A kamera eddig is megvolt, de csak 1024*768-as felbontástól felfele. 800*600-ban sajnos nincs. Pedig ezt anno milyen jól megoldották a Transport Tycoon-ban...
nem tudom:) feltettem, csak annyi a különbség hogy van a jobb alsó sarokban egy kis kamera.. bár lehet hogy a magasabb felbontásnál ez alapból benne van. eddig nemtuom hanyason játszottam, azon nem volt. most 1el feljebb pakolta. gyanúm szerint 1024*768ba.
gépi ellenfelet kipróbáltam. nehéz szinten, kis városban.. és így is nagyon lemostam öket. smafu..
hogy is van ez? szal feltettem az 1.4 patchet. sok változást nem tapasztaltam csak a kamerát a jobb alsó sarokban.
lehet hogy félreértettelek benneteket de mintha azt írtátok volna, hogy van gépi ellenfél is.. én nem találkoztam vele vala sehol.
multiban is csak 2en voltunk..
Igen, én nem tapasztaltam lassulást benne. Legalábbis azon a térképen amivel próbálkoztam legutóbb volt 10 villamosvonalam, kb 120 járgányom hozzá. Szóval nem kell nagy gép a proginak. Tegyük hozzá zárójelben (szerencsére)!
:-)
Celeron1000-rel sem sokkal jobb a helyzet: nekem ui. az van ... s azt hittem csucs jo gepet vettem, de a TG kifog rajta. Gyanitom, hogy a programmal sem stimmel minden, ui. ha 1GHz-es processzor sem jo hozza akkor mi kellene????
Ellenfelekkel nincs is ertelme jatszani legalabbis nagy terkepen nem, mert egy ido utan elvezhetetlen a jatek es a kezeloszervek is csigan mozognak:(
Szívesen hallanék tapasztalatokat Celeron processzorral játszóktól, arról, hogyan viselkedik a játék úgy 80-100 jármű megléte esetén, nagy térképen. Kezd lelassulni a járművek mozgása (nekem már 50-60járműnél is), és a térképen való mozgás. (433-as processzorom van.) A tied milyen?
Én tegnap vettem meg, a zújságosboltban szépen egymás melett volt a DVD-s változat (olyan 2ezer körül), illetve a sima CD-s, (796.- FT).
Szóval lehet külön kapni. És mindez vidéki városban.
Kösz az infókat. De én is bosszús vagyok. Én 5990-ért vettem meg. Mivel korábban 8-10 000 körül volt a normál verzió, ezért gondoltam, hogy így már tűrhető ára van. Ingyen meg nem fogom megkapni. (Legálisan.) Ezekszerint mégis. Legalábbis majdnem.
Láttam PC GAMES-et, de nem 796-ért, hanem majdnem 2000-ért. Vagy van DVD nélküli változata is?
Pályaszerkesztő: Igazad va, nekem is a honlapról rémlett, hogy van ilyen.
Hát az van ráírva, hogy teljes verzió (Gold, 1.4-es patch-csel), és mikor elkezdtem vele játszani, akkor sem írt semmi időkorlátot. Szóval teljes. A pályaszerkesztőt megmondom holnap, ha nem felejtem el megnézni.
Vasutak: F?leg a nagyméret? városoknál használhatók jól. Igaz, nálam sem túl jó a kihasználtságuk, de azért van rajtuk utas.
Bontás: Tényleg csak a vasútépítés miatt van beépítve ez a funkció. De pl. egy iskola vagy egy gyár lebontása komoly összeget tesz ki. (Igaz, ezeket nem kell lebontani.
F?leg az erd?k sínylik meg a vasútépítéseket.
Az áprilisi (de már most kapható!) 'PC GAMES' újság CD melléklete: Traffic Giant Gold v1.4 teljes magyar verzió!!! Magyarul a játék legálisan 796-Ft-ért hozzáférhető! Egyre olcsóbb lesz. Régebben ca. 10000-r?l indult.