Hát igen, változnak az idők, változnak az igények :-( Most néztem pont a tabellát, és ha minden így marad (azaz mi nyerünk, meg a Szolnok is a Békávé ellen), akkor lesz négy pont különbség a hetedik és a nyolcadik között. Onnan már csak egyet kell megelőzni, hogy hatba legyünk (ez persze rátok is ugyanúgy igaz). Bár, ha úgy játszunk továbbra is idegenben, ahogy szoktunk, akkor az a négy pont sem behozhatatlan a Bkv részéről :-(
Azért csak megeresztek egy HAJRÁ SZPARI!-t, hátha elhallatszik Erzsébetig :-)
Az a lényeg, hogy az első hatban legyünk, a többi nem számít.
A Monornak pedig ki kell esnie. Hihetetlen, hogy mennyi jellegtelen csapat van a mezőnyben: BKV, REAC, Monor, Fót, Csepel, ESMTK. Bevallom, néha különbséget se tudok tenni e klubok között, fingom sincs, hogy kik játszanak benne, stb.
Milyen jó lenne mondjuk egy Salgótarján, vagy egy Szeged ellen játszani, főleg az NBI-ben, de ezt neked nem kell elmesélnem, szerintem te is jól tudod.
Most pedig megeresztek egy HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!-t. :)
"Békéscsaba, BKV ELŐRE, Rákospalota, Nyíregyháza, Eger, Diósgyőr lehet a hatban."
Az Eger helyett a Kecskemét lesz az első hatban, a többivel egyet értek.
Simont nem értem miért kapkod ennyire, ugyanazt fogja elérni, mint a BVSC-nél. Vagy alacsonyabb osztályban fogja folytatni a REAC, vagy egyszerűen meg fog szűnni. Nem pesti csapatoknál kellene ténykednie. Tudok neki ajánlani egy-két várost, ahol az első osztályba kellene segíteni a csapatot. [BP-i létemre milyen jó vagyok a vidéki csapatokhoz.:-)))]
Békéscsaba, BKV, REAC, Nyíregyháza, Eger, Diósgyőr lehet a hatban. Ez persze nem a végső sorrend.
Annak örülnék igazán, ha a feljutásért a Nyíregyháza, a Békéscsaba, a Szolnok, az Eger, a Kecskemét és természetesen a Diósgyőr küzdene.