Keresés

Részletes keresés

Tibó Creative Commons License 2001.08.16 0 0 415
Ezzel az erővel ha mellémülne valami dohányos, és aztmondaná hogy vegyek fel gázálarcot akkor az okés lenne? :O)
Aha! ;)

Mint latod, nem tudja kezelni lokalisan a problemat, magasab szintre meg nem tudja/akarja vinni.

Jobb megoldas nem jutott eszembe...

Meg egyebkent is miss-nek "csak" ennyi baja van vele. Akkor meg nem sok ertelme van elore lefutott csatakba kezdeni.

Meg a vegen kinezik a szobabol! ;)

Kulonben is, olyan hangosan hallgatom a Kozsot, meg a Palit, ahogy csak akarom!!! :DDD

Előzmény: Lord Iffy (414)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.08.16 0 0 414
neharagudj mán, de miért ő használjon füldugót????
ezzel az erővel ha mellémülne valami dohányos, és aztmondaná hogy vegyek fel gázálarcot akkor az okés lenne? :O)
igenis a pasi kapcsolja ki a zenét, ha valakinek nem tetszik!
Előzmény: Tibó (413)
Tibó Creative Commons License 2001.08.16 0 0 413
Tobb javaslatom is van...
1. Hasznalj fuldugot! Ez nem vicc, csak ne teatralisan tedd. Esetleg, ha rakerdez valaki, akkor nyugodtan mond, hogy most nagyon gaz ez az ize, es keptelen vagy koncentralni. Mond, hogy maradhat azene, mert most ugyis beraknad. Nekem van ilyen haverom, neha bedugozza magat, nem nyavajog, es semmi baj nincs vele.
2. Esetleg, ha hamarabb ersz be, akkor rakjal be Te zenet ;)
Igaz, hogy zaj lesz, de:
-legalabb Te csinalatod
-hatha nem szereti (valami jo kis zuzosat, amiben nincs enek, arra meg dolgozni is jobban lehet, mintha van szovege)
-raadasul akkor mar nem igazan rakhat be mast, oszt hagy duzzogjon
Előzmény: missparker (411)
Daoldin Creative Commons License 2001.08.16 0 0 412
akkor szólj neki, hogy kapcsolja le a zenét, vagy vegyen fel fülhallgatót, amikor a főnök is az irodában van. vagy olyankor kapásból lekapcsolaja?
Előzmény: missparker (411)
missparker Creative Commons License 2001.08.16 0 0 411
Ki van osztva, minden hiába. A főnöknek határozottan jobb az izlése, de már irtam, miért csak a legvégső esetben mennék hozzá. Elment ebédelni, úgyhogy rohanok megrendelést irni.
Előzmény: Daoldin (410)
Daoldin Creative Commons License 2001.08.16 0 0 410
most látom csak, Kozsó, Balázs Pali???
semmi perc alatt kiosztanám, hogy én nem vagyok hajlandó ilyen szemetet hallgatni!! ha meg nem hallgatna rám, szólnék a főnöknek, annak csak jobb izlése van :o)
Előzmény: missparker (404)
missparker Creative Commons License 2001.08.16 0 0 409
Közel ülünk egymáshoz, a záptojást érezném. Freeware grabbere van a drágának, megkreálja az mp3-at, majd kipróbálja rajtam. Meg van győződve róla, ha nekem nem tetszik, csak jó lehet. Merthogy milyen sznob vagyok, utálom a jó zenét. Már várom a holnapot, amikortól szabin lesz, sajna csak következő szerdáig.
Előzmény: Lord Iffy (406)
Daoldin Creative Commons License 2001.08.16 0 0 408
ja, szerintem is a fülhallgató a megoldás.
nálunk is előfordul ez a téma néha, de aztán a fülhallgató megold mindent. vagy én veszem fel, vagy a másik :o)
Chino-San Creative Commons License 2001.08.16 0 0 407
szerintem kérd + mégeccer szépszóval, kilátásba helyezve, hogy nem szeretnéd, de esetleg szólsz a nagykutyákoknak, ha nem próbál valami kompromisszumos megoldást találni. akkor legalább nem érezheti majd hátbatámadásnak, ha tényleg szükség lesz rá.

ez elég ovis móccer, de ha már többszöri szólásra se értett+....

egyébként + ménem használ fülhallgatót? akkor mindketten lyool járnátok...

Előzmény: missparker (404)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.08.16 0 0 406
vagy egy jó kis záptojást.:O))
mp3-at hivatalosan netezve szedheti le? vagy esetleg titokban? ;O))
Előzmény: Lony (405)
Lony Creative Commons License 2001.08.16 0 0 405
Figyelj. Ha a főnök emiatt nem akar balhét, de neked viszont túlórázni kell miatta, akkor ne túlórázz. És akkor nem lesz jól munka végezve a másik miatt. Én nem hagynám magam elnyomni. Gyömöszölj valami jó büdös sajtot a székének a kárpitjába, vagy a fiókjába. Még szerencse hogy egyedül vagyok az irodámban...
Előzmény: missparker (402)
missparker Creative Commons License 2001.08.16 0 0 404
mp3. Kozsó, Balázs Pali (csak, mert olyan jó poénos), némi Celine Dion. Ettől akkor is hisztis lennék, ha nem munkahelyen űzné. De zavarna Bach, vagy Mozart is, nem ez a baj, hanem, hogy csend nincs.
Előzmény: Lord Iffy (403)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.08.16 0 0 403
ja hogy gépről nyomatja?! :-OO
rádió? cd?
Előzmény: missparker (402)
missparker Creative Commons License 2001.08.16 0 0 402
Túl vagyok rajta, próbáltam. Alaplapra integrált hangkártyája van, a hiányzó drivert meg úgyis minden hálózatra jelentkezéskor felinstallálja a rendszer, ha hiányzik. Férfi kolléga egyébként.
Előzmény: Lord Iffy (401)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.08.16 0 0 401
akkor még1xübb.:O))
holnap miss hozzál egy csavarhúzót a gyárba. kollegina hazamegy, miss szerel egy kicsit.;O))
Előzmény: missparker (399)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.08.16 0 0 400
igaz. imigyen van.
a főnök még örülni is fog, hogy jééé ez a missparker még ennél is jobban akar dolgozni?! :O)))

panaszkodjak én is?
unalom az életem itt bent. egymagam ülök a szobában. nem akarom bekapcsolni a rádiót, ezért nem teszem. beakarom kapcsolni a légkondit, ezért bekapcsolom. ááááá, mecsoda unalom.:O))))))
(nem sokáig, kedden jönnek vissza.:O(((

Előzmény: Lony (398)
missparker Creative Commons License 2001.08.16 0 0 399
Ez az amihez gyáva vagyok. Itt egy mesterségesen fenntartott jó viszony van a kollégák között, amin a főnök sokat dolgozott, hogy meglegyen. Nincsenek látványos botrányok, hangos hisztik. Ha én kezdem, nem biztos, hogy jó lesz a cégnek, a főnöknek, és nekem. A másik: nem akarok betartani neki, mert összesen csak ennyi bajom van vele. Kis épületben vagyunk, nincs másik iroda, ahová elköltözhetnék. A munkámat már baromi régen úgy végzem, hogy munkaidő után, amikor ő már hazament. De most maradhatnék éjfélig annyi meló van.
Előzmény: Lony (398)
Lony Creative Commons License 2001.08.16 0 0 398
Szólj a főnöködnek. Nincs más megoldás. Azért van az ember a munkahelyén, hogy feladatát maradéktalanul pontosan csinálja meg, és közben ne őrüljön meg. A rádiótól nem vagy elég hatékony, lassabban, és esetleg hibásan csinálhatod meg a dolgodat, amiről nem Te tehetsz. A főnök le fogja állítani.
Előzmény: missparker (397)
missparker Creative Commons License 2001.08.16 0 0 397
Nem birom tovább, jövök panaszkodni.

Egy irodában vagyunk öten, és egy kolléga rendszeresen zenét szolgáltat nekünk. Most rám szakadt egy nagy csomó plusz munka, amihez csend, nyugalom, meg ilyenek kellenek. Ez nincs, van helyette fejfájásom már 2 hete folyamatosan. Ha szépen kérem nem hallja meg, a erélyesebben kérem, még mindig lsz.-vel kezdve, elkezd pampogni, hogy csak nekem nem tetszik, és egyébként is miért ne érezze jól magát a munkahelyén, meg a többieket miért nem zavarja, miért csak engem.

Mit lehet még tenni konfliktus nélkül?

ezoterika Creative Commons License 2001.08.13 0 0 396
Ha már kajánál tartunk; falra hányt borsó. ;-)
Meg jobb a csönd. No és azért az is idegesítheti, hogy kimászkálok, nem?
Amikor hangoskodik (dialógus egy kollégával), akkor pölö legutóbb befogtam mindkét fülemet, de nehogy azt hidd, hogy halkabban folytatta, pedig látta, hogy szenvedek.
Már néha tök bunkón felelek és nem veszi a lapot.
Ha esőkabát lenne, azt mondanám vízálló. :-)
Előzmény: Lony (395)
Lony Creative Commons License 2001.08.13 0 0 395
Én a helyedben már csak gonoszságból is előadnám, hogy valamelyik adón láttam egy dokumentumfilmet a mai mezőgazdasági újításokról, és hogy a liba/pulyka/csirkehúst úgy próbálják még ízesebbé tenni, hogy más állatok birka/tehén/ló/disznó ürüléket egy speciális oldatban feloldják és a madárnak beadják intravénásan. :)))))))))))))) Tuti hatás :D
Előzmény: Lony (394)
Lony Creative Commons License 2001.08.13 0 0 394
Ecseteld, hogy amikor a Kerepestarcsai dögtemető mellett mentetek el autóval, pont ezt a büdös dögszagot érezted...és szimatolj felé. :)
Szemet szemért :)))))
Előzmény: ezoterika (393)
ezoterika Creative Commons License 2001.08.13 0 0 393
Köszi Lony, jól esett az együttérzésed! :-DDD
Az a rohadt csont még mindig ott van a tányérján. Nem képes kidobni???
Ez a nő nem veszi észre sosem magát. Ha röhögnek rajta, el sem tudja képzelni, hogy ez neki szól.
Bezzeg, amikor a fincsi (sajna már nem gyártott) áfonyás joghurtomat ettem, egyből elkezdett szaglászni és fanyar pofával megjegyezte, hogy mi ez a cefre szag?
Az én kis gyümölcsözönömre ezt mondta!!!

Előzmény: Lony (392)
Lony Creative Commons License 2001.08.13 0 0 392
Fújj az orra alá egy nagy adag légfrissítőt. Mondd neki, ha reklamál, hogy rossz a gyomrod, és ettől a büdös kajaszagtól hánynod kell. Nézz undorodva a kezére. Beszélj neki a kisunokaöcsédről és ecseteld, hogy mikor tegnap tisztábaraktad, pont akkor csinálta össze magát, és hogy még az ablakpárkányon is folydogált a trutyi. Vedd el az étvágyát úgy, hogy előtted többet ne egyen.
:)))))))
Előzmény: ezoterika (391)
ezoterika Creative Commons License 2001.08.13 0 0 391
Sorstársim, bevégeztetett, eddig bírtam, kampec!
Eddigi panaszáradatim tárgya überelte eddigi önmagát!
Másfél órája a helyén zabál egy pulykacombot.
A hússzag belengi az egész szobát és nem bííííírom!!! Miért van a cégnél minden emeleten egy konyha, ha nem e célból?
Az elmúlt 90 percből kábé hatot sem töltöttem, itt és most is indulok el innen!
a menekült
Lony Creative Commons License 2001.08.10 0 0 390
Denemáááááááám :)
Előzmény: Arzénka (389)
Arzénka Creative Commons License 2001.08.10 0 0 389
Jééé, a "kedvenc" szobatársam is ezzel szokott elköszönni, ő is titkárnő és kiborító dolgairól már írtam alant. Az ilyenek tényleg jól lejáratják a szakmát, és miattuk hiszi mindenki azt, hogy minden titkárnő buta, mint a föld... pedig ugye nem is?
Arzénka
Előzmény: hablaty (386)
hablaty Creative Commons License 2001.08.10 0 0 388
A rég mhelyemen az én mindennapos feladataim sem voltak ennyire rutinszerűek (értsd: monoton és egysíkú). De a mostani, sok agymunkát nem, de gyorsaságot és precízséget igénylő munkám során sem süllyedtem le egy amőba szintjére.
Mert nem vásárolok pl: "Alsó-külső-belsőn a polgármester tehenébe misztikus jeleket égettek az ufók szerdáról péntekre virradó éjszaka" főcímű úsjágokat, amit ráérő időmben olvasgatok:)

KissMe Creative Commons License 2001.08.10 0 0 387
Furcsa, mert azért akikkel eddig én találkoztam, ilyenek voltak (nagyrészt). Legalábbis úgy, hogy állandóan telefonáltak, összevissza locsogtak olyan dolgokról, amikhez nem is értettek, a strasszkő a körömben pedig csak ráadás. Ez persze - szerintem - egy bizonyos szinttől lefelé fordul csak elő. A manapság divatos szóval menedzser asszisztensnek nevezett egykori tikárnők már komolyabb munkát végeznek. Pláne a felsővezetői asszisztensek. Őket nagyra becsülöm.

Üdv

Előzmény: Lony (385)
hablaty Creative Commons License 2001.08.10 0 0 386
Tényleg nem tipikus, nálunk ő az egyetlen (én a zseni titkárnő kategóriát erősítem), de mindig van egy ilyen. Nem vagyok egy elszállós típus, de mellette pengeagyúnak, intelligensnek, tájékozottnak, választékosnak és széleslátókörűnek érzem magam.

Mindennek meg lehet találni a pozitív oldalát. De jobb lenne, ha kilépne.

További adalékok:
Kedvenc szavajárása ha éppen kimegy az irodából: "további jó mindenfélét"
Ha ebédidőből késik: Bocsánat elnézést, ellenkező irányba szálltam fel a metróra. Valamit óriási lihegés. Szegény annyira kifullad míg a lifttől az irodába "fut" 3 méter (!). Ilyenkor kiskolléganőmmel jelentőségteljes pillantásokat váltunk. (miszerint minket most akkor jól hülyének néznek)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!