Szerintem az "Önanyázás (szidjuk saját felmenőink)" a legjobb topiccím, főleg egy alapvetően kibic voájőrtől, de mindenki lefikázta, úgyhogy nem is erőltettem tovább. De a cím azér most is teccik.
hát szar poén volt, kár is tovább erőltetned, biztos rossz napod volt, hogy csak ennyire telt. sajnos már csak öt perced van, aztán ki leszel moderálva, mert még mindig nem írtál 5 topikcímet. Bár mostmár nem érdemes keresni kezdeni...
1. 'messzire spriccelsz?' TOP
2. 'te hogyan vagy punk?' (bocs, Ragya :-)
3. 'Régi szép idők..THC, ex, speed' (lehet, hogy nem pontos) = 'Nem kábítószer, hanem fű!'
4. 'Stonerdoomsludge'
5. 'Mi a kedvenc zeneszámod'
(+ csak Ragyának: 'Ki szereti itt a cigányokat?' és a 'Zámolyi romákkal megint ügy van' bocs2 :-)
1. anyámtudjami - Bármiről, de itt! (NotBlonde)
2. Miért nincs több élő zene?????? (sztyepp)
3. GITÁRMÁNIA (GuitarGod)
4. PRINCE or the ARTIST (huszabi)
5. Ki mindenki utálja getomot? (by corni) (NotBlonde)
megérzés, ez a titka! ránézek egy szóra, mint az újhagyma vagy éppen a bájgli, s szinte már látom, hogy az erről szóló topik tele van az étkezés témaköüréhez köthető hozzászólással.
egyébként meg örülj, hogy még nem deportálták ezeket a tasztalról
közben rájöttem, hogy akkor te se írhatnád a konyhás-topikjaid be, szóval mielőtt getom diszkvalifikálna, le is szögezzük, hogy bármilyen indexes topik kóser
2) ;a rokon? szentségit a büdös fajtájának? (Romhányi ötlete alapján nyitotta Rhadamanthys)
3) te hogyan vagy punk? (sajnos azóta szétcseszték ezt az amúgy tartalmilag is jól induló kis topikot)
4) who the f*ck is uhrin Benedek?
5) Ossian - az acélszív újra dobog (bár ez csak azért jó, mert megszületett az ellenvélemény is: Ósilány - a vastüdő újra dohog)