Van egy kis gond... Most tudtam meg, hogy tényleg van egy kiszemelt nőáldozata... Kicsit felkapta a vizet, mert mondtam ne hazudjon a szemembe. Azt mondta, vmit félrehalottam, meg hogy hülye vagyok. Hát tényleg kezdem magam hülyén érezni...
Van rá 5letem, hogy tudnék vele beszélni. De nem jött ki régóta a szobájából. Be meg nem mehetek, mert akkor megint kiakad ("kattan egyet") és nem lehet vele sokáig beszélni.
Tudom, hogy bunkó lesz, má du. is az volt. Kerestem az egyik haveromat, és mondták, hogy hol található. Ő ott volt, a haverom nem. Mikor megkérdeztem, nem látta-e, akit keresek, akkor odaszól útszéli stílusban, hogy "NEM". Szal már most bunkó, hátha még beszélek vele...
Egyébként Tulipán74-re visszatérve: bocs, hogy "kicsit" felrúgtam a topic menetrendjét!
addig jo amig eszre veszed, h gaz van...
szerintem ne hagyd h kicsusszon a valasz adas elol, bar azt nem igazan latom, h hogyan erhetned el...
talan ha odaallsz ele, es megmondod oszinten azt amit gondolsz: eszre vetted h gaz van, nem bizik benned, hazudozik, stb, de konkretan.
s elotte keszulj fel ra, h bunkon fog valaszolni! de ne hagyd. gyozd meg. vess be mindent.
Nem tudom, mi van, valami biztosan nem stimmel... Voltunk órán, azt mondta, hogy nem jött ki a szobából sokat, mert nagyon "szétcsuszott" (azaz el van kenődve). De akkor miért nem volt ott a kabátja tegnap a szobába. Szóval a képembe hazudik... Azért megpróbálom kideríteni, hol volt tegnap (az otthont csak tippeltem). Viszont azt is mondta, hogy lehet, hogy csak pénteken megy haza (csütörtök már szünet), és ez elég feltűnő, mivel elég gyorsan haza szokott menni 7végén is. És nagyon szarul néz ki. Meg mondta is, hogy szarul érzi magát... (Lehet, hogy otthon nem stimmel valami? Már a múltkor sem akarta megmondani, hogy meghalt a nagymamája, de én már ismerem annyira, hogy lássam rajta...) Nagyon szar ez így, mert ha már hazudni is elkezdet, akkor egyre kevésbé bízik meg bennem. De akkor miért nem mondja, hogy inkább nem mondja, és miért hazudik? Még valami! Órán elkezdett verset írni, bocs, de ezt ide beillesztem. Én nem merem értelmezni, de ha ez amiatt van, amire gondolok, akkor örülni fogok. De inkább nem ringatom magam hiú reményekbe...
Az önuralom patakja felforrt, s a sok
Lélekpisztráng zsírrá aljasodott, semmi ok
Nem volt a sebek nyalogatására
Nem talált, csak hullát, nem volt mégcsak ára
Sem.
Ezt egyébként úgy írta be, hogy folytassuk... Na lemegyek, és megnézem mi van vele...
Hát, tényleg érdekesen alakulnak a dolgaitok. Kezdem úgy olvasni ezt a topicot, mintha egy folytatásos telenovellát néznék. :) Már alig várom, hogy kiderüljön, mikor jön vissza és hogy hogyan fog viselkedni. :)
kezdi unni. kezd elege lenni belole. akar meg oda is eljuthat(ott), hogy most mar nem erdekli, es ido kell, h picit elfelejtse, stb.
ne hagyd!
hivod fol, h mi a baj...
Ismételt LÓREGGELT.
Hogy egy kicsit szorosabban maradjunk a témánál, ha ez a 2 "szerencsétlen" valahogy (még ha barátilag is) össze bír gyönni, na akkor az már szép példája lesz annak, hogy SZERETNI TUDNI...:)))
:-)))))
Akkor mesélek még egy picit az esti "programról, már csak azért is, mert néhány dolog volt, amit nem (merek) értelmezni. A "haverommal" ott kinn a bulihely előtt "összeházasodtunk" - persze falból, de hát ha már buli...:-)) Ő volt a tanum:-))) Azt mondta, szívesen vállalja (előtte össze akart néhány fickóval hozni). Odaadtam neki a karikagyűrűmet, mert ugye a tanunál van a gyűrű. A végén Ő húzta fel az ujjamra a gyűrűt (sietett, mert várta a haverja, de azért ottmaradt egy darabig). Ja, és mikor oda értünk, hogy akkor csók a "férjjel", akkor gyorsan elhúzott. Túl gyorsan...
Közben még előtte, mikor lassúk voltak, bement az egyik szaktársnővel, de nem lassúztak, csak egymással szemben táncoltak. Mikor az illető hölgyemény közelebb ment, hogy lassúzzanak, akkor ő nem engedte, kézzel tartotta vissza a csajt. Utána, hogy ne legyen feltűnő a gyors számnál azért közelebb ment a csajhoz, de hamar "megunta". És végig látómezőben volt... Ez a csaj volt az, aki 1,5 éve azt terjesztette rólunk, hogy járunk... Most odamentem utána a csajszihoz, és megkérdeztem, miért nem jön össze VELE, amikor olyan jól néznek ki együtt. A csaj közölte, hogy hülye vagyok, és ne most adjam vissza a 1,5 évvel ezelőttit. Aztán mondtam NEKI is ugyanezt. Mire ő: "Hagyjál már ezzel! Ebbe ne szólj bele. Különben is kinéztem magamnak egy csajt, csak eltűnt a szemem elől..." Na, most véletlenül megyek tévézni, hátha ő is jön, és esetleg látom a reakciót... (Hogy én milyen gonosz vagyok..:-)))
Tudom, hogy jó, érzem. Főleg, hogy zavarta az egész. Ott voltunk mellette (mintegy véletlenül) és azt mondta egy idő után: "Nem zavar ám, hogy állandóan mellettünk vagy." Mire én tök közömbösen: "Nem néztem, hogy Te vagy itt, nem veled vagyok elfoglalva..."
Nehéz lesz/lenne újra a bizalmába férkőzni, mert alapvetően nem bízik meg senkiben sem... De amióta összevesztünk ezen dolgozok. Majd meglátjuk. A mai nap azt hiszem fény derül néhány dologra attól függően, hogyan viselkedik... Kiváncsi vagyok.
Nem tudtam vele beszélni, mert ő is ittas volt meg a végére én is. Viszont megpróbáltam kideríteni, milyen viszonyban vagyunk. Egy jó "haverom" segített. Úgy tettünk, minthe összejöttük volna. Erre ő vagy meekült előlünk, vagy nézte mit csinálunk, vagy egy ismerős csajhoz ment. (Azt mondtam neki, hogy milyen jól összeillenek azzel a csajjal, és jól begorombult, hogy ne szóljak ebbe bele, mert kinézett egy csajt, de elvesztette szem elől. nem jöt össze senkivel, és szerintem legalábbis, ha kinézett volna magának egy csajt, akkor nem vesztette volna szem elől. Ennyire ismerem.) Úgy láttam,(és ami a lényeg nem csak én, hogy zavarja, hogy én fickózom..) Lehet, hogy tényleg megérné várnom? A buli elején még azt mondta, hogy nem akar beszélni velem. Én megkérdeztem, mi baja, mire ő azt mondta semmi, és eltűnt... Ezért nem beszéltem vele. Na, majd meglátom mi lesz ma...
Én is azért akarok vele beszélni, mert érzem, hogy elveszítem, ha ez így megy tovább... Viszont attól is félek, hogy ha megmondom neki, akkor is elveszítem... Ahogy őt ismerem. (Márpedig az elmúlt 2 évben elég jól megismertem. Nála biztos nem szerelemről van szó, ugyanis én már láttam szerelmesen. És attól tartok ma se tudok vele beszélni, mert más tervei akadtak (mivel épp buli van, úgy vettem észre fel akar szedni egy nőt - az már más kérdés, hogy hogyan fogja ezt véghezvinni, mert elég jól ismerem, és ez rengeteg pia nélkül nem megy neki - néha még úgy se:-((). Szóval a lényeg az, hogy megint nem tudok vele beszélni, és ez már így megy 2 hónapja. Én is kiváncsi lennék, hogy "mi rágja", mert úgy érzem nem mondott igazi okot. Egy kicsit olyan kifogásszerűnek érzem ezt az egészet.
A suliváltással kapcsolatban: lehet, hogy jobb lenne, mert a "társaságom" középpontjában ő állt, és így nagyon nehéz... Persze van még rengeteg barátom, de őbenne biztam meg a legjobban, és ez lett a vége... Ez egy kicsit nagy falat volt, ki is borultam akkor, és még mindig nem jöttem rendbe teljesen...
Na, mind1, megvárom az estét, hátha lehet vele beszélni. Ha iszik, akkor mindig normálisabb, lehet, hogy ezt kéne kihasználnom egy beszélgetéshez. Mindenesetre úgyis látni fogom rajta, mikor érdemes odamenni hozzá...
Sziasztok!
Azért jöttem ide, meg olvasgattam, mert a szeretet-szerelem a legfontosabb témák egyike szerintem. De most majd késöbb irom, amit akartam, mert ez a történet ismerős...
Leea: Nekem mindig fiu barátom volt, most is a legjobb barátom fiu. Egy mondat nagyon ismerős volt ebben a hozzászólásban... Már 15 éve vagyunk barátok, a mondat cca 5-6 éve hangzott el...
"megkérdezem, hogy jó-e ilyen feltűnően utálni engem. Ilyenkor azt reagálja, hogy: "Nem utállak, nem erről van szó.""
Csakhogy én nem elgondolkoztam. Ez a mondat nagyon elkeseredett hangon született... Megkértem, hogy "akkor most menjünk valahova, ahol nyugodtan beszélhetünk, mert nem hagyok veszni majd egy évtizedet egy félreértés miatt" Akkor azt mondtam, hogy szeretem, mint barátomat, nagyon jó, mikor beszélgetünk egy jót, és érdekelne, hogy akkor miről van szó, ha nem utálatról? Kicsit ledöbbentem... Ugyanis szerelemről volt szó... Attól félt, hogy elveszit, ha elárulja, ezért ki akart utálni, hogy ne fájjon... Nem hagytam a dolgot... Nehéz időszak volt mindkettőnknek, amig feldolgoztuk, most van egy kedves barátnője, és nagyon szoros a barátság köztünk, első dolgai közé tartozott a lányt elhozni, és bemutatni, mint azt, aki a fogadott tesója. Már ő se szerelmes, de ezt az időszak örökre megerősitette a barátságunkat.
Nem azt mondom, hogy szerelmes beléd, de valami rágja, és ha nem harcolsz ki egy komoly beszélgetést (hivatkozz nyugodtan az elmult két év barátságára), attól tartok, teljesen elveszitheted... Remélem, nem igy lesz, szurkolok :o)
Veg :)
ha nem mesz ki, akkor se hagyd abba!
marpedig te erre celoztal...
nagyon nehez ujra kezdeni/folytatni...kiesik az ember a ritmusbol, elvesz a tarsasag, a megszokott kozeg... es utolag rajossz, h hulyeseg volt...legalabbis en most epp igy latom...
persze ez nem jelenti azt, h most maskepp dontenek, de ez mar mellekes, ugye?
:))
Ha én ki tudnék menni Hamburgba ösztöndíjjal, akkor mennék is - jobb lenne. De én ezt az állapotot ilyen formában nem bírom tovább. És még két évem lenne itt, vele együtt... Ezért kellene vele esetleg beszélnem. De, mint írtam félek... És lehet, hogy igazad van, hogy csak türelem kérdése. De az elmúlt 2 hónap (azóta vagyunk ilyen viszonyban) nagyon kiborított...
Csak annyit, hogy ezert abba hagyni a tanulmanyaidat hulyeseg. En ezt felig meddig tapasztalatbol mondom...volt egy kulfoldi osztondijam amit ket het utan otthagytam, azt mondtam, h nem ereztem magam jol, stb. ez igy is volt, de inkabb gyenge voltam. most csak a buszkesegem nem engedi, h azt mondjam, h megbantam. nem erzem ugy, h potolhatatlan dolog lenne az az osztondij (pedig az, egy eleg magas szintu a francia allam altal evente kb.50 db-ban kiosztott osztondij, estébé, estébé), csak egyszeruen hulyeseg volt, h nem probaltam meg....
Kösz, hogy így aggódtok értem. Jó tudni, hogy van, aki még "foglalkozik" velem. Mellesleg megkérdeztem a köszönő viszonyt, és az volt a válasz, hogy: "Amióta fél percenként találkozunk..." Azt hiszem nem fogalmaztam pontosan, én reggelre értettem ő meg szerintem a mostani összefutásunkra. Na mind1.
Persze, hogy megírom a fejleményeket. Az az érzésem, hogy a mai este amúgy is sorsdöntő lesz...
Meg van bocsátva a "The", sőt, még csak nem is volt baj.
Én meg továbbra is fejlesztem a türelmemet, hogy Leea dolgában használhatót tuGGYak esetleg közreműködni - bár türelemből lassan tényleg diploma járna...:)))
További LÓ MULATÁST!
Hát, kedves Leea, nagyon kíváncsi vagyok, mit fogsz majd tenni és hogyan fognak alakulni a dolgaitok. Drukkolok. Neked. Jó lenne, ha ez mindkettőtöknek szólhatna... Majd elmondod, mi történik?
The EMPEROR-tól pedig ezennel ünnepélyesen bocsánatot kérek, mert eddig - bűnös módon - mindig kihagytam a The-t a nevéből. Most, ha megengedi, pótolnám: The, The, The, The. Azt hiszem, talán ennyiszer hagytam ki. :)
Itt is vagyok. Tényleg fejbe foglak csapni, The EMPEROR, megyek is mindjárt. Nekem tényleg elég lenne, ha CSAK barátok lennénk - különben nem éreztem volna jól magam az elmúlt 2 évben. Most már észre se akar venni (ma). Úgyhogy perceken belül lemegyek, és megkérdezem, hogy már a köszönőviszonyunkból sincs semmi? Lehet, hogy igaza van, egyszer kölcsönösen megállapítottuk, hogy nem értjük meg egymást (bár én megértettem, csak az érzéseim miatt nehezen alkalmazkodtam), ő meg azért nem ért meg, mert nem tudja a valódi okot... De tényleg nem tudom hova lett a barátságunk, miden esetre jól eltűnt. És az volt a legszarabb, hogy ő egyik percről a másikra úgy tudott tenni, mintha nem lettünk volna barátok sose... Ez fáj a legjobban... The EMPERORnak pedig igaza van, már ami a jellemzését illeti...
De hát akkor mi volt az elmúlt két évben közöttük, ha az a ficak nem tudja megemészteni a CSAK barátság kapcsolatot egy nőnemű egyeddel???? Egyre zűrösebb ez a sztori.
Egyébként én is bak vagyok, de nálam alkalmazkodóképesebbet... nem, még elképzelni sem tudok. :))
Szóval, megkomolyítva a szót, elég meredek a dolog. Hallottam (meg láttam) Leeát meg a kérdéses illetőt jópárszor beszélgetni, és az az egyén néha olyanokon képes fölkapni a vizet, hogy hihetetlen. Lehet, hogy a beszélgetés eljutna addig a pontig, hogy szóba kerülne a téma, de akkor az a fickó "kattanik" egyet, és nem egész 10 mp múlva nem lehet hozzászólni.
Másrészt, Leeának nem biztos, hogy elég lenne csak a barátság... (bár, ahogy manapság állnak a dolgok, azt is elég rendes sikernek könyvelhetné el, ha sikerülne valami emberi barátság-szerűt összehozni) Most épp nincs itt,úgyhogy ezért csak kb. félóra múlva tud fejbevágni...:))) NAMEG az a ficak a másik véglet: egyszerűen nem tudja megemészteni, hogy létezik fiú és lány között CSAK barátság, úgyhogy nem lesz épp egy gyaloggalopp a dolog...:) Nem tudom, hogy érdekelnek-e horoszkóp-dolgok, de érdekes lehet, hogy Leea bak, a másik meg kos. Namost ezek a bakokkal alkalmazkodás-szinten nagyon nehéz bármit elérni, a kosokkal meg főleg. Úgyhogy szvsz. még ha összejönne is a barátság, az apró dolgokon lennének képesek ölre menni.
Az nem is jó, ha siránkozol, mert annál többet is tehetsz. :)
Tehát nagyon fontos számodra a barátsága (hogy ne lenne az, hiszen szereted), de félsz attól, hogy ha elmondod neki az igazat, akkor elveszíted a barátságát is.
El is mondhatod neki az igazat és ezzel tényleg lehet, hogy kockáztatod a barátságát is (de akkor nem "olyan" jó barát, mint EMPEROR barát-nője - persze szereted), de még az is megtörténhet, hogy rájön, hogy muszáj (muszáj, muszáj) végre tisztázni a dolgot és megbeszélhetitek, hogy mi az ábra. Esetleg kiderül, hogy mégis "olyan" jó barát és rendbe jön minden (persze azzal a kitétellel, hogy megmaradtok csak-barátnak - amennyiben ez Neked megfelel). De az is lehet, hogy Rastamannak van igaza és nem kell tenned egyebet, csak türelmesnek lenni.
Sajnos senki sem fogja tudni megmondani Neked, hogy mit tegyél, esetleg felvázolhat néhány lehetőséget. De Neked kell tudnod mit szeretnél és ezért mit vállalsz.
Ügyes legyél a döntésnél! :)
t
u.i.: egyébként nagyon érdekelne EMPEROR véleménye is ebben a témában!