Manfrotto profi videóállvány kit: Manfrotto 519pro fluid fej (két cserélhető ellensúlyó rúgóval, több fokozatban állítható pan/tilt fej; svenkkarral és 501-es cseretalppal) + Manfrotto 532ART állvány (egy mozdulattal nyitható/zárható, hasonlóan egy mozdulattal változtatható az állvány egyes lábainak magassága). Sorozatszám: C046324*. Használt, de megkímélt állapotban, az ára fix: 165.000 Ft Bővebben állványról: http://tinyurl.com/y8suwnx6 - állványfejről: http://tinyurl.com/y9ebsmqh
Atomos Samurai HDSDI külső rögzítő és monitor (800x480), ProRes, DNxHD – ami van hozzá: eredeti Atomos mini-BNC kábel, Atomos akkumulátor, töltő, Atomos külső merevlemez-olvasó (Firewire + USB 3.0), Atomos szivacsos tároló; pluszban adok hozzá egy 320GB külső merevlemezt is. Sorozatszáma: 04110422042*. Ára fix: 99.000 Ft Bővebb leírás a rögzítőről: http://tinyurl.com/y7glutxo
Nézd, igen, mert annak semmi mélységélessége stb, tény, hogy jobban lát éjszaka.
De fényben azért óriási a különbség minőségben akár csak egy kisebb kategóriás handycamnél is. Szóval jó a mobilos kamera persze, de azért csak korlátok között.
Ha érdekel, nekem van pár Sony CX320 vagy CX260-as eladó (igazából tök újak, csak beltérben voltak használva kicsit). Ha még érdekel, megbeszélhetjük ...
Atomos Shogun HDR-SSD rögzítő készlet SONY ILCE-7R- 7S és egyéb profi vagy nem profi kamerákhoz eladó. A készlethez adok: 6 darab nagy-teljesítményű akkumulátort és két darab 250 Gb SSD memóriát (egyik sem gyári tartozék)
A Shogun egy 4K-s felbontású HDR SSD-s rögzítő SONY ILCE-7R-7S és más Sony , Panasonic stb.. kamerákhoz amely veszteségmentesen rögzíti a kamera HDMI vagy SDI kimenetét 10-bit 4K felbontásban. Kettő darab független XLR hangbemenet , Time- cod. 7"-os 1920x1200-as 16:9 natív 10 bit (8+2 FRC) felbontású kijelzővel rendelkezik. HD felbontásban 3D-s anyagok rögzítésére is alkalmas, és akár 120 képkocka/másodperces sebességű rögzítésre is képes. SDI és HDMI be és kijáratokkal rendelkezik. A kijelzőn kivezérlés mérő és vektorszkóp is megjeleníthető. Apple ProRes, DNxHD/DNxHR vagy RAW* in 10-bit 422 rögzítő formátumok Anamorphic de-squeeze 2x, 1.5x, 1.33x, Panasonic 8:3 Panasonic GH-4 sorozatú kamerák esetén.
A készlet a hozzáadott 2 darab 250 Gb SSD és 6 darab akkumulátorral 240.000 Ft eladó.
(A készlet eredeti ára : 1495 dollár amely nem tartalmaz SSD és akkumulátorokat ! )
Kellene nekem egy olyan, (olcsó) digitális kamera aminek van külső audio bemenete!
Esetleg ha van valakinek Panasonic HDC-TM10, és tud róla jókat , trükköket mondani, (pl. hogy lehetne külső audiot belevinni szétszedés nélkül,) meg köszönném. (Tudtommal csak kimenet van rajta. Éljen a 3. világbéke!
Eladó egy pár hónapos Panasonic UX 180. Kétszer volt használva. Eredeti csomagolás, garancia. Főbb jellemzői: 1' szenzor, 4k 25-50p, 100-150mb/s, 24-500 mm optika. (Sony PXW-Z100-ra váltás miatt)
Atomos Samurai merevlemezes rögzítő + monitor; HD SDI keresztül ProRes/DNxHD 10bit, 4:2:2 rögzít régi HDV kameráknak ad így új életet. Adok hozzá 120GB Samsung SSD + gyári kiegészítőivel (akksi, kábelek, hdd tálcák, töltő). http://www.tripont.hu/termek/atomos-samurai-blade-merevlemezes-rogzito-2 - irányára: 140.000 Ft - serial nincs, csak a normál gyári kódja (de az ugyanaz mindegyiknél).
Eladóm nincs, de én is Blackmagic-mániás vagyok, és eddig annyit sikerült kikutatnom, hogy Németországban lehet egészen vicces áron megvenni újként is. Még szállítással együtt is bőven megéri.
Videó stabilizátoromtól ZHIYUN Smooth-C típusú megválok, nagyobb ZHIYUN CRANE csere miatt. A ZHIYUN Smooth stabilizátort keveset használtam, LG4 mobiltelefonnal 4K nagyon szép, lágyan úszó videókat készítettem. Tökéletes állapotban van. Féléve Angliából szereztem be eBay-on keresztül. Ötvenöt et kérek érte. Tmobile 4609683.
Most érkezett kislányom videózásához szerettem volna egy videokamerát venni. Kinéztem néhány olcsóbb darabot, pl Canon Legria hf r606, de miután megnéztem a Youtubra feltöltött minta videókat, megállapítottam, hogy ezek a kamerák, nem csinálnak jobb felvételt, mint az Iphon 6-os telefonunk. Sőt némelyik kamera at éjszakai felvételeken sokkal rosszabb videót csinál, mit a telefon. Sajna a telefonokban nincs optikai zoom, így szeretnék kamerát. A kérdésem az lenne, hogy hol kezdődik az Iphon-nál jobb kamera? Illetve milyen paramétereket nézzek a gyártóknál, amiből kiderül egy kamera minősége? A válaszokat előre is köszönöm!
Egy megkímélt állapotban levő 4K-s Panasonic HCX-1000 típusú készülékről van szó. Összesen 204 órát volt használva, valamivel több mint egy éves, és még akad rá majdnem egy év garancia is. Számla van hozzá, doboza sajnos költözés közben elveszett. Tud 4K-t és 60 fps-t, akad hozzá plusz két akksi és egy válltáska. Könnyű darab, de lehet stabilan tartani. Ára mindenestől: 499 ezer forint
Érdeklődhetsz: +36 harminc 6960 hétszázhuszonkilenc vagy lancser kukac gmail pont com
Sony Hxr-NX30 Valóban szép állapotú, nincs leharcolva, sérülésmentes, kifogástalanul működik. - beépített "sztedikem stabilizátor" - nem kell hozzá külön gimbal, (sétálás közbeni felvételnél remegésmentes képet lehet vele rögzíteni) - beépített 96GB memória (bővíthető SD kártyával is) - beépített Projektor (közvetlenül a kameráról lehet vele kb 2-3 méteres képet kivetíteni falra sötétben) - beépített "fejlámpa" - full HD 50p 50i AVCHD, mpg2 stb - XLR csatlakozó, sztereo jack csatlakozó, +beépített mikrofon - minden alap dolog állítható manuálisan, de van full automata mód is. - tökéletes profiknak másodkamerának, vagy kezdő, kisebb studiónak főkamerának esküvőre,szalagavatóra műsorgyártásra stb. - minden kiegészítőt leszerelve a kameráról egy nagyobb zsebben elfér, viszont felszerelve mindennel, nagyon komolyan néz ki, ha ez szempont. Ami az árban van: 5 órás akku, kamera, xlr konzol, "kompendium", akku töltő, kamera doboza.
Irányár: 395.000.-
Nem szoktam fórumot olvasni csak nagyon ritkán, így ha érdekes számodra, kérlek emilt írj: irat(kukac)frímélponthu
Úgy látom itt olyan zsibvásár topic lett. Nos: nekem van egy felesleges mikrofonom, mivel már pár éve nincs olyan gépem, amihez lehet csatlakoztatni. Ha van valaki, akit érdekel, teszek fel képet is. Audio-TechnicaATR6250 sztereó mikrofon a mai megfelelője. Kb. 5 éves. 8 ezer forint, vagy 9, s adok hozzá egy rezgésmentes tartót is.
Eladó egy nagyon keveset futott (35óra) szinte új Panasonic AG-AF 101EJ AVCCAM alapgép dobozában minden tartozékával . Továbbá igény esetén eladó hozzá egy 14-140 objektív , egy eos-micro4/3 adapter egy új mikrofon és egy aksi . Az alapgép ára 390ezer Érdeklődni : E-mail : cenci2@gmail.com Tel: 060309489125
Eladó egy nagyon keveset futott (35óra) szinte új Panasonic AG-AF 101EJ AVCCAM alapgép dobozában minden tartozékával . Továbbá igény esetén eladó hozzá egy 14-140 objektív , egy eos-micro4/3 adapter egy új mikrofon és egy aksi . Az alapgép ára 390ezer Érdeklődni : Email: cenci2@gmail.com Tel. 06309489125