Az előző hozzászólásokhoz csak annyit főznék.Bár ez az én véleményem,hogy a Wolf Kati többet beszélt,mint énekelt.R-go tényleg nagyon jó volt.Elvis-t képviselték a The Prison Band.Akik tényleg jó kis hangulatot keltettek,szerintem.Curtis volt,aki hátra mögött állok felé is fordult néha,a Majkával együtt.Majd egy órán keresztül mindenkivel csinált közös képet,aki odament.Köztük a lányom,aki fél órát állt sirba egy képért,és mikor sorra került,akkor nem csak a gyereknek,de nekem is köszönt.Míg a Wolf Kati közölte,hogy próbáljanak előre menni az emberek,és ne a hátsó felét nézzék.
Szerintem elég jó műsort állítotak össze az idén.Megpróbáltak mindenkinek a kedvében járni,ami pozitív.Csak a hely volt kevés ennyi embernek.
A picinek biztos szokatlan volt a hangzavar,de köszönjük a törelmedet!Pár év,és ő is kint fog szaladgálni az Újpest napokon.
mai update: Wolf Kati elvitte a prímet, messze felülmúlt minden más fellépőt!
Számomra még a Szinetár-Bereczkit is űberelte, akik ugyan nem rosszat, de kvázi ugyanezt a műsort már leadták nekünk, az adventi műsorban.....
Kritikán aluli volt a Summers Sisters... A két kiscsaj elénekelte a számokat, általában igen gyengén, nagyon kevés vállalható mozzanat volt a fellépésükben. Nem tudták betölteni a színpadot, óriási hiányérzet töltött el a produckiójuk végén... A közönség is hasonlóan vélekedett, nem jutott eszükbe visszatapsolni őket! Ezt csak a moderátor srácnaks ikerült kihúzni a népből, nagy nehezen... Nekik sem volt új számk az X faktor óta, 1 kivétellel, ami viszont jó gyenge produckió lett...
Az Appril Project nekem tetszett.
Pozitív meglepetést volt számomra viszont Koffer Juli az együttesével! Végülis, igazolta a jogosságát, hogy az este 3. számú fellépője volt! Köszönet neki a műsorért!
Curtis az Újpest FC igazolt játékosa (volt?) így elég sokan ismerik a kerületben, illetve a szövegei is a maga módján lokálpatrióta töltetüek... csak ennek tudható be szerintem, hogy népszerű a helyi fiatalok körében.
a szigethez képest ami hangos volt, az péntek este Szikora Robi. Épp akkor próbáltam elaltatni a fiamat (5 hónapos....), hát nem ment...
Pozitív élmény viszont, hogy közel 2 órás koncertet adtak, általában vállalható minőségben!
Komolyan meglepődtem azonban, hogy a "Curtis" nevű huligánnak fellépőnek mekkora sikere volt! Nem voltunk lent (baba dolgaink végett..), de ő méghangosabb volt mint az R-GO, minden szavát tisztán értettük, bezárt ablakok mellett is. Stadionkoncerthez hasonló ováció követte a számait! Őt nem figyeltem, de talán 2 órát adott ő is... Az utolsó szám ment már, mire elaltattuk a babát, így akkor figyeltem a szöveget is már - bár ne tettem volna, nem okozott volna egy méla másodpernyi fejtörést (megoldás nélkül..), miként tud ez a srác hallgatóságot, sőt, rajongókat "toborozni"....
közel a Dunához jóval kevésbé volt zavaró, mint a polgármesteri hivatalnál a Szigetnél sokkal nagyobb rendszerességgel előforduló hacacárék tömkelege...
Én már elmúltam 25 éves és nem hiszek a mesékben az újság meg azt ír amit a tollába adnak. A fülem meg elég jó. Tegnap este bődületes volt a ricsaj. Eddig csak az a monoton dümmögés hallattszott ami annyira nem zavart, de hadd ne kelljen már megfulladnom a csukott ablak miatt. Én az uszodánál lakom, képzelem akik közelebb laknak a Dunához azok mit éltek át. :(
Köszi, azóta már megcsináltattam a márka szervízben. Az optikája ment el, ugyanis lesett a gép, bár az ütődés után még dolgozott ega darabig. Most adtak rá plusz 3 hó. garanciát.
Az szenzorhiba, annak cseréje pedig annyiba kerül, amennyiért kapsz egy új kompaktot (gondolom nem DSLR-ed van, bár ott se jobb a helyzet ilyen esetben)
Van néhány típus amit a gyártó típushiba miatt ingyen javít vagy ha nem lehet cserél a garanciaidő lejárta után is, hogy melyek ezek azt pontosan nem tudom, de google-ba beütve a tiédet és a "sensor problem" vagy "warranty" stb. szavakat gyorsan kideríthető.
Dezsi, ha már így összefutottunk. Ismersz valakit aki nem túl drágán javít fényképezőt? Betojt a Samsungom, csíkos képeket csinál és már nincs rajta jótállás. Köszi előre is!
Újpest mindannyiunké, Kereszténység≠Hülyeség, Nemet mondunk az újpesti vagyonfelélésre, ilyen transzparensekkel tüntettek a kerületi KDNP-sek az újpesti fideszes városvezetés ellen az önkormányzat csütörtöki ülésén. Wintermantel Zsolt polgármester szerint egyéni érdekből keltettek hisztériát. Az ügyben hamarosan a KDNP országos vezetése is közleményt ad ki.
Mintegy húsz kerületi KDNP-s tüntetett Újpest fideszes vezetés ellen.
Én sem csak c. gyerekeket látok ott pancsolni, sőt.
Tegnap pl szinte csak nem c. gyerekek és szüleik voltak a szökőkútnál. Viszont, arra lettem figyelmes, hogy egy biztonsági őrnek látszó (gondolom a városházáról) egyén egyesével odament a szülőkhöz figyelmeztetni őket, hogy a viz, amiben a gyerekek játszanak szűretlen, klórozatlan, illetve a hajléktalanok is abban "fürdenek". Egyik sem ugrott fel a padról, és rohant a gyerekéhez, hogy elrángassa onnan...
azon vettem magam észre, egyre jobban idegesít, hogy a cigánygyerekek állandóan a városháza melletti szökőkútban fürdenek...
Nem tudom, miért nem tesz e szégyellni való tevékenység ellen semmit se a rendőrség, se a polgárőrség, senki??
(bár, ahogy hagyva van, hogy a hajléktalanok a városháza túloldalán lakjanak a padokon, odasz.rva, odapisilve, ezen már nem is szabadna csodálkoznom...)
Ha valakit esetleg érdekel (Újpesten, az Adyban lesz):
Az Adorate Művészeti Egyesület 2011 őszén ingyenes zenei kurzust hirdet "Liszt Ferenc egyházi kóruszenéje" címen. Jelentkezni e-mailen és telefonon lehet, valamint további információk érhetők el az alábbi linken:
2011.05.21-én Újpest ÖTE 6 szolgálaton kívül tartózkodott a XVIII. kerületben, amikor arra lett figyelmes, hogy egy 4,5 éves kisgyerek nagyon sír, és fogja a kezét, ami vérzik. A kisfiú elmondta, hogy elesett, és üvegszilánkokba tenyerelt. A seb szemmel láthatóan elég mély volt, ezért Újpest ÖTE 6 a kisfiút és szüleit a Heim Pál Gyermekkórházba szállította sürgősségi ellátásra. A kórházban a kisfiút ellátták, majd ezután a kolléga hazaszállította őket. Az esemény időtartama: 18:50 - 20:05