Szerintem az énekes ("Nap", ahogy magat nevezi... :)) úgy ciki, ahogy van. Ének nulla, szöveg nulla, zeneileg elment volna a 80-as években.
Azért mert nem egy újabb TUCCatgagyi, kommersz, összeválogatott banda jött ki, attól még nem fogok elájulni.
Nekem pozitív a véleményem. Különösen a lemezről, szeretem, jól szól. A hazaiak közül az egyik kedvencem. A zene, meg a dalok összetétele tetszik igazán, + a hegedű ad különlegességet. A szövegvilágot leginkább csak az tudja miről szól aki írta, viszont a gondolatok szépen vannak megfogalmazva, versbe illő az egész.
Élőben eddig egyszer láttam őket a Wigwamban, egész jók voltak, a gitárjáték tetszett leginkább. Az énekből sokat nem lehetett hallani, meg érteni, de ez csak részben volt a keverős hibája. Ha az énekes nem akarná ennyire lebújra venni a figuráját több jönne ki belőlük élőben is.
eddgi szerencsétlenekről csak szar kritikűt olvatam, ezért -bár nem kenyerem- eddig nem tudok rájuk úgy gondolni, hogy na igen, ez egy jó zenekar. ráadásul ez a nagykiadós téma, úgy, hogy semmi alapja nem volt---áhh, ez nem így működik.
változtassanak nevet, legyenek az, hogy 'Valakinek a valakijük'
eheh
nyugi má, még csak pár perc telt el :o)
jönnek majd az emberek ne félj
nekem eddig eléggé semleges a csapat, szimpatikusak, meg minden, de nem nagyon mozgat meg a zenéjük, igaz, most már meg kéne hallgatnom az albumukat :o)