Igen, csak a comment iránti igényt lehetett volna máshogy is jelezni, mint "vicces hogy még arra sincs bátorsága..."
Na de mindegy, nem érdemes túlragozni :).
Nyúlod a dumámat?!?!Majd a végén egyszer arra ébredek,hogy egy dal szól a rádióban,mely kísértetiesen hasonlít egy indexes hozászólásomhoz!!!Már készítem az ügyvédeimet!!!! :D:D:D
A Twingo skacot meg annyiból megvédeném,hogy tényleg egy comment megteszi még akár itt is,hogy jelenleg szünet van és majd lesz ami lesz...
Minek ragozzuk a dolgot, megpróbáltunk újra együtt zenélni, nem ment. Pityesz ezt előbb realizálta és megmentette magát is és bennünket is egy még rosszabb élménytől.Talán ez a verzió az, amit még akár tőlem is elhiszel.Ez így OK?
Vagy vázolj fel egy olyat, amitől jobban érzed magad és el tudod még hinni, hogy úgy volt és én rábólintok.Mi lehet az a tett részemről, amihez bátorság kéne, hogy bevalljam. Megkínoztam a próbán?Megloptam? Lenyúltam a barátnőjét? Ezen már nekem semmi sem múlik.
Addig amíg némely volt tagok koncertjeit még három évvel a kilépésük ,kirúgásuk, (vagy ahogy éppen akarjátok)után is úgy hirdetik meg, hogy a FreshFabrik volt énekesének,citerásának,stb zenekara, addig nem nagyon van okunk szomorúságra. SX7 megint rátapintott a lényegre. Örüljünk, hogy ez a zenekar ilyen sok jó zenekart adott az országnak, ahol ilyen sok jó ,tehetséges zenész meg akarja mutatni minden eszközzel, hogy jobb mint az a csapat, ahol először kiaknázhatta tehetségét.:) Ez mondjuk Dula Sancira pont nem vonatkozik, mert ő már amikor belépett, már akkor Magyarország 5 legjobb rockgitárosa között volt, és megtisztelő a zenekaromnak, hogy nálunk "pengetett". Milyen érdekes, Keszei Krisztián is 18 éve része a magyar underground zenei életnek, oszlopos tagja volt a zenekarnak, több tucat zenekarban játszott, sokat ő alapított, mégse volt soha szüksége arra , hogy odabiggyessze bárhova is, hogy ex- ff gitáros, anélkül is ő az első akit felhívnak a zenekarok, hogy nem jönne -e kisegíteni.
A lényeg egy. Az FF 11 éve létezik!!!, mivel András és én vagyunk azok, akik mindíg benne voltunk a zenekarban, mi alapítottuk, ezért amíg nekünk kedvünk van zenélni, valószínűleg addig teljesen értelmetlen arról beszélni, hogy feloszlik. Az, hogy tudunk -e olyat csinálni amire igényt tart a közönség, az más kérdés, az majd kiderül. És ezt nem egy ex-FF énekes ivócimborái, vagy egy ex-FF énekes lekötelezettjei fogják eldönteni vagy ha igen, akkor az már tényleg "kutyavilág" és nem csak nekünk.
Hogy nehéz dolgunk van-e...? Mihez képest? Azokhoz képest nem, akiknek ugyanazt kell csinálni továbbra is, annak ellenére, hogy 15-50 emberig terjedő nézőszámot produkálnak, mert csontig be vannak szarva, hogy még ezt a maroknyi embert is elveszítik.