Ez jó.Én meg nemegyszer láttam bagózni,de úgy látszik az őstehetségeknek így is megy a játék.Na meg intelligencia terén sem állt rosszul.A ligetben ebédeltünk az olaj csarnoknál egy kis kajáldában,közben jöttek mentek az emberek szó és köszönés nélkül..és jött Tyubin is ebédelni egy hangos köszönéssel lépve be... Mindenesetre jó érzés,hogy más is emlékszik rá,de szerintem sokan vannak még kettőnkön kívül. Na jól kinosztalgiáztam magam,mert a bajnoki címekben is az első az igazán felejthetetlen.
Sosem felejtem el.Meccsnap volt,de délelőtt a Szolnok ABC üvegvisszaváltójánál találkoztam vele és Judik Bélával.Volt egy üveg konyak náluk ami fel volt bontva.Valaki fel volt háborodva:hogy merészelnek ezek itt inni.A válasz Judik Bélától érkezett:Tyubin félrészegen is bedobja....aznap volt a 48/21.
Köszi. Kár, hogy csak egy évet játszott Szolnokon. Szimpatikus és kimagasló tudású játékos volt...204cm magasságával ontotta 3 pontosokat. Na de most inkább grat az újabb bajnoki címért a csapatnak.
Talán megfordul itt kicsit idősebb korosztály is, hozzájuk lenne egy kérdésem. Nem tud valaki valamit arról, hogy mi van a Szolnokon megfordult külföldiek legnagyszerűbbikével, Andrej Tyubinnal? Sose felejtem el az 1990-1991 idény elődöntőit a Körmend ellen ahol Tyubin a 3. meccsen fakított egy 48/21-et az 5.-en meg 43/18-at,de ezeken kívül is rengeteg csodás meccse volt. Szóval nagyon megköszönném ha valaki tud róla valamit és megírja.
Ez a Szolnok nagyon jó! Így láttam a férfi kosárlabda bajnoki döntő első mérkőzése után! A Falco csak magának köszönheti, hogy nem lett szorosabb a meccs! Jobbak voltak az egyéni teljesítmények az Olajnál! :P Mindenesetre itt még bármi lehet... Kedden Szombathelyről láthatunk majd valószínűleg egy klassz mérkőzést! :D A Falcót is szuper gárdának tartom, nem hiába lettek tavaly bajnokok! Bár az én szívem szolnoki, de a szombathelyieknek is megvan minden esélye a bajnoki címre. Remélem hasonló lesz minden találkozó és a szurkolás is ilyen kiráyl lesz a továbbiakban is! Bárcsak ott lehettem volna! :)
Az elején elhúzott a Sassari, de aztán a Szolnok egyre jobb lett! Végül 73-72-re győztek a szolnokiak, ami nagyon nagy győzelem volt a Bajnokok Ligájában! A hangulat is csodás volt Tiszaligeten! :D
Michael Lee, aki a tavalyi szezonban a Szolnok csapatát erősítette, januárban talált csak magának új csapatot. A román élvonalbeli BCM U Pitesti csapata szerződtette. Nekik már április 6-án véget ért a szezon, a bajnokság 8. helyén végeztek.