Ha valaki volt a mai N21 BBS-en, es nem hallotta volna ki János szavaiból: hamarosan a PontPlaza integrált része lesz a Virtuális Irodának, de hogy ez mennyiben érinti a PontPlaza/Amway pontok összekapcsolását, arról nem esett szó... :(
>A Pontplazás vásárlás mikor fog Amway pontokat érni?
Jó hírem van!! Most, június 1-től!!!
A május 19-i, debreceni BBS-en megtudjuk a részleteket. Ha érdekel, keress a
int-keres@freemail.hu címen levélben, s magánban szívesen válaszolok.
meg hozzateszem, hogy ez nem beszolas, szigoruan maganvelemeny, egy olyan dologrol, amiben azt hiszem kompetens vagyok.
csak arra szeretnek ravilagitani, hogy egeszen mashogy van ez mint gondolod, aki sassa valt megdolgozott erte, es nem feltetlenul a nyulak karara.
talan a sasfiok lenne a legjobb elnevezes
nem tudom hogy mas halozatokban hogy mukodik pontosan a marketingterv,
de nalunk ugy hogy akkor leszel minel sikeresebb, ha az alattad levok is sikeresek, tehat a kozvetlen szponzoralt vezetoim segitsege es "repitese" elengedhetetlen.
azok a tervek nem mukodnek, ahol a masik kihasznalasara megy ki az egesz, mert ketszer beleharaphatsz, de harmadszorra mar nem fog menni.
ezek a rendszerek szuksegszeruen osszeomlanak, visszaesnek, rossz hirnevre tesznek szert.
azt hiszem, ez a legbecsuletesebb modja annak hogy sikeres legyel.
egy hagyomanyos uzletben, a vezetoknek egyaltalan nem erdekuk hogy kozejuk emeljenek teged, megvannak nelkuled is, sot jobb is igy nekik..
nem muszaj elhinni amit mondtam, de informaciohianyban sem muszaj beszolni :)
mert senki sem annak szuletett...
vagy vezessuk be inkabb a szarnyas nyulat, vagy a szarny nelkuli sast nem?
mivel en tudom mi mindennel jar sassa valni, ezert komolytalannak tunik nekem egy "kulsos" velemenye, aki latott valamit es a sajat szemszogebol ertelmezte.
Amikor a sas kiharapja az első darab húst a nyúl oldalából, a sas azt mondja neki, hogy azért fáj, mert kezd nőni a szárnya. Aztán a nyúl lelkesen a másik oldalát is odanyújtja, ezért a sas a "sastanfolyamon" példaként mutatja be a még képzetlen nyulaknak.
Aztán a nyúl fennhangon mondja el nyúlbarátainak, hogy milyen nagyon jó dolog sasnak lenni.
Nincs szárny? Sebaj, a sas megígérte. Neki már van. A szemednek csak akkor higyj, ha a szponzorod szavait támasztja alá.
Ez így van jól.Minden nyúl arra vágyik, hogy sas legyen. A sasok meg kipusztulnának nyulak nélkül.
A nyúl akkor válik sassá, amikor megeszi a sas.
Újabb tapasztalatok.
Melyik üzletet érdemes most csinálni?
Amway? FLP? LR?
Ezt a hármat ismerem.
Az LR-esek szidják az Amway-t.
Az FLP-sek szintén.
Az Amway-esek általában nem nevezik meg az előző kettőt és egyébb ker. termékeket használnak viszonyítási pontként.
A Pontplazás vásárlás mikor fog Amway pontokat érni? (Kíváncsian várom.)
Nekem addig szimpatikus volt az FLP, amíg egy "pojáca" el nem kezdett bohóckodni. :) Az FLP-t érdemesebb csinálmi mint az Amway-t vagy az LR-t?
:-)) Igazad van. Álmaim reálisak, terveim megvalósíthatók. Nehéz, de nem lehetetlen.
Az MLM-re, a személyes kapcsolatokra szerintem óriási szükség van, s azt tapasztalom, hogy szívesen fogadják a nem erőszakos, hanem barátságos, kedves kapcsolat-felújítást, kezdeményezést a környezetemben. Újra nyílt tért látok magam körül, s jól érzem magam.
Azért azt ne felejtsd el, hogy a nyúl csak akkor repül, ha sast visz a hátán
Vagy másképp: A szponzoraid dícsérete emel a magasba. Ha a beígért üzleti sikereidre tekintesz, akkor még a bányászbéka is magasan szárnyal a fejed fölött.
Üdv,Drift
Olyan rég nem volt hozzászólás, hogy már azt hittem nincs a neten MLM-es.
Én is lemaradtam. Miről szólt a műsor? Vélemények?
Magamról: Sikeregyetemre járok, s olyan dolgokat tanulok, amelyet eddig egyetlen felsőfokú képzés során sem. Amit eddig csak ösztönösen éreztem, ez most válik tudatossá.
Hol, s milyen formában van marketing képzés (a N21 kazettáin, könyvein, rendezvényein kívül, s nem autodidakta módon) szeretett hazánkban? Egyre inkább érdekel a dolog!
Ma, (márc. 30) 10-11.30 között lesz egy NAPRAKÉSZ nevü műsor az M1-en amelyben egy 10 perces blokkban szó lesz a network marketingről mint komoly gazdasági tényezőről.
Akik beszélni fognak: (ha jól emlékszem)
Dr. Telkes József (ő a személyes szponzorunk)
Timaffy Tünde (édesanyám)
Tóth Tamás (édesanyám egyik "erős" embere:)
Kiknek való, kiknek nem való, az MLM társadalmi szerepe, tévhitek, stb.
en meg holnap este Mainz-ba, Nemetorszagba, vezetoi treningre, es irodanyitasra, nameg talalkozni a 2. upline szponzorunkkal, aki europa elso embere, nameg a cegalapitokkal..
talaljatok ki mennyiert :)
space
(najo.. a tihanyi buli aranak kevesebb mint 2/3-aert..:)) miert van az hogy imadom ezt a munkat? :) igen, most dicsekedek :) vasarnap visszaerkezes utan beszamolok :) addigis tovabbi jo munkat..
Hallgass meg egy Telkes (József)et! (Sunrider) Saját hálózatát nem ismerem, de egy másik hálózatban még a könyveit is használják.
Az N21ben is van üdítő kivétel, pl. ott van Antallfy Thomasnak a Kommunikációról egy kazettája, bár az lehet csak VK szinten terjed. S még sorolhatnám.
Most vagy a sponzorod él hal kazettákon és könyveken, vagy 10x annyi időt rááldozott és ugyanennyi sikertelenségen megeddződött. A legtöbbet a kudarcból lehet tanulni. A siker az siker, kevés a tanulság. Ha már kialakult az őszinte, érdeklődő és segítő szándékú hozzáállásod, akkor az emberekkel beszélgetés során is tudsz fejlődni, addig azonban nem árt ha a saját sponzorodon kívül másokat is meghallgatsz. Természetesen egy könyvet nem előlről végéig kell olvasni, hanem tárgymutató és onnan irány a kérdéseddel foglalkozó rész.
Ugyan a szponzorodnak még van ideje rád, nade a megnő a frontvonala(több mint 100 fő), akkor már nem biztos, hogy lesz. (Vagy a magánélete megy tönkre...) Mint ismeretes a nagy mélység széles fronvonal nélkül nem sokat ér a legtöbb hálózatban.
:)
en a tartalmarol iteltem meg... tudom, ne iteljek, ne az en dolgom... :)
nem mondom hogy rossz, csak nekem nem jon be a stilus, mas elveim vannak
halozatepites kozben egy nap alatt 100x annyit fejlodik a szemelyisegem mint amennyit fejlodhetne egy eletnyi kazettahallgatas kozben (vagy szemelyisegfejleszto tanfolyamra jaras kozben)
ez sajat tapasztalat, de mar mas is megfigyelte..
itt munka es halozatepites alatt azt ertem, hogy nem konyvet olvasok, vagy dokumentaciot, vagy hallagtok kazettat, vagy treningre jarok, hanem hogy emberekkel beszelgetek, szponzoralok es szponzoraltatom magam
spacemantra:
"en megneztem nehany N21 kazettat, nekem nem nagyon tetszett..."
Lehet hogy a külseje nem tetszetős, bár pl. a zenei kazettáké is pont ilyen. Szerintem ne csak nézd, hanem hallgasd is a kazettákat! Még ha soha nem foglalkozol MLM-mel, akkor is előnyösen változtatja személyiségedet.
Nekem vannak ismerőseim az FLP-ben(aloe vera), a Morindában, az Oriflamben, meghát más, nem MLM cégnél tevékenykedő (NN bizt.) ismerősöm, akik amway kazettákat hallgatnak
gondolom azert nem a szponzor tanacsara, es gondolom nem termekrol szolo kazettakat :)
en megneztem nehany N21 kazettat, nekem nem nagyon tetszett...
es azt az allaspontot kepviselem, az egyetlen technikam az hogy a szivemre hallgatok, es szivbol csinalom. semmi kerdezestevhnika, semmi hokuszpokusz... nekem ez sokkal konnyebb es eredmenyesebb, mert nem parazom azon allandoan hogy most epp mit mondjak, csak jon.
Nekem vannak ismerőseim az FLP-ben(aloe vera), a Morindában, az Oriflamben, meghát más, nem MLM cégnél tevékenykedő (NN bizt.) ismerősöm, akik amway kazettákat hallgatnak, sőt járnak a rendezvényeikre is. Hirtelen most ez a néhány cég képviselői jutottak eszembe.
Elv ellen való vagy sem, azért hallgatják a N21 kazettáit, mert azokat sokkal jobbnak tartják a sajátjaikénál-ha ugyan vannak sajátjaik...
Amit pedig a ps.ben írtál, azzal teljesen egyetértek. Ezért is támogattam olyannyira dejót, hogy legyen ott Tihanyban.
Amúgy milyen tréningről jöttél?
NEM VÉLETELEN, HOGY A LEGTÖBB MLM-BEN AMWAY KAZETTÁKAT HALLGATNAK!
pl. hol?
(oszinten szolva ezt nem nagyon hiszem, elegge az elv ellen valo lenne... bar ellenpeldat meg nem lattam, ezert kerdezem.)
tihany: meg szabad kerdezni, kivancsisagbol, hany %-ban van szo az uzletrol, es hany %-ban a penzrol?
space.
ps. en is most jovok treningrol :) (nem tihany)
mindig hallhat ujat az ember, soha ne gondold hogy tokeletesen ismered a termeke(ke)t, vagy a marketing tervet... MINDIG, es MINDIG ott kell lenni a treningen, es akkor a csoportod is ottlesz, es ok nem feltetlen olyan tajekozottak mint te (persze ez arra az esetre vonatkozik -lattam ilyet sokat- hogy valaki azert nemmegy mert ugy gondolja hogy az o tudasa mar a vegallomas..)
HA NAGYON AKAROD, UGYE TE IS TUDOD, HOGY OTT TUDSZ LENNI???????!!!!!!!!!!! NEM A BUSZ ÉPÍTI AZ ÜZLETET, HANEM TE, DEJÓ! NEM A BUSZTÓL FÜGG, HOGY OTT VAGY!!!
TUDOD MILYEN A TIHANYI HÉTVÉGI SZEMINÁRIUM?
A CLUB TIHANY FŐKAPUJA FELÉ KÖZELEDVE HATALMAS OVÁCIÓK FOGADNAK. ÓRIÁSI HANGULATBA CSÖPPENSZ BE. SZINTE MÉG SEMMI NEM TÖRTÉNT ÉS BORSÓDZIK A HÁTAD AZ EGÉSZTŐL! (JÓ ÉRTELEMBEN...) ÉRZED, HOGY ITT EZALATT A HÁROM NAP ALATT VALAMI KIROBBANÓAN NAGY DOLOG FOG VELED TÖRTÉNNI! EGYSZERŰEN BENNE VAN A LEVEGŐBEN...
AHOGY VISSZAGONDOLOK, A HIDEG FUTKOS RAJTAM...VALAMI SZENZÁCIÓS!!!!!!
NEM VÉLETELEN, HOGY A LEGTÖBB MLM-BEN AMWAY KAZETTÁKAT HALLGATNAK! N21 RENDEZVÉNYEKRE JÁRNAK!!
AZT AKAROM, HOGY HÉTFŐN BESZÁMOLJ NEKEM A TIHANYI HÉTVÉGI SZEMINÁRIUMRÓL. MÉGPEDIG A MOSTANIRÓL.
EZT A KÖNYÖRTELEN TÁMOGATÁS. KÖNYÖRTELENÜL TÁMOGATVA VAGY ABBAN, HOGY OTT LEGYÉL TIHANYBAN A HÉTVÉGI SZEMINÁRIUMON!!! MÉGPEDIG MOST!
Igazatok van. Mégsem mentem. Ma 10 órakor indult a csapatunk busza, én meg most is dolgozom. Tudom, hogy nagyon bánni fogom.
Ezért akartam később csatlakozni a csoporthoz, nem most januárban. Tudtam, hogy jelenlegi körülményeim, másod- harmad-, ötödállásom... + az egyéb kifogásnak nevezett realitások nem teszik lehetővé azt hogy valóban teljes gőzerővel építsem az üzletemet. Ezért várom a tanév végét, s nyáron mindent bele.