philipp
Láttam az új klipet,a Crazy-t.A klip jó,a szám természetesen feldolgozás,mert manapság az úgyis nagy divat.DE! Kivételesen ez a feldolgozás nagyon jóra sikeredett,és 100szor jobban teccik,mint az eredeti,márcsak azért is,mert azt utálom,mármint a Seal félét.
A besztof,The Collection is jónak ígérkezik,rakás új,de legalábbis eddig albumon meg nem jelent dallal.
Tracklist:
Thank U (Supposed Former Infatuation Junkie) Head Over Feet (Jagged Little Pill) Eight Easy Steps (So-Called Chaos) Everything (So-Called Chaos) Crazy (new track) Ironic (Jagged Little Pill) Princes Familiar (MTV Unplugged) You Learn (Jagged Little Pill) Simple Together (Feast On Scraps) You Oughta Know (Jagged Little Pill) That I Would Be Good (Supposed Former Infatuation Junkie) Sister Blister (Feast On Scraps) Hands Clean (Under Rug Swept) Mercy (The Prayer Cycle) Still (Dogma) Uninvited(City of Angels) Let's Do It, Let's Fall In Love (De-Lovely) Hand In My Pocket (Jagged Little Pill)
írokírokírok. az album télleg jó lett... pár szám kivételével, de úgy az összkép jó. amúgy nemtom hallottatok-e róla, de novemberben lesz greatest hits, azaz Alanis esetében: "The Collection". annyit tesz, h lesz rajta egy "új" szám, egy Seal feldolgozás: Crazy. ez Alanis kedvenc száma. ez lesz az egyetlen "újdonság" az albumon, bár ezt is számtalan helyen le lehet tölteni, és tudtommal lesz dvd-s változata is, amin egy 1 órás összefoglaló lesz az elmúlt 10 évről (ez is letölthető az unprodigalalanis.com-on...). tehát megint oda lyukadtam ki, hogy nem lesz rajta semmi értelmes. de kérek mindenkit, h ne Alanist szidjátok!!! hanem a hülye manager-jeit!!!
Köszi szépen! A videó egyébként nem rossz, de a zene kifejezetten jól sikerült...bár ez nem azért jó, mint amiért az eredeti Hand in my pocket-et szeretem, magyarán szólva nagyon szépen, ízlésesen harmonizálták át a dalt.
van abban valami, amit mondasz.... de ahogy láttam eddig semmie eltérést nem látok egy "normál" album megjelenési körülményei és ennek az albumnak a megjelenése között... pedig elhiheted, hogy rendesen figyelem az eseményeket! szóval sztem még lesz 1-2 maxi! én másodikként a Perfect-re tippelnék, az utóbbi interjúkon azt játszotta!
szerintem jó a klip, az nagyon látszik hogy a 10. évfordulóra koncentrálnak... hát eredeti szám vs. akusztikus szám: sztem mind2 jó, csak más szemszögből. a "rockos" Alanishez jobban "illik" az eredeti, de mivel nem csak "rockos" Alanisünk van, ezért sztem mindkettő hasonlóan jó! hát, a harmónika meg... mindig is tudtuk, hogy Alanis nem tud igazán játszani rajta, inkább csak próbálkozik, és vagy lesz belőle vmi, vagy nem. de sztem ez nem baj... :) ja, és a not the doctor télleg jó! sokan szertnék, hogy az legyen a kövi maxi, de én nem látok rá sok esélyt, már csak azért sem, mert akárhová megy (tv, rádió) interjúra, sosem játsza a not the doctor-t, márpedig azokat szokta játszani, amiből maxi is lesz... majd meglátjuk :)
hát erre meg mit mondjak? különbözőek vagyunk... de én nagyon örülök, hogy "megismertem" Alanist, mert ha nem, akkor teljesen más ember lennék, olyan, amilyen nem akarok lenni
hogy érted hogy nem találtál linket? ha le akarsz valamit tölteni, akkor menja letöltések menüpontba! a külföldi dologgal ha így is van, nem tudok mit kezdeni, bár eddig nem igazán jelezték a külföldi látogatók hogy baj lenne....
akit érdekel a dolog: http://www.alanis.atw.hu ez nem az én oldalam, de ha akarjátok, nézzétek meg. sajnos a készítőnek bedöglött a gépe, így most elég gyatra az oldal...
Megnéztem, de sajna az index oldalon egyetlen linket sem találtam. Meg tapasztalataim alapján az atw-t külföldről alig lehet megnyitni, letölteni számokat meg plán nem.