Biztos sokan vannak még így vele. Ez éppen olyan, mint a leggyengébb láncszem. Csak azért nézem, hogy azokon a szerencsétleneken röhögjek, akik képesek odamenni azért, hogy megalázzák őket.
Ha valaki nyugodtan akarja végignézni a futamokat, az vegye le a hangot, tegyen be egy cd-t és élvezze. Mi, akik meg szerettyük a lackó pajtit végigmosolyogjuk a futamot egy-egy újabb poénra várva.
Egyébként gondolom mindenki emléxik a mixekre, amiket a boros-bocskor-voga trió csinált.
Egyszer meghívták a Palik Lacit a stúdióba a capucsínóba, mikor még ők vezették és teljes mértékben tudta a fickó kezelni a helyzetet.
Aki a hungaroring igazgatója az amúgy sem lehet egy hülye ember.
Más az, ahogy közvetít, de aki a Jenőt elviseli a focimeccsek alatt, annak felüdülés.
De azt is nagyon szeretem, mikor a Mezei nyugodt hangon mond valami kis sztorit, erre ő beleordít, csak azért, mert "MIKA HAKKINEN A BOXBAN KEDVES NÉZŐINK"
Az én kedvencem az időmérők alatt rendszeresen elhangzó "1mp nem tűnik soknak, de a 60 körös versenyen ez már egy perces előny, ami -tessenek csak belegondolni- nagyon sok"
Én a legjobban azt szeretem ebben a kretén baromban, hogy amikor az autók a rajt előtt elfoglalják a helyüket akkor még suttog, majd fokozatosan emeli a hangját, amikor kialszanak a lámpák, akkor meg már üvölt. A hülye állatja.
"... és még a hatodik helyezett is kap egy pontot"
"saját öccsét"
"5-7 mp-en belül kialszanak a piroslámpák és kezdetét veszi a ... körös száguldás"
"abszolválni"
"rajtprocedúra"
"az valami csuda dolog volt"
"a néhai Ayrton Senna"
Egyébként mindezzel együtt szerintem, messze a legjobban élvezhetőek az ő közvetítései. A Mezei helyett bárki ülhetne ott, amennyit ő ért hozzá, a Knézy meg egészen rettenetes volt.
Ha erről a 10-50 szófordulatról leszokna és a versenyzőket is felismerné, akkor egész jó volna, mert hangulatot tud teremteni.
1x a japán nagydij alatt mondott valami ilyet...elment a hang...tidi tidi diiiii nyugati pályaudvar, szolgálati közlemény, a hiba nem az önök készülékében van hanem eltünt a világban a világürben vagy a földalatt 1 vonalon. Kis idő mulva tidi tidi diiii visszajött a hang.
A másik kedvenc palikom amikor kigyulladt 1 kocsi
Dávid Sándor, lassan megfontolan mesél... és akkor az úgy volt hogy, ho-ho... Palik, szavába vág (ordit) :az 1ik minárdi ég az egyik minárdi ég
Palik alap (amire 10 év F1 közvetítés alatt még nem jött rá, hogy hogyan is lehet): a kanyarokban megközelíti, de az egyenesben el tud tőle szakadni...
"És 1997 amikor világbajnok lett - Tardo Marques! - Jacques Villeneuve..."
ezt halkan mondja, csak amikor mondjuk Marquesre megy a kamera, akkor üvölti...
Mi anyámmal mindig azon röhögünk, hogy ez a két barom állandóan végigmondja a versenyzők neveit, különösképpen igaz ez az extra hosszú nevű versenyzőkre :))
A közvetités alatt 30-ból 29-szer hallani ezt:
Heinzharaldfrentzen
Giancarlofisichella
Juanpablomontoya
Nem lenne egyszerűbb csak Frentzent, Fisichellát és Montoyát mondani??? :)
Mi lenne ha érkezne egy brazil versenyző akinek 5-6 tagból áll a neve??? :)))
Mostanra oda jutottam, hogy az RTL-en nézem a futamokat. Sok minden idegesít a közvetítésben, de amitől leginkább a falra tudnék mászni, hogy minden egyes futam előtt és még közben is vagy ötször elmondják a szabályokat. Ha jól tudom az MTV már lassan húsz éve közvetít Forma 1-et...
Vazze! Meccs közben sem magyarázza el a szpíker a les fogalmát. Főleg nem 10 percenként!
A másik, amikor bemutatják a versenyzőknek a táblákat a pálya széléről. Palik persze rögtön "villog". "-A P1 az első pozíciót jelenti, a + jel utáni szám, hogy ennyivel vezet xy előtt."
Anyád! Ezt még nagyanyám is ki tudná következtetni, ha élne. Pedig szegény egy versenyt sem látott életében.
Ezek tényleg ennyire hülyének néznek minket?
Mezei meg - bár szimpatikus embernek tűnik - nyugodtan beíratkozhatna valami suliba, mert ilyen korban (főleg ha valaki riporter) már illő lenne normálisan hangsúlyozni. A hátamon feláll a szőr amikor hallgatom.
A tegnapi verseny alatt Palik Laci legalább 76-szor mondta, hogy úgymond! :)))
És legalább 17-szer szerepelt a Hogy is mondjam kifejezés :)
Mezei pedig eltanulta tőle az aszfaltcsik szót, pedig az védett kifejezés :)
Megint elhangzott a régi "dal":
"Na, de hol van Ralf Schumaher, na de hol van Ralf Schumaher..."
Csak a hangvétel nem volt ugyanaz. Valószínűleg neki is eszébe jutott valami... :)
Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de szerintem Laci a rengeteg hülyesége ellenére igenis élvzhetően kzvetít..néha amikor uncsi a futam vagy kiestek a Williamsek, csak miatta nézem, egyéniség és kész.
Amúgy volt vele nemrég a közgázon egy beszélgetés. Abszolúte nem hülye a fazon, sőt kifejezetten értelmes dolgokat mondott, bár azt maga is beismerte, hogy mikor közvetít, akkor állattá válik, annyira felpörög. (ezt persze azért nem így mondta)
Újra F1 a hét végén! Nincs valahol egy gyorsított logopédiai kezelés valahol, ahova beírathatnánk a Lacát? Ha nincs, akkor majd legfeljebb, szokás szerint, kikapcsolom a hangot!
"...latakarítják a pályát (mármint a versenyzők), odacsapta a falhoz, Prost (?) pontszerző helyen (kanadai nagydíj,2001 !), vezet (Schumi) de ne kiabáljuk el, hátha történik valami (?!)..."