Masreszt valamelyik szerveradmin meg tudna mondatni, hogy meirt van, hogy adott szervereken (pl AF, SL, Dude) 1.4 ota neha egyszeruen megfagy a cs-m es csak a ctrl+alt+del segit?
Egyertelmu hogy rar-t rarral :) Ja, es harmassal, mert mar az is kint van egy honapja. Szar szerverrol meg annyit, hogy hasznalj jo letoltes managert (flashget, reget) vagy jobb eger, save target as... ;)
Nemtom... nekem nem tunt fel a CooL ellen. Most jatszottunk veluk masfel hete, es rohadt korrektek voltak minden tekintetben. A hozzaallasuk es a stilusuk alapjan soha nem jutna eszembe, hogy ilyet csinalnanak...
Szerintem kell legyen valami mas magyarazat.
BlackTrains-nel is , meg a CooLnal is. 2 kulonbozo szerver votl raadasul. Sot mikor eloszor eszrevettuk dust terrorknet hogy nem vakulunk a sajat flasseinktol, akkor elkezdtunk magunk ele dobalni. Szerintem ezt megahllottak vagy meglattak vagy nemtudom, de egyszer csak map vegere hirtelen megjavult. CooL ellen is csak akkor vettuk eszre mikor mar keso volt. Nemtommiez de meg kell nezni war kozben hogy vakulsz e asjat fenyedtol, mert akkor hiaba dobalod ugye ha nem....
De akkor mi volt az, hogy ledobtuk a sajat szemunk ele a flaseket ezrevel es egyse! vakitott? Atalltam ct-be, ott mukodott, az vakitott. Terrorkent meg semmi. Es mondom nem eloszor lattam ilyet.
ugye az ha jol emlexem egy freebsd-s rencer ? nem lehet hogy a linux compability konyvtarak kisse regi rajta ? a 4 sec-os ping egybkent nem (volt) jellemzo egyik hl kiadasra sem linux kornyezetben.
talaltam egy regi shell accot amire raktam egy halflife servert , namarmost .... a jelenlegi hldsl_d -t meg nem probaltam, mennyire normalis az ha 4000-es a latency , ha bemegyek a serverre ? ez a server verziojanak a hibaja ? vagy kliense ? (korabbi verziokkal 20-as volt a ping)
AD
ui : dual PIII800 xeon 512ram a serveren kivul semmi se fut , idle : 90% ;)