Keresés

Részletes keresés

Turai Suttyó Creative Commons License 2000.08.17 0 0 71
én se úgy gondoltam, hogy a csibék akarnak keveredni
Előzmény: pergertanárúr (70)
pergertanárúr Creative Commons License 2000.08.17 0 0 70
A csibetábor egyik fő célkitűzése, hogy a diákság ne mászkáljon ki a táborból. Mivel a gyerekek többnyire nincsenek magukra hagyva, viszonylag egyszerű megoldani. Fő porbléma az ifikkel szokott lenni (meg a vendég öregdiákokkal...).

Úgyhogy ebből a szempontból örülök, hogy jó messze van a tábortól minden. Az viszont rossz, hogy a magánjellegű sörözéseink logisztikája (ugye a táborban nekünk is tilos inni), kissé megnehezedik.

A Hutus pedig tud egy pár jó ellenszert, hogy a fiatalok ne akarjanak keveredni a hmcs-kkel

ptú

Előzmény: Turai Suttyó (69)
Turai Suttyó Creative Commons License 2000.08.17 0 0 69
ja lehet...

egyébként Simonpuszta gáz, legalábbis az ELTE-vel az volt

hideg most nem lesz, bolt a faluban (jó odébb), leszakadt az egész és lehet hogy a hiperpigmentált segédmunkások is ott laknak még (a modorukkal volt baj különösen kapcsolatteremtő készség terén különös figyelemmel az ellenkező nem tagjaira, mielőtt rasszizmus vitába keverednénk)

Előzmény: krapp (67)
pergertanárúr Creative Commons License 2000.08.16 0 0 68
Csibetábor aug. 23-27. Érd, Simonpuszta. Ha akar valaki benézni, előtte hívja fel a Hutust.

ptú

Előzmény: nyitra (50)
krapp Creative Commons License 2000.08.16 0 0 67
örülök, hogy fellendült a topic látogatottsága:) T. Suttyó, Han Solo akár még láthattalak is titeket?? nahátnahát
Han Solo Creative Commons License 2000.08.16 0 0 66
Lehet hogy osztálytársak voltunk? Bár nem tudom ki lehetsz, valószínűbbnek tartom hogy a másik osztályból; azért onnan is ismertem jópár embert...

Egyébként annyira én se voltam stréber (csak zseni ;-))

Előzmény: Turai Suttyó (65)
Turai Suttyó Creative Commons License 2000.08.15 0 0 65
89-94
Előzmény: nyitra (64)
nyitra Creative Commons License 2000.08.15 0 0 64
Mikor jártál oda, 88-93?
Előzmény: Turai Suttyó (63)
Turai Suttyó Creative Commons License 2000.08.15 0 0 63
én szerettem, mondjuk én se a tanulás oldalát domborítanám ki...

jó volt a hangulata

egyébként amikor még együtt jártunk tényleg csendesebb volt, de később meg már jól pezsgett

Előzmény: nyitra (62)
nyitra Creative Commons License 2000.08.15 0 0 62
Szó sincs róla!
Vélemény a Karinthyról?
Előzmény: Turai Suttyó (61)
Turai Suttyó Creative Commons License 2000.08.15 0 0 61
azért ne légy szomorú
Előzmény: nyitra (60)
nyitra Creative Commons License 2000.08.15 0 0 60
Közben láttam, hogy hozzászóltál a 75-ös topikhoz, úgyhogy tényleg nem te vagy az akire gondoltam. Bocs.
nyitra Creative Commons License 2000.08.15 0 0 59
Mikor jártál a Karinthyba?
Előzmény: Turai Suttyó (58)
Turai Suttyó Creative Commons License 2000.08.15 0 0 58
nemk biztos, hogy nyernél :)...
Előzmény: nyitra (57)
nyitra Creative Commons License 2000.08.15 0 0 57
Karinthy?
Tura?
Suttyó?

Lenne egy tippem arra, hogy ki vagy.

Előzmény: Turai Suttyó (56)
Turai Suttyó Creative Commons License 2000.08.15 0 0 56
sziasztok
nyitra Creative Commons License 2000.08.15 0 0 55
Fel a fejjel krapp! Az élet nehéz, de ki kell hozni döntetlenre!
Előzmény: krapp (54)
krapp Creative Commons License 2000.08.15 0 0 54
Az jóóó, köszönöm:)
(Mellesleg nyithatnánk "küldjünk pozitiv energiahullámokat krappnak" cimű topicot is, csúnyán lerobbantam, ennek köszönhető bőbeszédűségem.)
Bocsánat, szerdára tervezem a visszatérésem.

tanárúr: előre átérzem a Problémát, kb 3 év múlva én is hasonlóan tanarakra szabott cipőben fogok járni..:)

Előzmény: nyitra (48)
Han Solo Creative Commons License 2000.08.14 0 0 53
Miért ne vallanám be? Nem szégyen. (még a 6 sem de annál több már inkább :-))
Előzmény: nyitra (52)
nyitra Creative Commons License 2000.08.14 0 0 52
Öt év alatt? És még be is vallod?
Előzmény: Han Solo (51)
Han Solo Creative Commons License 2000.08.14 0 0 51
Az első mondat rám is érvényes, de én öt év alatt végeztem az egyetemen :-)
A gimnáziumi alapról is hasonló a véleményem, egyébként '89-'94 ig tartott, kéttannyelvű osztályba jártam de nem IB.
Hutai László tanított minket, de sajnos nem túl sokáig. Akkoriban már nem kellett oroszt tanulni, lehetett németet aztán később más nyelveket is, a némettanárok viszont nem sok időt töltöttek velünk (az egyik évben 3 is volt) ami nem tett jót a tudásunknak.

Nekem is csak szép emlékeim vannak, többek között az iskola névadásáról, hiszen ottlétem alatt vette fel Karinthy nevét (ha eddig nem tudtátok volna :-)

Sajnos sok a munkám, azért majd visszajárok ide, hátha leszünk még többen.

Előzmény: nyitra (39)
nyitra Creative Commons License 2000.08.14 0 0 50
Talán egy kicsit túl szigorú voltam.
Más.
Mikor lesz a csibetábor?
Előzmény: pergertanárúr (49)
pergertanárúr Creative Commons License 2000.08.14 0 0 49
No, ezt jól megkaptam...
:-)
Előzmény: nyitra (48)
nyitra Creative Commons License 2000.08.14 0 0 48
Khm, khm. Majd nyitok egy topikot a politikában Mire hallgasson krapp címmel...
Előzmény: pergertanárúr (45)
pergertanárúr Creative Commons License 2000.08.13 0 0 47
Próbáltam egy kicsit a tanárok sanyarú helyzetére felhívni a figyelmet (közalkalmazott, ugyebár), de ha nem, hát nem! :-)

ptú - aki egyébként ki sem látszik a munkából

Előzmény: krapp (46)
krapp Creative Commons License 2000.08.11 0 0 46
Köszönöm a tanácsot, tanárúr.

Sajnos a helyemre már megvannak a pályázók, sot, lehet, hogy már el is dolt, kik lesznek azok... De szerintem egy képzett informatikusnak rengeteg lehetosége van elhelyezkedés terén, rosszul gondolom? :))

nyitra, megvagy még?

Előzmény: pergertanárúr (45)
pergertanárúr Creative Commons License 2000.08.10 0 0 45
Szerintem az eszedre, mert ez a "hallgass a szívedre" egyszer már nem jött be...

Esetleg a helyedre képzett informatikusok nem mehetnek? Már csak a sok pénz miatt is. Meg ugye, kár azért a szép melóért. :-)

ptú

Előzmény: krapp (44)
krapp Creative Commons License 2000.08.10 0 0 44
Nem kényes.
Egyszerűen csak felhívott egy barátom, hogy ő bizony megy sok pénzt keresni. Megkérdeztem, mehetek-e én is, erre igennel válaszolt. Ennyi a történet. Mák. És az is, hogy nagyon szeretem csinálni, és hihetetlen jó a társaság, csupa fiatal. Csak nem vagyok kellően tapasztalt...
Ha minden igaz, aug 31-ig leszek csak, bizonyos belső viszályok miatt, én maradnék, meg marasztalnak is, de úgy gondolom, hogy kellő mértékű szakmai tudás nélkül ezt nem lehet csinálni vagy ha igen, nagyon sok a tanulópénz. Lehet, hogy elvégzek az ELTE mellett valami marketingsulit, mert ezzel biztosíthatnám a tervezett megacsaládomnak a megélhetést, ám nem szívesen orientálódom erre, érzem, hogy ez nem az, amit csinálni szeretnék később. Azaz tudom is. Jaj, sose tudom, hogy mire hallgassak, a szívemre vagy az eszemre... Ha azt csinálom majd, amit szeretnék, akkor az éhhalál végez velem.:((
(hú, de megeredt a nyelvem...)
Előzmény: nyitra (43)
nyitra Creative Commons License 2000.08.10 0 0 43
Remélem nem kényes a téma, de nem értem. 98-as érettségizés, BTK-ra felvevés, 2000-ben meg már melózás?
Előzmény: krapp (42)
krapp Creative Commons License 2000.08.10 0 0 42
pergertanárúr! üdvözlet ismét köreinkben! Számtechleckéket nekünk még Pintácsi tanárnő adott anno.
És köszönet az infoért, lám, az a negyedik nagyon kimaradt, kedves nyitra...:)

Nem talált, én még trapéznadrágos ölekben ülök a régi fényképeken, 78-as az évjáratom.
Köszi, nyitra, hogy elmesélted, elég jól hangzik. Az én beszámolóm szegényesebb, gimi után angol szak ELTE-BTK, tipikusan az az eset, amikor nem tudod, hova menj, mit csinálj érettségi után. Májusban pedig egy szerencsés véletlen folytán az egyik nagy internetszolgáltató cég media sales manageri székében találtam magam. Azóta itt ülök és csak halvány emlékeim maradtak az egyetem épületének kinézetéről.
De hogy mi lesz ezután...??:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!