Én is örülnék raivionak kit szerett a közönség, már nem sok aktív játékos van akit éltetünk anno talán még az Ivosev és ö magyar,de ha haza jönne a Filipovity peti az nagy durranás lenne sokat fejlödött ott kint gondolom más mentalitásu mint a bátya azt mondják szerényebb,hát majd kiderül én már várom ki lesz az
Tavaly márciusi őrületben végig követtem, több meccsüket is láttam Aréna 4-en, cikkből kimaradt, hogy SDSU első csapat Mountain West konferenciából, akik tavaly F4-ba jutottak. Ki is emelték F4 előtt, csapattársát Matt Bradley hátvédet, 11 pontot átlagolt, de náluk inkább a védekezésre volt érdemes figyelni, kifejezetten szépen dolgoztak együtt, periméteren a hátvédek, ő Bundesligába igazolt (Rostock) Meglepő, hogy újoncként hozzánk jön, bár tavaly jött volna, nem itt tartanánk, ugródeszkának, első profi Klubnak ideális KKKK, mivel először játszik Európában, nyilván idő kell neki beilleszkedéshez, ritmus felvételéhez stb. ehhez pedig türelem, de vele is erősödve, képességeit látva, végleges keret alkalmas Bánével az egyértelmű célkitűzés teljesítéséhez, ami a feljutás.
Még tavaly írtam Bicskás csoportba, cikkhez némi kiegészítés:
Nate James és Casey Sanders 2001-ben Bajnokok voltak együtt Duke színeiben. Nate csereként 6 pont, 3 pattanó, 1-1 szerzett és blokk, Casey kezdőként pontot nem szerzett, 2 pattanó, 1 gólpassz, 1 szerzett labda. Nate James Duke öf: https://youtu.be/mYwc-6iFOI0 Caseyről nem találtam jó minőségű összefoglalót, de az elődöntőben 22 pontról fordítottak Maryland ellen: https://twitter.com/i/status/1641783652731310080 Rajtuk kívül van egy 3. Egyetemi Bajnokunk is, méghozzá, Dan Werner, aki 2010-11-ben játszott nálunk és 2007-ben megnyerte a Floridával.
Fingom nincs mire lesz elég ez a keret, annyira nem vagyok tisztában a B csoport erőviszonyaival. Talán (?) a klubnál jobban tudják, hogy mi kell az azonnali visszajutáshoz.
Akkor már csak egy légióst várunk, illetve a klub strukturális átalakításának eredményét, ami remélem nem csak az edző cseréjét jelentette.
Hát nagyon kíváncsi leszek erre a csapatra. Az biztos, hogy a légiós kiválasztásán eszméletlenül sok fog múlni. Már Magyarországon megfordult légiósban gondolkodunk? Hajrá Kaposvár!
Szimpatikus nyilatkozat Lukától. Szikó - Márkó mellett meg van kezdő 4-es poszton, Uborka - Redzsí - Pusztavár - Spica fémjelezte (2018-19) szezonban Ronca mögött legjobb magyarunk volt, tavaly is borzasztóan hiányzott egy tapasztalt, veterán jelenléte, aki képes előlépni, 4-es poszton, Luka pedig még mindig csak 31! éves, Bánével évekig dolgozott együtt, Fóttal 4-be jutott, velünk jusson fel és dolgozzanak együtt A-ban is, ezt kívánom, ehhez sok sikert, sérülésmentes szezont.
Báne hány évre írt alá? A cikkben az van, hosszabb távon szamolunk vele, meg hogy 3 éves terv van, de az konkrétan nincs leírva, hogy mennyi időre szerződtünk vele..
Nagyszerű hír, hogy Báné visszatér Kaposvárra, korábbi sikerei helyszínére, nálunk játékosként mindent megnyert, edzőként rájátszás, jóval szerényebb anyagi lehetőséggel, neve, győztes mentalitása, habitusa, szakmai filozófiája (pl. légiós választás), nekem és remélhetőleg nem vagyok egyedól vele, garancia arra, hogy mi lehetünk a "team to beat" csapat az egyből visszajutásra, olvasva a beszámolót ehhez a feltételek adottak lesznek, köszönet, ezért Kometa mellett a többi támogatónak.
Remélem, ha visszajutunk marad A-ban is, ehhez sok sikert kívánok Báne!