Azért érezhető ez a kihaltság, mert már mindenki fb-s csoportokba vonult át, az ismerőseivel, és hobbitársaival, lényegesen egyszerűbben lehet kommunikálni is, érdemes lenne ott szétnézned.
Kihalt az magyar msts-openrails közösség? megszűnt a vm15 fórum is, eltűnt minden :/
Alföld 7-7.1-ben át lett építve/jelzőzve Vác állomás a 6-os verzióhoz képest? Mert furcsa helyeken torlódnak fel a timetable-ben a vácrátóti vonalra szánt vonatok.
Az attól függ, hogyan van meg... Letöltve vagy CD-ről. De a lényege az hogy elindítod a setup fájlt végig telepíti a cuccosokat és ezután jönnek a finom dolgok amiket nem ecsetelek le mert levan írva :)
Szia! Koszonom az infot, de sajnos a forum regisztracio koteles, az uzemelteto pedig 3 nap utan sem kuldi ki a tobbszor 3 kulon email fiokra igenyelt megerosito linket (ugyanis pont a valaszod megirasa elott kerultem arra az oldalra) ugyhogy szerintem ez veszett ugy. Mindegy is, koszonom azert mindenkinek aki probalt segiteni, rendesek vagytok! Majd valamit osszeugyeskedek a palyaval, fel nem adom.
A 2. részét ajánlom figyelmedbe! Találtam egy hozzászólást innen peti758 jóvoltából. Ha sikerült letölteni akkor olvasd el ezt hátha ez megoldja bajt.
"Sziasztok!
Egy információt osztanék meg az 1-es vonal letöltésével kapcsolatban, aki esetleg (még) nem találta meg: a marci.triak.hu fórumban a Bp-Hegyeshalom-Bécs pálya topicban a 117.oldalon,felülről a 3.hozzászólásban (a 2012.04.05.napon)a készítő belinkelt egy gyors letöltési helyet,én akkor onnan töltöttem le kb 20-25 perc alatt és elsőre jól sikerült mind a letöltés, mind az install.Ez jelenleg is üzemel,kipróbáltam Opera böngészővel néztem meg.
1.Egyenként le kell tölteni a rész fájlokat,összesen 6 db-ot. A Download Now feliratra klikkeltek az adott fájl oldalán,jobbra fent.
Türelmesen meg kell várni,amíg a letöltési ablak megjelenik (1-2 perc is lehet).
2.Ha az összes fájl lent van egy helyen,akkor a BpHH.z01-es fájlt winrar programmal kell kibontani valahova,ekkor bontja ki és rakja össze a BpHH mappába az összes rész fájlt.(....z02-től a BpHH.zip-ig) Itt nincs almáspite jelszó:) Az összerakott BpHH mappának 1,89Gb nagyságúnak kell lennie. Végül a ROUTES mappába kell helyezni és az ismert frissítések felrakása után mehet a menet.
Igen eddig sikerült is és ott vagyok bajba h vannak az acthu csomagok azokat szétkell még tovább bontani és külön külön mappákba tenni a vonatokat vagy azt csak bemásolom a Trainset mappába és ennyi? Mert azt kaptam már meg h elinditottam a játékot és még mielött beléptetett volna error-t irt ki hogy nem tudta megnyitni az acthu ez és emez vonatait...itt akadtam el...és elolvastam a járműlistát is de nem tudtam rájönni. :(
Sziasztok! Nagyon uj vagyok még ezen a téren de nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal és a magyar részével. Meg is probáltam, telepitettem mindent az előirásoknak megfelelően de mindig ki crashelt a játék. Esetleg ha van vki aki jártas benne és tudna segiteni nekem a telepitésében annak nagyon megköszönném!
Jó pár év után újra elővettem az msts-t. Az lenne a gondom, hogy mstshungary-ról töltök le actokat, de alig találok bármit ami kéne hozzájuk. A mozdonyok még csak-csak megvannak, de a vagonok nagy része sehol nem található. Van esetleg valakinek valami tippje, hogy hol kéne keresgélnem?
Még nagyon kezdő vagyok, egy alapdologban kérek segítséget: Eddig windows 8-as gépen játszottam, minden működött. Most frissítettem windows 10-re, a játék maradt, de a képernyőről eltünt az egér! (Működik, ha véletlenül rááll egy mezőre, az kijelölhető, kattintható. De nem látom!) Legyalultam mindent és újra letöltöttem, újratelepítettem. De maradt a jelenség?
A 431 370 szili, és a hozzátartozó eredeti vezetőállása, tesztelésre már alkalmas, dobok egy linket, próbáljátok ki, egyenlőre csak nappali nézet van, és a hangok is kezdetlegesek, viszont ketté van osztva kabin-hangra, és géptér-hangra, hogy élethűbb legyen. A hivatalos kiadás 1-2 héten belül várható.
Szokáshoz híven természetesen a mail nem publikus, ne hogy véletlenül is egyszerűbb legyen valamit elküldeni ha már kér valamit az illető, itt rosszabb ám linkelgetni.
Sziasztok valaki nem tudná nekem átküldeni a H-Start_Bybdtee ????hiányolja a TS, de neten sehol nem találok ilyen fájlt :S :/ Nagyon megköszönném , előre is köszi mailem: mano86ka@gmail.com
A másik problémám, hogy ha installálom az MSTS ISO-t akkor pedig az MSTS1.7 telepítésnél írja ki, hogy a Train exe fáj (not valid version). Valamit máshogy kell telepíteni, vagy felül kell írni valamit?Üdv:Áron