Keresés

Részletes keresés

gázolaj Creative Commons License 2000.11.14 0 0 117
1. te sem a témáról írsz mostanában, barátom,
hanem (hadd éljek a szavaiddal) "egyedül engem szapulsz".

2. a világképemről fogalmad sem lehet

3. ha nem tudsz valamit alátámasztani (ahogy ez az Indexen szokás) akkor inkább kussolj, gondolok itt az én szélsőjobboságomra.

4. ahogy már elmondtam, én a pankhoz szóltam hozzá, ráadásul szinte végig norival beszélgettem, vagyis te voltál az, aki mégis "kívánt' a témával foglakozni, a király oroszbakis hozzászólásoddal. (plusz személyes szapulásoddal; bocs, hogy alkalmazom, de igen kiváló szó :-)

köszönöm

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 115
a "fenevad" a Politikán ír, jobbos a gyerek, bár nem sok hozzászólását olvastam, csak vhol föltűnt a neve, azt nem tudtam, te vagy-e.

blekkmetál? nincs is ilyen topik.

Előzmény: FeNeVaD (113)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 114
ez itt nem a bíróság és nem a Politika, hogy beismerésekkel vacakolj. nem is vivóverseny, hogy betalálj bármibe is. annyira szánalmas és közhelyes a világképed, köztük a punkokról alkotott, hogy nem kívánok foglalkozni vele. viszont utoljára kérlek föl, hogy húzd innen a beled. nem a témáról és nem a témához szólsz, csak egyedül engem szapulsz.
Előzmény: gázolaj (112)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.14 0 0 112
na, BAZZEG, akkor most pont te ismerted el, hogy betalált nálad, amit írtam a mai nap folyamán. Ez igazán kár, ilyen bénaságon elcsúszni, pedig már kezdtem élvezni a keménykedésedet.
Előzmény: Törölt nick (111)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 111
szerintem ma csak rólam beszéltél, de hagyjuk.

TŰNÉS!

Előzmény: gázolaj (110)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.14 0 0 110
tulkép. én a pankról beszéltem, kicsit olvass vissza. Csak épp nem a te szájízed szerint, barátom. Iszonyúra szomorú is vagyok emiatt.

tzár, szerinted hányszor tiltottak már le, hogy ne érdekeljen? :-) igazi pank-attitűddel állok ehhez! :-)

Hogy hívják a MOszkva-téri halat?
Köpök rája!

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 109
szia cárevics, így higgyen az ember annak, hogy majd ignorálsz, ha nem válaszolok a kis szerelmes leveleidre?

a diesel gyerek egyébként kivételesen tényleg szélsőjobbos, de nem erről van szó, hanem arról, hogy semmi keresnivalója nincs itt.

káromkodásügyileg meg nézd meg a hozzászólásait, szinte egy sincs, amiben a "bazzeg" nincs leírva.

Előzmény: supertzar (108)
supertzar Creative Commons License 2000.11.14 0 0 108
Szerintem ne feszítsd a húrt Rhadánál, mert kiakad :-)
A sorrend a következő: skinhead, náci, másodnick, majd jönnek a káromkodások :-)))
Aztán meg a ban...
Előzmény: gázolaj (106)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 107
ha már ennyire hangosan kéred, tudok szerezni neked iq-tesztet, bár talán jobb volna nem szembesülnöd az eredménnyel.

nem zavar, hogy nem a punkról beszélsz?

nagyon off vagy itt a zagyvaságaiddal.

Előzmény: gázolaj (106)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.14 0 0 106
RÁJÖTTEM!

Te úgy vagy pank, hogy többször leírsz valamit, ami tulkép. faszság.

IQ-TESZT! IQ-TESZT! IQ-TESZT!

plusz egy pszichológus, mert úgy látom, üldözési mániád kezd elhatalmasodni!

OI! :-)))))

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 105
persze, azt írtad, de nem azt gondoltad.

egyébként a kisbetűs "fenevad" is te vagy, vagy csak hamisítod a nickjét?

Előzmény: FeNeVaD (103)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 104
ideje olajra lépned, haver

27 hozzászólással meg inkább tanulmányozd az index szokásait. ha nem vagy punk, semmi keresnivalód itt, kurvára nem kiváncsi senki a beteges magyarkodó hülyeségeidre.

Előzmény: gázolaj (102)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.14 0 0 102
te hogyan vagy punk, igaz? Igaziból rohadtul nem off, ha erre én negatívan reagálok, mert lehet, hogy én így vagyok pank.
fröcsögni meg te kezdtél, én max. saját szemszögből mondtam el a véleményedet, ráadásul norival beszélgettem erről, nem veled. Te kezdtél el személyeskedni is. Én ettől még ugyanúgy fogom gondolni ezt az egész műpank szart.

A magyarsággal meg már elég sokan elmondták, hogy elég baj, ha az a szó ki van ejtve, hogy 'magyar' akkor máris náci, szkínhed, stb vagy. Elég baj, haver, hogy semmi magyarság-tudatod nincs. Ti. ennek semmi köze a nácizmushoz. De majd kinövöd.(hogy visszatérjek az eredeti gondolatsorhoz)

Addig is jó "Ököljog"-hallgatást :-)

Ja, meg az ilyen mondatokat, hogy "bár sejtemm már, hogy olvasni azt nem tudsz, " elég béna leírni.

Előzmény: Törölt nick (100)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 101
egy igazi punk nem szereti a büdösszájú szkinhedek.

neked meg Rhadamanthys-követési komplexusod van, hogy nem tudsz leválni rólam?

Előzmény: FeNeVaD (99)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 100
bár sejtemm már, hogy olvasni azt nem tudsz, de megpróbálom még egyszer leírni, hátha ott bal fölül nem látszik tisztán: a topik címe: TE HOGYAN VAGY PUNK?, nem pedig "gázolaj kinek az anyját szidja ma". ennek értelmében, ha a fröcsögésen kívül nincs érdemi mondandód, elhúzhatod azt a magyarkodó sertéspofádat innen.
Előzmény: gázolaj (98)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.14 0 0 98
Te mekkora állat vagy! Miből gondolod, hogy szkíhead vagyok? Inkább csak magyar. Mi az, hogy 'tudjuk'?? Te, és az anyád?

És sajna tutira nem volt off, amit mondtam, de úgy látszik, betalált, valószínű magadra ismertél. Jobb esetben.

Előzmény: Törölt nick (95)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 97
veled mi van? te is punk lettél? ha még nem, mindenképp szerezz be egy-két Ököljog kazettát, az valami félelmetesen egyszerű ám mégis húzós zene. Vannak még ilyen jó magyar punk bandák, mint a Szőrszálhasogatók, de az egy kicsit már perverz nekem.
Előzmény: FeNeVaD (96)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 95
mondtam már, de újra fölhívom a figyelmed, hogy húzd el azt a szkinhed pofádat innen, ne offolj a béna dumáddal, már tudjuk, hogy te sehogyse vagy punk. ez nem a Pallag-Nógrádi topik, ott villogjál ilyen hülye nickkel.
Előzmény: gázolaj (94)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.14 0 0 94
Saturn, nekem (dehát tudod!) nem a pankkal van bajom, anblokk, hanem a kis bénákkal, akik kurvára beszélnek valamiről, mint pl. orosz bakancs :-) meg ilyenek, de fogalmuk sincs, hogy mennyire standin-in-line, bazzeg. Érted, most nézd meg ezt a rhada-gyereket, ugat itt, pedig találkozott már itt velem, és tudhatná, ha figyelne, hogy én mennyire vagyok metálos.

nori, igazad van, az a kemény, ha komolyan próbálnak elszakadni, abból szokott az lenni, hogy wc-kben találnak overdózosokat. De ezzel nekem, mámint úgy, hogy emberekkel nincs gondom, csak szomorú. Nekem maga a téma ('te hogyan vagy punk' kérdése) zavar, ill. az ezzel kapcs. hozzászólások, és elég baj lenne, ha ezt nem mondhatnám el egy panknak. Faszér' érzékenykednek!
Na, ezzel pl. bajom van.

nori Creative Commons License 2000.11.14 0 0 93
Az igaz, hogy jámborak, csak magukra nézve tudnak veszélyesek veszélyesek lenni, ha nem szállnak ki időben (azokra gondolok, akik komolyan azt hiszik, ki lehet szállni a társadalomból, és nem csak játszanak a külsőségekkel)
Előzmény: SATURNEMBRYO (92)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.14 0 0 92
Persze léteznek sablonos társadalmi rétegek, meg az is igaz, hogy a punk az tényleg ne arról szóljon, hogy beletartozni valamilyen rétegbe, de ettől függetlenül nekem még mindig ez a legszimpatikusabb társadalmi megnyilvánulás, akármennyire is nem hiteles manapság.
Nekem meg inkáBB (faszomba javítgatsz fojton helyesírásilag) a tilosdídzséféle baromarcúak azok, akiket nem tudok tolerálni.
Előzmény: gázolaj (86)
nori Creative Commons License 2000.11.14 0 0 91
nem
Előzmény: gázolaj (89)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 90
figyu haver, ez itt egy punk topik, a magadfajta nagypofájú zsíroshajú metálosokat meg majd szépecskén kipakoljuk innen. jobban teszed, ha magadtól elhúzod innen a zavaros társadalmi handabandáddal.
Előzmény: gázolaj (87)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.14 0 0 89
nori, te tanár vagy?
Előzmény: nori (88)
nori Creative Commons License 2000.11.14 0 0 88
Na mindegy, csak Csöpike halála felkavart. 17 éves volt, amikor megismertem, és már akkor látszott, hogy valahogy el fog süllyedni, pedig jóeszű gyerek volt.
gázolaj Creative Commons License 2000.11.14 0 0 87
Mintha nem hozzád szóltam volna, faszkalap!

Előzmény: Törölt nick (85)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.14 0 0 86
Saturn, én MINDENKIT szidok, hiszen én vagyok a legnagyobb punk! :-)
De te tudod a legjobban, hogy gondolkozom erről az egészről pontosan. Ebben most nincs politika, ez a sablonság ellenes kinyilatkoztatásom, ami, határozottan állítom, nem külsőségekre értődő!
A másik, hogy ez nem egy társadalmi réteg, és nem kell ezen gondolkozni, hogy inkáBB (.-) kik legyenek.
Én úg ytuti nem vagyok pank, amiről itt szó van.
De a helykereséses témád az úgy van, ahogy mondod.
És már beszélgettünk párszor ilyenekről, és te sem voltál ennyire toleráns ('ezt te sem tagadhatod') :-)

Diesel

Előzmény: SATURNEMBRYO (84)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 85
vaze, HTO, ne írjál már ilyen hosszú bekezdéseket, mert a sziputól szétpunnyadt agyammal nem bírom elolvasni.

különben is akaszd föl magad, tudod kit sértegessél, még hogy Martens bakancs, apám nekem kőkemény igazi szovjet katonai bakim van, ezerért vettem az ecserin.

a tcs pedig szalonzene, nem punk. inkább hallgasd az Ököljogot, nem mondom, kicsit durva zene, de igazi punk, az a kukaborogatós-okádós zene.

azt meg els e hinnéd, mennyit lehet spórólni a vízdíjon, nekem egy isdn vonal kijön belőle.

Előzmény: gázolaj (72)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.14 0 0 84
Júj de drasztikus vagy te úristen!
Te most milyen punkokról beszélsz, mert ha arról a néhány Moszkva teres hajléktalanról, akkor megértelek, nadehét azért a punkok többsége mégis ilyen 15-18 év közötti helyét kereső tini. Őket miért kell így lealáznod. Szerintem ők a társadalom egyik legcsendesebb rétege. Szerintem senkit sem bántanak, főleg nem azzal, ha kéregetnek néha egy 20-ast - ettől még nem vágom magam földöz, szerintem túl lehet ezt élni.
Mellesleg "Diesel" szerintem belőled inkáb megint csak a politika beszél...
Szerintem inkáb legyenek punkok, mint diszkósok, dáridósok, magastalpúcipős picsák, "truemetálosok", öltönyös faszik, stb...
Van itt elég ember akiket szidhatnál, mert szerinetm lelked mélyén (és ezt te is beláthatod) te is punk vagy.

És én is!

Bye!

Előzmény: gázolaj (76)
nori Creative Commons License 2000.11.14 0 0 83
Ezek a lánykák azt hiszik, hogy ezzel most nagyon egyediek lettek, valószínűleg előbb utóbb ki fognak szállni, rájönnek, hogy ez nem az ő világuk. A baj akkor van, ha erősen kötődnek érzelmileg a csoporthoz, vagy valamelyik tagjához.
Előzmény: gázolaj (82)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!