Keresés

Részletes keresés

JFEry Creative Commons License 2003.03.24 0 0 204
.
Előzmény: BZoltan (183)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.24 0 0 203
"tárgyilagos szemléletmód"

:)

183-as hozzaszolas?

z

Előzmény: LAJKA (202)
LAJKA Creative Commons License 2003.02.21 0 0 202
Kedves Silan! Most látom, mi minden történt, mióta belinkeltem azt a cikket. Köszönet neked, az alapos utánajárásért és a tárgyilagos szemléletmódért. Amikor még egyetemre jártam, egyrészt napirenden voltak a hallgatói tiltakozások, sztrájkok az értelmetlen kísérletek ellen. Másrészt, már a 90-es évek elején Magyarországon is rendeztek nemzetközi tudományos konferenciát az állatkísérleteket kiváltó alternatív módszerekről. Néhány intézmény át is tért részben. sajnos, nálunk áttörés még nem történt.
Egyébként valóban személyesen ismerem a Zöldmagazin néhány szerkesztőjét és aktivistáját. Nagyra becsülöm őket, olyanok, akik nem csak beszélnek, hanem cselekszenek is, és kedves emberek. Néhány kutyamentő akcióban vettünk részt közösen. Hálistennek, nem hiszem, hogy lenne idejük olvasni ezt a topikot. de mindegy is, a homo sapiens beszél, a karaván halad.
Előzmény: Silan (161)
Silan Creative Commons License 2003.02.21 0 0 201
Örülök, hogy végre abbahagyod a szüntelen személyeskedést.
Előzmény: BZoltan (200)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.21 0 0 200
Silan,

Javaslom, hogy nezz utanna ertelmezo szotarakban, netikettes leirasokban a "szemlyeskedes" fogalmanak.

Amit muvelunk az nem mas, mint massziv OFF-olas, amit ugyancsak tilt a modus moderandi, ez az egy amiben saras vagyok. Mentsegemul szolgaljon, hogy maganban nem tudom ezt lerendezni veled, mert az indexen magdott e-mail cimed nem mukodik. Konfliktust pedig meg virtualisan sem szeretek feloldatlanul hagyni.

Amit irtam az nem szemleyeskedes. Valamit felreertesz. Ha szmelyeskedesnek ereztel valamit akkor kerlek mutasd meg mi volt az, konkretan, tenyszeruen.

Reszemrol a topic lezarva, ha mondanivalod van, akkor az adataimnal megtalalod az emil cimemet.

z

Előzmény: Silan (199)
Silan Creative Commons License 2003.02.21 0 0 199
Ez a hozzászólásod is színtiszta személyeskedés volt.
Előzmény: BZoltan (198)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.21 0 0 198
Egy (_1_) adrab idezetet varnek toled amiben en szemelyeskedek _veled_... en mar ideztem toled tobb mint tucat ilyet. Te meg nem ideztel tolem.

Akkor ki is szemelyeskedik? Silan te egy ertelemes iskolazott, felnott komoly ember vagy, hogyan nem tunik fel neked, hogy te fikaztal engem sok sok hozzaszolason keresztul azert mert eltem a szolas es velemenyalkotasi szbadsagommal es hulyesegnek tartok egy cikket es valotlansagnak a benne foglaltakat?

Komolyan, legyszives olvasd el a 183-as hozzaszolast es vond le a kovetkezteteseket. Azokat _te_ irtad _nekem_.

Inteligens embernek tartalak, olvasom es tisztelem mas topicban kifejtett hozzaszolasaidat. Szinte kivetel nelkul ugyanazon a velemnyen is vagyok mint te.

Sem most sem korabban nem volt meg halvany celom sem a szemelyeskedes...Probaltam neked e-mail irni, hogy kulturalt emberekhez meltoan maganban intezzuk el a felreerteseket... De emil cimed nincs. Igy a szemelyem ellen iranyulo hozzaszolasidat csak itt tudom kezelni.

Minden harag nelkul. Neha vidaman neha komolyabban. Probaltam trefaval lezarni a temat, de te smile nelkul visszdurungolsz... ha meg szo nelkul hagynad a topicot, de nem.

Na mindegy... en nyitott vagyok es konszenzusra torekszem. Te?

z

Előzmény: Silan (197)
Silan Creative Commons License 2003.02.21 0 0 197
Most már jó lenne, ha befejeznéd az örökös személyeskedést.
Előzmény: BZoltan (196)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.21 0 0 196
Amugy ha jol latom egyetlen hozzaszolasomat nemtudtad megmutatni amiben veled szemelyeskedtem volna.

Hol van a mas topicokban mutatott tiszteletremelto targyilagossagod?

z

Előzmény: Silan (194)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.21 0 0 195
:)
z
Előzmény: Silan (194)
Silan Creative Commons License 2003.02.21 0 0 194
Látom, nem tudod abbahagyni az ordenáré személyeskedést.
Előzmény: BZoltan (193)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.21 0 0 193
:) Oblithetsz Silan (akinek meg e-mnail cime sincs)

z

Előzmény: Silan (190)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.21 0 0 192
Ilycsin,

olvasd el a cikkre irt elso hozzaszolasomat. Ha figyelmesen megenzed alaposan megindoklom, hogy mit miert allitok es mi az aigaz es mi nem.

z

Előzmény: Ilycsin (191)
Ilycsin Creative Commons License 2003.02.20 0 0 191
"minden különösebb ellenőrzés nélkül rávágod az olvasottakra, hogy blöff, hazugság"
Nos, ha meg nem sertek ezzel senkit Silannak ebben igaza van, es ezt en is tapasztaltam. :)
Ha pedig valaki alapbol meg a gondolatat is elutasitja valaminek ami valahol le van irva (lett legyen az hitelt erdemlo vagy sem), az igen csak duhito tud lenni, kulonosen ha az erintett szemely az adott temaval kapcsolatban esetleg korabban is folytatott tanulmanyokat. :)
Lehet, hogy megint szemelyeskedo voltam? (bocs)
De ahogy elnezem, a topicot nem az en beszolasom fogja hazavágni!
Tovabbi jo "vitazast", tisztelettel:
Ilycsin
Silan Creative Commons License 2003.02.20 0 0 190
Látom, folytatod a gusztustalan személyeskedést, ahogy azt már tőled megszoktuk.
Előzmény: BZoltan (189)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.20 0 0 189
Amugy igazad van Silan, ezuton toredelmesen bocsanatot kerek, hogy nem hajoltam meg alazatosan erveid elott azonnal amikor meglattam mindig az igazsag es a bolcsesseg jegyeben iget hirdeto nickedet... mea culpa, mea maxima culpa...

Kerlek bocsass meg, hogy betonfeju, bolondnak neveztel. Konyorgok elnezesert toled amiert te engem gumiszobaba zarandonak es menthetetelen, rosszindulatú hulye rizsat loko, elvakult , jozan itelokepesseget vesztettnek titulaltal.

Rostellem magam es alazatosan terden allva kerlek , legy jo velem o piae Silan es nezd el nekem, hogy tobb tucat hozzaszolason keresztul alazni probaltal.

Confiteor Silan Omnipotenti, gyarlo vagyok, gondolkozni es ketkedni mereszletem, beatae Silan semper Silan, sanctis Silanis, omnibus Silanis, bocsass meg kegyes pillanatodban, amiert sepredek modon kerdezni velemneyt formalni akaratod ellen mereszletem, cogitatione, verbo et opere en vetkem en igen nagy vetkem.

z

Előzmény: Silan (187)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.20 0 0 188
:) En??? Hehe. Te olvasod is a forumot, vagy csak irod? Nem tudnt fel, hogy en 15 idezetet hoztam toled amiben szemelyeskedsz velem?
Te mikor bizonyitod allitasodat, miszerint szeml;eyskedek veled? Idezzel mar legyszives, vagy legalabb hozzaszolas szamit mutass.

:) Kiraly vagy Silan, te vagy alegjobb, komolyan vidamabb napom van amiota olvasom hozzaszolasaidat.

z

Előzmény: Silan (187)
Silan Creative Commons License 2003.02.19 0 0 187
Látom, csakazértis tovább személyeskedsz. Mikor fogsz bocsánatot kérni?
Előzmény: BZoltan (186)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.19 0 0 186
:) hehehe kiraly vagy Silan nyomjad kemenyen :)

En miert huzzak a mea-culpaba? Ugyan osszd an meg velem is... Vagy kerjek elnezest, hogy megbantottal? :)

Igen kiemeltem azt az egyet amit jogosan irtam le es kikertem magamnak, hogy orba szajba azzal fikazol engem, hogy en mindenkit meghazudtolok. Mert van kulonbseg az, hogy egy(1)darab hazugsagra ramutatok es akozott hogy mindenkit hazugnak nevezek
Komolyan Silan, en mar csak rohogni jarok ide :)

Kiraly vagy! Beidezek toled egy tucat durva szemelyeskedest erre te jelented be hogy _en_ szemelyeskedek. Egyetelen egy szmelyeskedo, teged serto hozzaszolasomat mutass, Silan kedves, egyetlen egyet :)

z

Előzmény: Silan (185)
Silan Creative Commons License 2003.02.19 0 0 185
Banyek, kiemeled magadtól a hazugság szót, aztán leírod, hogy soha nem állítottad.

Noooormális????

Előzmény: BZoltan (183)
Silan Creative Commons License 2003.02.19 0 0 184
Na most már tényleg fejezd be az otromba személyeskedést és húzzál el a mea culpába!
Előzmény: BZoltan (182)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.19 0 0 183
"Te vagy az, aki megállás nélkül személyeskedik."

Teeeeenyleg??? Ne mond... akkor ezeket ki irta es kinek??? Csak nem a Silan irta nekem? Tudod, ezek a "kritikak" :)

"milyen betonfejed van."
"Teljesen elvakult vagy"
"lököd a hülye rizsát."
"Megbolondultál?"
"az a baromság, amit te írsz."
"Ez így túró, csak esztelen vagdalkozás."
"mit hőzöngsz már megint."
"kicsinyes, felesleges, cinikus kötözködés, amit művelsz"
"téged gumiszobába kéne zárni."
"Van, akivel csak ilyen nyelven lehet beszélni."
"az állandó gúnyolódásod, rosszindulatú poénkodásod"
"Menthetetlen vagy, öregem."
"zsigeri gyűlöleted miből táplálkozik?"
"elhagyott a józan ítélőképességed."
"elkezdesz otrombán fröcsögni"

Gondolkozzal mar Silan...

z

Előzmény: Silan (178)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.19 0 0 182
"a szervezetben betoltott szerepe azonban hazugsag"

tan nem az??? Igazold hogy az, ha nem tudod, akkor az allitas valotlan. Sem a szervezet oldlalin nem ilyen titulussal szrepel az ur, sem az ur honlapjan ilyen beosztasa nincs emlitve. Ilyen alapon ha en azt allitanam, hogy en vagyok a szervezet szovivoje akkor az nem lenne hazugsag?

Amugy Silan... nyomjal mar egy Ctrl-F-et legyszives a hazugsag szora a topicon mielott alaptalanul vadolsz... sok tucat hozzaszolas ota azzal fikazol engem, hogy en hazugsaggal vadolok mindenkit en meg nem gyozom beirni, hogy nem vadolok senkit hazugsaggal, a zoldmagazin oldalon viszont a cikkben van egy allitas ami nem igaz... a nem igaz allitast nevezhetjuk hazugsagnak... ez az egyetlen dolog amit eddigi hozzaszolasaimban hazugsagnak hivan...

Szoval szamold...Silan, szamold... egyetlen egyet fogsz talani.. es te hanyszor vadoltal meg igaztalanul? megszmoljam? Hanyszor sertegettel engem szemely szerint?

es most indulas a mea culpaba Silan kedves :)

ez a kort elbuktad... csuful :) Na modnom... fikazz meg nehany hozzaszolasnyit, had deruljek egy kicsit :)

z

Előzmény: Silan (179)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.19 0 0 181
"Az e-mail címemet meg nem adom meg."

:) latom vallalod a velemenyedet.. amugy ahogy elnezem ugy legies konnyedseggel atlibbentel a temat illeto kerdesek es allitasok felett :) szoval mar csak a szukseges pluszert jarsz ide? egy kis franko alazasert.. gyere Silan, osszal ki... taposs bele a virtualis sarba :)

hehe

z

Előzmény: Silan (178)
Muster Mark Creative Commons License 2003.02.19 0 0 180
Van, akivel csak ilyen nyelven lehet beszélni.

Ha létezik nick, aki ezt a véleményt nem kifogásolhatja, akkor én sem, ezt elismerem. De ettől függetlenül is szemet szúrt a viselkedésedben pár hónapja bekövetkezett változás.

Előzmény: Silan (135)
Silan Creative Commons License 2003.02.19 0 0 179
Megszámoljam neked, hányszor írtad le, hogy "hazugság"? Még ki is emelted vastag betűvel.
Előzmény: BZoltan (176)
Silan Creative Commons License 2003.02.19 0 0 178
Te vagy az, aki megállás nélkül személyeskedik.
Az e-mail címemet meg nem adom meg.
Előzmény: BZoltan (177)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.19 0 0 177
Ja amugy, nekem legalabb mukodo email cimmem van megadva a forumokon es az Ident statszbol a nevemet is ki birod talani :) en nem bujkalok Silan. Te ki vagy? Meg az e-mail cimed sem mukodik.
De komolyan.. milyen dolog ez, hogy igy szmelyeskedsz, hogy meg magan emilben sem tudjuk rendezni a dolgot?
Ejnye...

z

Előzmény: Silan (175)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.19 0 0 176
Ezt vartam toled Silan...
Tobb hozzaszolasban probaltam megertetni veled, hogy semmi bajom Dr. Hansennel es nem allitom, hogy barki barmit is hazudik.
A cikk ketes hitelu es megalapozatlan dolgokat allit. Ezert a hirerteke NULLA.

Mivel n+1. alkalommal is valotlansagot akarsz nekem tulajodnitani, megkerlek, hogy faradj a mea-culpaba de legalabbis hagyd abba.

Amugy nem mondom, hogy mindenki orult.. senki nem orult es nem irracionalis egyik beirasom sem. Szerintem te szelmalom harcot folytatsz...ugy gondolod, hogy en ugy gondolom hogy... es az ellen kuzdesz teljes erovel...Tok feleslegesen :)

" ha benne lenne az önéletrajzában a szóvivőség"

de nincsen benne Silan, ha meg majd benne lesz akkor majd megtudod, hogy mit mondanek :)

Amugy man megin velem foglalkozol es nem a temaval... :) nekem meg az a vicc jut az eszembe amikor a vadasznak allandoan csutortokot mond a fegyvre... tudod.. Ej vadasz vadasz, nem vadaszni jarsz te ide :)

z

Előzmény: Silan (175)
Silan Creative Commons License 2003.02.19 0 0 175
Mindjárt kiderül, hogy Hansen is hazudik, sőt, ha benne lenne az önéletrajzában a szóvivőség, akkor se hinnéd el, hiszen hazudhat, sőt, ha a szervezet weboldalán szerepelne a szóvivősége, akkor se igaz, mert a szervezet weboldala is hazudhat. Hazudik az egész világ, egyedül te tudod az igazságot. Hajrá, hajrá, BZoltán, előre az igazságért! Szurkolok nemes, igazságos, magányos harcodért!

Feltételezem, hogy ha írnánk egy e-mailt Hansennek, és rákérdeznénk, hogy szóvivő-e, s azt válaszolná, hogy igen, akkor se hinnéd el. Igaz? Hiszen nyilván csak takargatni akarja az újság hibáját. Nyilván hazudik.

Nézd, én teljesen értetlenül állok az előtt, hogy mennyire képtelen dolgokat vagy képes leírni. Egyszerűen nevetséges. Annyira irracioniális a viselkedésed, hogy azt el nem tudom mondani. A régi vicc jut eszembe, bemondják a rádióban, hogy egy őrült a menetiránnyal szemben halad az autópályán, mire a fickó az autóban azt mondja: Egy?

Előzmény: BZoltan (172)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!