Magymami. Meg apája előad. Kellemest a hasznossal.De most már tényleg elhúzok, még ninc becsomagolva és a kisebbik étváygát nézve egy nagy rakat kaját is kell csinálnom. 3 óra latt többször is éhen akar majd halni.:-))
Magymami. Meg apája előad. Kellemest a hasznossal.De most már tényleg elhúzok, még ninc becsomagolva és a kisebbik étváygát nézve egy nagy rakat kaját is kell csinálnom. :-))
Szerintem jövő hét végéig mérjük fel,nagyjából hányan leszünk,aztán akkor lehet foglalni asztalt..
Kellemes hétvégét, jó vidékezést nektek!
Nagymami,vagy más program?
Nekem is mehetnékem van már, mindegy,hová..:-))
Pussz:
Sófel
Akkor jó, legyen febr. 22, Padlás.
Tessék jelentkezni!!
Sófel, mit tudsz, ennynivel előbb kell/érdemes aszatlt foglalni?
Jó hétvégét, én megyek vidékre, meglevegőztetem a kölköncöket.
Legyen akkor két hét múlva, és akkor mindenki igyekezzen úgy szervezni az életét,hogy ráérjen!
Megtaláltam a Padlás ajánlóját a Pesti Est-ben:"IX.Imre u.2. 2153556...Egy 100 éves ház eredeti padlása és a 30-as évek polgári magyar konyhája ötvöződik a meleg hangulatú vendéglőben."
Pussz:sófel
Nekem jó a jövő péntek, meg az azt követő is. A IX. kerületben meg szívesen foglalok asztalt, met hogy arra lakom. Bár a Padlást nem ismerem, de ez nem lehet akadály.:-))
Andimama, Sófel, esetleg 2 hét múlva??
És a többiek? Tessék jelentkezni!! :-)))
Jövő pénteken mi éppen útban leszünk anyósomékhoz. (Ez lesz az utolsó a párom műtétje előtt, utána sokáig nem tudunk majd menni.) Úgyhogy részemről semmiképpen nem jó a jövő hét vége. Pedig szeretnék ám Veletek találkozni.
Én szívesen javaslok mindenfélét, csak ilyenkor szokott lenni, hogy a végén épp én nem tudok menni akkor és oda :-)) ...no de reméljük a legjobbakat..
Szívesen megnézném a PAdlás nevű éttermet, az ínyenc sógornőm ajánlotta,úgyhogy biztos jó,valahol a IX.kerületbne van,ha jól emlékszem, de nem a világ végén...
A jövő pénteket meg elég feltételesen, mert van egy meghívásunk,de szerintem úgyse tudunk a gyerekek mellé embert találni,úgyhogy legalább én szórakozzak ..(ez fordítva szokott úgyis lenni..)
Ki mit szól a javaslathoz?
Sziasztok,
en mar nem igerek semmit tali ugyben. Egyszer csak majd ott leszek.
A fotokra azert en is kivancsi lennek!!!!
Amugy nalunk minden rendben, hetente ketszer dolgozgatom, itt helyben talaltam egy nocit, aki Borkara ezeken a napokon vigyaz, ket masik gyerkoc is van vele, ugyhogy teljesen jol erzi magat, nem unatkozik.
Engedjétek meg, hogy megosszam veletek 'kiszabadulásom' pillanatait. Múlt héten a 2,5 hónapos gyerekemmel elmentünk 3 napra Lillafüredre. Vittük a nagymamát és még masszázsra is lejutottam. Jókat sétáltunk és nem sírt többet mint máskor. Az autó utat is le a kalappal jól bírta.
Tegnap pedig a Balatonnál voltuk korcsolyázni. Fogtam a gyereket be a babakocsiba, rajtam a korcsolya és du. 2-től 4-ig ralliztunk a jégen. Akkor sírt fel, ha esetleg anyuci meg akart állni pihizni.
Utána még a curkrászdát is kibírta, persze ott megszoptattam. Engem nem zavar a nyílt terepen történő szoptatás. Persze nem a cukrászda permier plán asztalánál ültünk, hanem egy diszkrétebb sarokban!
De végre először éreztem magam olyan szabadnak mint anno!
Hát van abban valami, hogy a harmadik hónap közeledtével egyre jobb az egész.
Andimama,tízkor még nyugodtan jöhettél volna ott voltunk,kevesen ugyan de igen családiasan :-)
Parkolni meg lehetett...helyhegyek voltak...még nekem is sikerült a férjem repülőgépanyahajójával...:-)))
cicó
Lányok, ne haragudjatok, hogy nem mentem el, ezek szerint nekem valami orvoshoz kellene mennem. :)
Olyan szita az agyam. Délben benn voltunk a városban, hazaestünk 6 körül és én úgy megörültem, hogy ledöglöttem és teljesen kiment minden az agyamból (ami nem is csoda). Most volt itt az első bejelentkezésem, ez lett volna az első topicos talim, na de ilyet?
Legközelebb kitalálok valamit (mondjuk egy nagy papírra kiírom egy feltűnő helyre), mert azért jó lett volna elmenni. Csak már egy kicsit késő van elindulni innen.
Remélem azért jól éreztétek magatokat.
Bocsi, hogy ilyen sokat mentegetőztem, de én is kiakadtam magamon.
Nagyon szépen köszönöm a felajánlást. Ugye mi már találkoztunk? (Mostanában teljesen szita az agyam.) Még gondolkozom, hogy mivel menjek. Szerintetek lehet arrafelé parkolni? (Nem vagyok ám egy nagy "parkolós" ember.)
Újabb lista :-)
piglet
tamara
Mámi
genetta
andimama
Maminti (ha átér a másik taliról)
cicó
kriszi
És párom felhívta a figyelmem, hogy mondjam, akarom mondani írjam le, hogy a Knossos a Múzeum utcában van és nem a Múzeum körúton. A Nemzeti Múzeummal ha szemben állunk, akkor a jobboldali kis utca, sarkon a nagy építkezéssel. :-)
Sikerült asztalt foglalni a Taverna Knossosban, hogy Manmintinak ne legyen túl messze. :-)) Péntek este 8-ra, Bertók Krisztina névre.
Cím: Múzeum u. 5., a Kálvin térnél, közevetlenül a nagy építkezés mellett.
Párom ajánlotta, szidni őt kell, de az idő rövidsége miatt már nem nagyon volt máshol hely a Belvárosban. Ha valakinek jobb ötlete van, akkor még most szóljon!!!
Sziasztok,
igen, ez valodi jelentkezes volt. Most pentek, es vegul mire esett a valasztas? Apatol elkerecckedem, bar en ot meg nem engedtem sehova, mert itthon meg felek egyedul. Sica,
A haz gyonyoru, es oriasi. Ugyhogy a legkozelebbi tali lehet itt is.
Agibagi,
megkaptam. Igyexem valaszolni, bar masfel honapos lemaradast kell behoznom.
sziasztok,
Basszus kulcs, meg mindig nem lelem az ekezeteket!
Vannak akik már ismernek, akik nem azoknak: lányom, Kinga 9 hónapos és bizony én is sokszor szenvedtem már attól, hogy nélküle nem tudok sehova menni. Pláne most. Azt hittem, hogy nem lesz már anyásabb, de eddig 1-2 órát még el volt néha mással, persze úgy hogy én is ott voltam, de most 2 percenként!! mászik fel hozzám. Szerencsére azért nekem van elég sok kismama ismerősöm a környéken, akik azért igyekszenek megvígasztalni.
Nem tudtam végigolvasni a topicot, ezért megkérdezném, hogy milyenek ezek a talik? Nekem is lehet hogy jót tenne már egy ilyen kiruccanás.