Ezt amiatt választottam, mert ritkán adják manapság. (Voltunk azóta játszótéren, usziban, és valahogy nem tetszik amint kiabálják egymásnak a gyerekek ezeket a gyakori neveket. A Peti is olyan szép, mégis elvették hirtelen tőle a kedvemet.) Az Arnold az első 100-ban nincs benne, olyan, mint az Antal. Én először Szabolcs Arnoldra gondoltam, mert a Szabolcs egy darabig tetszett páromnak is, de most azt mondta, már nem tetszik. A Róberttel is próbálkoztam nála, de valamiért az se szimpi neki. :( Ez van.
Sziasztok. Gondoltam leírom, hogy nálunk annyi haladás történt a névválasztásban, hogy a második neve most úgy tűnik Arnold lesz. Már csak hozzá illő elsőt kell kigondolni. :)
Nekem a vezetéknév kicsit szúrós, tetszik, ha egy női név tompítja, lágyítja. Ettől függetlenül a Fruzsina is tetszik. : ))) De nekem ehhez a vezetéknévhez a Júlia sokkal jobban.
A Fruzsina nekem sem tetszik, de a vezetéknévvel nagyon jó.
A Júlia önmagában (Julianna?;-), nem!, kimondtam együtt, visszaszívtam:-) szóval a Júlia önmagában tetszik, a vezetéknévvel sem rossz, de azért a nem egy Fruzsina, na!
Szerintem nem lenne jó a Miki itt... Amúgy nagyon jó név az is.
Nem tudom, az alliterálósakat ebben az esetben kihagynám, ez az egy szól szerintem a Barnabás ellen - de a Barnabás meg annyira tetszik egyébként, hogy egye fene, alliteráljon. : )))
A mi Bandinkat egy Miki követte és azóta is nagyon meg vagyok elégedve a névválasztással. A ti esetetekben elég karakteres csengése lenne a vezetéknévvel együtt, nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy sem... Bálint?