Már itt is vagyok! :))
Szép (havas) reggelt mindenkinek!
Ismertetem a szavazás eredményét:
Cicababa, Anyatermészet -> dögös pasi A legjobb pecsenyesütő, dögös pasi, Csúzdás, Kabinos -> Anyatermészet
Anyatermészet tehát összecsomagolta Pistikét és szomorúan a kijárat felé vette az irányt.
Másnap reggel azonban szörnyű tudatra ébredt a társaság: nem tudják felvenni a fürdőruháikat, mert zárva vannak az öltözők. Hosszas keresés után megtalálták az illetékest, de már túl későn, Kabinos holtan hevert a női napozó bejárata előtt.
Szerintem mernek. :-((
És nem lennék meglepve, ha ráadásul a női nemhez tartoznának.
Tudja, milyen az, ha otthon elnyomják az embert. Csak folyton a Pistike társasága, aztán ráadásul még az is férfipalánta...
Vagy egy cicás baba — minden férfi csak azt akarja — mondja gyakran, aztán még el is hiszi.
Nem véletlenül volt áldozat a múltkor szépfiú... :-(
brrrrr... nem tudok rosszabbat elképzelni, mint két (vagy akár csak egy) bosszúra szomjas fehérnépet..
Jó, legyen. Megjegyzem záróra után az ital ingyen van. :)))
Remélem, nem száll a fejünkbe, mert lehet, hogy ma éjszaka megint jön valami taszigálós... :-(
Vajon ki lehet az? Ha jön majd jól lebukik, mert itt kérem figyelés van ám...
Jó estét Csúszdás Úr!
Látom, nem megy az üzlet!
Jöjjön, a Legjobb pecsenyés ma palacsintát süttetett az új segédjével, vacsorázzon meg, én pedig addig is szóval tartom.
Kedves sütödésem, az átokkereséshez idő kell, nekem meg pont abból van kevés. Úgyhogy nem is jutottam semmire, de jó lenne, ha mások is összeszednék magukat.
Hja kérem a munka. tudom én aztat. Maga például még itt is dolgozik, szegénykém.
Ami meg nincs, azt hozunk a szomszéd kocsmából:-))))
Én egyébkéntmár letettem a magam voksát, de, ha meggyőztök, hogy nem ez a pelenkás asszonyka a lökdösős - még kb. egy óráig itt vagyok, tudok változtatni.
Én meg csak ülök itten, ejnye micsoda kiszolgálás ez! másfél órája várok pár palacsintára, lassan lemegy a nap. Pedig még úszni is szeretnék, de ha most vizes ruciban kifekekszem a partra, tuti hogy felfázom.
Van néhány tavaszi tekerecs a NetSzakácsban: a meleg előételeknél vagy a kínai konyhánál kell keresni. De persze kereshetek még könyvből is, de mi nem úgy csináljuk. (A sógornőmmel teljesen egymástól függetlenül arra a következtetésre jutottunk, hogy közönséges magyar palacsintával jobb, mint az eredeti kínai tésztával - az sima gyúrt, vékonyra sodort tészta, mint a lebbencs)
Ez valami egészen jól hangzik: tavaszi tekercs.
Tessék szíves lenni megmondani: Mulan receptjei között szerepel? vagy csak egyéni kérésre lehet a recepthez hozzáférni?
Ha ez utóbbi: a céges Emillel elküldenéd? Köszönöm.
Én két hete jártam úgy, hogy péntek este, a szombati tavaszi tekercs előkészületeként - talán huszonéve először - csak alapdózis (12) palacsintát sütöttem. Na, mire megsütöttem el is fogyott, sőt... Álhattam neki este 10-kor még egy adag palacsintát sütni (de akkor már nem kezdtem megint ilyen jelentéktelen mennyiséggel)