Keresés

Részletes keresés

PyRex Creative Commons License 2001.03.07 0 0 53
Nya: vegigjatszottam. Haat, osszessegeben a programrol: Nekem iszonyuan tetszett, habar a grafika nem a csucs kategoriaba tartozik, de a hangulat nalam a TOP-on volt. Eleg regen tudtam barmilyen jatekba igy beleelni magamat. Egyetlen naaagy negativumot emlitenek: ROVID! :) De komolyan: ha az ember hozzaszokik akkor 5-6 ora alatt vegig lehet rohanni rajta. Talan meg gyorsabban is. Ez olyan, mint anno a Metal Gear Solid. Ott sem a grafika volt a meghatarozo, hanem a hangulat, es milyen jo jatek volt az is (meg ez is :), de azt is masfel nap alatt vegigvivttem. Ehhez mondjuk kellett 3, de nem is jatszottam vele, csak napi 1,5-2 orat :) Allitolag lesz folytatasa, de lehet, hogy picit mas stilus lesz, en mar varom! :-)))

PyRex

VisioN Creative Commons License 2001.03.07 0 0 52
Kriszti: tuti dinamittal nyomtam le az uccsó dögöt, sőt a haver is így tudta csak kinyirni.
Persze nekem sem az első körben sikerült, arra meg ne is gondolj, hogy a szörny közelébe mész...
count_zero Creative Commons License 2001.03.07 0 0 51
Na vááááááárj! :)

Milyen kaszával? A fejét? Hogy? Fel sem tudok menni hozzá... Nem mentem még át a múltba, halvány lila gőzöm nincs, hogy kéne.. Valami 3 tárgyat kellene összeszedni, de eddig csak a nap amulett van meg... A monostorban rohangálok jobbra-balra, sehova nem lehet bemenni, visszafelé meg nem láttam értelmét.

Előzmény: Sir IvanHoe7x (47)
CHRISTIANSEN Creative Commons License 2001.03.07 0 0 50
Vision: Na ne mond már nekem, hogy azért kipurcant, mert dinamit hegyeket pakoltál a lába elé? :)) Nekem szépen felmordúlt, kinyílt a hasa, s kész. Ha hátrébb állok, akkor nem szippant be, de bele kell lőnöm a nyitott hasba, vagy gyorsan vége. Belelőttem minden robbanóanyagomat, de idővel meguntam, mert nem akart megdögleni. Nem lehet, hogy kaszálni kell valamilyét? Vagy ez is bug?

Azért köszi a választ! :)

Dauby Creative Commons License 2001.03.07 0 0 49
KeFe, ezzel teljesen egyetértek. Minden nap olvasgattam, mit irkáltok ide, most én is postázok egy hozzászólást.

Remélem, Te írod a cikket az újságban.

Szóval, én már az első pálya előtt leszedtem a gépről. Nem jött be. Inkább Blade-ezek helyette. Szívemből szól az a játék.

Bocs fiúk, de egy topicban szerintem ellenvélemény is helyt kaphat. Uff!

KeFe Creative Commons License 2001.03.07 0 0 48
Nem vagom merre volt az, de talan dispel?

Igy utolag nem is volt olyan jo game, inkabb csak szep. Egy Half-Life azert jobban lekotott meg singleben is...

Előzmény: Sir IvanHoe7x (47)
Sir IvanHoe7x Creative Commons License 2001.03.07 0 0 47
Count_zero
Jol kell helyezkedni melle, es a kaszaval lecsapni a fejet. Csak azzal lehet megolni.

En is help.
Elakadtam azon a reszen ahol egy ilyen levegoben logo helyre kerulok, es rogton az elejen van egy kapu ami egy atlatszo kek valmivel (energiapajzs) van elzarva. Es az ajto elott a villam csapkod befele a hazteton. Mit kell itt csinalni?

Előzmény: count_zero (45)
doom2 Creative Commons License 2001.03.07 0 0 46
Honnan lehet letölteni ezt a gamet sehol sem találom a Net-en.
Csak az ember nyála csorog az ilyen játékok után.
count_zero Creative Commons License 2001.03.06 0 0 45
Mi a halált kell csinálni a monasteryben? Van valami sikitozós hüje picsa, aki valami kavicsokat dobál felém, de lelőni nem lehet, meg van dinamitom, amivel (elég érdekes mód) nem lehet kirobbantani a befalazott ajtókat.

Annyira nem jó ez a játék, mint az elején látszott... Sok rohangálás, kevés akció, az is mindig ugyanolyan (eddig)... Ha a köv 2 pálya is ilyen, akkor paraszt üti F8...

AlomGomba Creative Commons License 2001.03.06 0 0 44
Találtam még két intejút ezek angolul itten vannak:

Első

ez pedig a másik

Vampyro

Logikusan azért nem segítettem mert még nem tartok ottan. Még az elején járok no.

VisioN Creative Commons License 2001.03.06 0 0 43
Tetris ne legyél már ilyen láma....)))
Mikor elkezded a játékot a szigeten, azonnal dobáld meg dinamittal, és menj picit hátrébb, de ne nagyon mert akkora vizböl is el tud érni a csápjaival.
A_Tetris Creative Commons License 2001.03.06 0 0 42
Hehe enis eljutottam a foszornyhoz a szigeten, van nalam vagy 20 granat, es sehogy sem tudom kiirtani. Amikor kinyitja a hasat akkor meg kell lonom kulonben meghalok.
Hova es mikor kell dinamitot tenni?
VisioN Creative Commons License 2001.03.06 0 0 41
Vampyro olvasd el a fórum elejét is (a 18. hozzászolást), ott a megfejtés.
A kasza lent lesz a templom oltárán, ha felveszed akkor visszatérsz a jelenbe...
artschi Creative Commons License 2001.03.06 0 0 40
Nézzétek meg a Supergamez-es Undying fórumot is, ott van egy-két tipp!
Vampyro Creative Commons License 2001.03.05 0 0 39
Alom, örülük hogy neked is tetszik a game, de nem tudnál segíteni plz?
AlomGomba Creative Commons License 2001.03.05 0 0 38
Na haladunk a gaméban nagyon király, bár ezt gondolom tudjátok :)

Az interjút befejeztem mint mindtam itten van:

Clive Barker interjú
Vampyro Creative Commons License 2001.03.05 0 0 37
Heeelp!
Segítsen vki plz, elakadtam a gaméban! A monastery pályán járok a múltban. MEGVAN az aranykulcs, de nem egészen világos, most mit kell csinálnom. Vissza kell mennem a múltba? De azt hogyan. a befagyott tó nem reagál semmire! Vagy vmit ki kell nyitnom a kulccsal? Itt kell még meszereznem a scythe-et, vagy a jelenbe visszatérve? (Sorry, aki még nem járt itt, annak kínaiul beszélek :-) )
_messiah_ Creative Commons License 2001.03.05 0 0 36
Két problémám lenne:
-van egy szoba ahol lebeg egy arc és mögötte van egy amplifirer, de mikor oda akarok menni akkor ellök, hogyan lehet hozzá jutni?
-a katakombából felmenve a létrán az egyik kereszt tetején van egy hosszukás zöld valami, azt szeretném megszerezni, de nem tudom hogyan.

VisioN Creative Commons License 2001.03.05 0 0 35
Ha felmásztál a 2. létrán is, akkor kapcs be a Haste(gyorsitó) varázslatot, és ugorj át a szemben lévő oldalra, ott már be tudsz menni...

Az utolsó föszörnyt a kis szigeten úgy kell megölni, hogy dinamitokat hajigálsz a hasához, kb. 6-8 db.-ot, ha nincs nálad elég dinamit, akkor fordulj meg, és ott lesz egy rakással!

Save könyvtár nálam is kb 350MB volt (((, az egyik helyen a hegy tetején pedig egy ajtó nem akart magátol kinyilni, ugy hogy vagy egy órát tököltem ott, a végén fel kellett magam robbantani, és akkor azt a részt a gép elöröl betöltötte...

A_Tetris Creative Commons License 2001.03.05 0 0 34
Koszi a helpet, sikerult tovabbjutnom ott, de ismet elakadtam :)
Kiirtottam vmi repkedo varazslofeleseget, aztan visszavergodtem magam a hazba, ahol egy figura adott kulcsot a workroomhoz, es azon at kijutottam a kertbe.
Vhol kellene bejaratot talalnom, de nem megy :)
Van 2 piece of letra, amin fel tudok menni vmi erkelyszerusegre, es onnan netovabb...
Valaki otlet?:))
CHRISTIANSEN Creative Commons License 2001.03.05 0 0 33
Végre végigvittem a játékot, de legutolsó főszörny kifogott rajtam. Egy kicsi szigeten kell hadakozni vele, de mocskosul nehéz. Ha valaki elér oda, plíz, segítsen. Mindjárt megőrülök tőle... :)

Egyébként a vége felé teli van olyan bugokkal a game, amelyek miatt nem lehet továbbmenni. Vigyázzatok velük, tartalékoljatok pár mentést. (nálam 400 mega volt a végén a save könyvtár)

AlomGomba Creative Commons License 2001.03.05 0 0 32
Nos végre énis játszhatok. Olyan rossz volt idáig olvasni a ti élményeiteket és szívni a fogam :)

Ja az interjú elkészült este fel is teszem, s akkor majd belinkelem.

doom2

Már hogyne tartozna az is ide. Mivel nincs más Barker topic ennek a szerepét is ez tartja :)

Szerintem vagy a kiadónál (Korbács - Maecénas, a másikét nem lehet kideríteni) vedd meg, a korbácsomat én is ottan vettem, nagyon kedvesek és rajongók is!, vagy mondjuk nézd meg a Kruspér utcában (Körtérhez közel lsd térkép), az Univerzum könyvesboltban mindig szokott lenni példány.

VisioN Creative Commons License 2001.03.04 0 0 31
Tetris!
Elöször a tüzet kell meggyújtani az üst alatt, dinamittal vagy molotov koktéllal.
A vérfarkashoz pedig használjátok az ezüst pisztolygolyókat...

Aaron-hoz elöbb oda kell menni, hogy a láncai elszkadjanak (elötte kell a kisházból, amit folyó vesz körül, a protézis (vagy állkapocs csont). lásd lejjebb...

Lozsa Creative Commons License 2001.03.04 0 0 30
Vision: nekkem a 4. ellenség a (láncra vert), csak ott áll és néz meg se moccan!!!!!!
Már szarrá kaszboltam, de semmi!!!!!
Előzmény: VisioN (23)
Lozsa Creative Commons License 2001.03.04 0 0 29
Ott én is elakdtam.. A vízcsap felett nem leht a kart meghuzni...
Aztán bevaalom egy kis csíttel megoldottam...
Kicsivel elöbbről kezdtem újra, és ahol szintén használni kellett volna az energy key-t ott a kaput átrepültem, így megmaradt a key :)))
(flight)
Most viszont valaki árulja már el, hogy hogy kell kinyirni AARON-t a föld alatti pincében ahol ki avan láncolva?????

Előzmény: A_Tetris (28)
A_Tetris Creative Commons License 2001.03.04 0 0 28
Hi.
En elakadtam azon a helyen, ahol kiirtom a
stazismezo mogotti verfarkast, aztan felveszem a manakutat. Utana meg kinyitok vmi vizcsapot, es egy ustbe elkezd folyni a viz, de innentol mintha elvagtak volna.
Van egy ajto ahova vmi energy key kell, illetve van egy kar egy szobaban amit nem tudok meghuzni vmi okbol kifolyolag...(Ebben a szobaban van egy racs-ajto mogott az az "energiakulcs")
Help me pliiiiiiiiz ;)))))
Azt hiszem a helyet Keisinger`s Stronghold-nak hivjak egyebkent.
Elore is koszi :)
VisioN Creative Commons License 2001.03.03 0 0 27
Már nem emléxem pontosan...de ha ez a ház az, amelyiket egy kicsi patak vesz körül, akkor az egyik helyiségben van egy régi tüzhley. A tüzhelyel szemben, a fal mellett fel kell robbantani a padlót, mert a lécek alatt van egy kulcs, és egy állkapocs darab (vagy protézis).
Ha bekapcsolod a múltat felidézi varázslatot, akkor látni fogsz egy nöt is!
Sir IvanHoe7x Creative Commons License 2001.03.03 0 0 26
Na visszatertem a Monasterybol abba a hazba ahonnet elindultam a Monasterybe. Hatso udvaron levagtam azt a par ember, de aztan megallt a tudomany. A hazba csak a konyhaig mehetek, az udvaron meg felmaszhatok a teore ahol latok egy tornyot. A torony tetejebol meg szivarog valami mana szeru anyag. Ki tud segiteneni?
Merre tovabb?
doom2 Creative Commons License 2001.03.03 0 0 25
!!! PLEASE HELP !!!

Nem közvetlenül a játékhoz tartozik de nem tudna valaki segíteni, hogy honnan lehetne beszerezni Clive Barker : Korbács és Kárhozat című könyveit.

A válaszokat előre is köszi !!!

Sir IvanHoe7x Creative Commons License 2001.03.02 0 0 24
A csontvazak ellen a legjobb modszer, ha levagtad akkor ravarazsolsz az ujraeleszto varazslattal. Es mivel a csontvazak nem is eltek nem lehet oket ujraeleszteni, igy szepen elporladnak (elfogynak).
Előzmény: greg5 (22)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!