Na jó, akkor nézek valami más formát, mert amit küldtem, az nem az igazi.
De mielőtt bármibe kezdenél, mérd meg a nőci csípejét, derekát és mellyehúsát körbe, valamint a magasságát hosszába!:)
Bizony. Volt rá majd egy hetem, elpuskáztam....
(Mostanában minden á mellé írok egy ét is... gyanús, felettébb gyanús.)
Vastagabb forma az anyag, kockákkal.
Jaaaa, hogy ez karácsonyi ajándék lett volna!
Hopppáááá!
Akkor ez mégsem vicces! Viszont tényleg keresni kell valami normális fazont.
Milyen anyagot vettél? Olyan vastag, puha szövetet, vagy inkább vékönyabbat?
Én magam kibukván a világ igazságtalanságán egy órára bevonultam a könyvtárunkba a munkanélküliek és nyugdíjasok közé, és olvastam egy kis Kosztolányit, pedig egy Kosinski könyvet kerestem, de mindegy.
Jobban tetszett, mint W.S.
És ez legalább kapható.:)
Ezek szerint sose tudhatom meg, mit gondolsz a témáról, hacsak fel nem szállok arra a buszra, és nem kérlek meg, hogy hangosan latolgassál.
Bizonytalan lettem: lehet, hogy nem érteném meg.:)
Persze, mindig. Amikor reggel megyek dolgozni - mostanában ismét buszra szálltam - van idő latolni.
De mindig elfelejtem, mire leírhatnám. Oda a nagy mű!
Mindent lehet, csak akarni kell!:)))
Bár a hárompolusú világgal akkor boldogulnék éberéd után azonnakl, ha előtte álmomban valaki elmagyarázná, mi is az tulajdonképpen. Mert másképp hogy latolgatnám.
(Térdközép, kedves Ast, térdközép! És a lefelé szűkülő nadrág, egy kis bokavillantással.)
Itt van a nagykönyv mellettem: A Szabás-varrás NAGYKÖNYVE (A ruhakészítés fortélyainak tárháza)
---
"Aki ezt a könyvet forgatja, annak nem lesz szüksége más szakirodalomra, akár most teszi meg az első lépéseket a ruhakészítés tudományához vezető úton, akár haladónak számít, és csupán még jobban el szeretné mélyíteni a tudását."
Ez az aranytojást tojó könyv!
A Nirvána előtti állapot.
De az még lehet, hogy tavaly nyáron volt.
Mindenre meg Te sem emlékezhetsz
Nálatok is ilyen szépen esik a hó?
1.) Igen
2.) Nem
3.) Nem tudom.
(Csak azért csináltam ezt a kis feleleltválasztást, mert ma bárkivel próbálok beszélgetni leráz.
Reggel pl megkérdeztem a kollégám:
- Megvannak a karácsonyi ajándékok?
-Igen.
- S mit kapnak a gyerekek?
- Különféle kisebb dolgokat.
S ezzel vége.:((()