Na hat, ti honnan herultetek elo ily hirtelen ebben a baratsagosan szep stilusban?
Teny, hogy a Cottbus a kieses ellen kuzd, es csoda meg siker lesz, ha bentmaradnak (en innen nezve 40% eselyt adok nekik most). Azt, hogy TIK Schalkesek a bajnoksagert jatszotok, szinten rendben van, bar ez most nem latszott hetvegen. Igaz, tegnap neztem a Stuttgart elleni kupaelodontot, ott negyed ora alatt harmat rugott a Schalke.
Azt viszont nem ertem, miert kocsog barki is, mert a magyaroknak szurkol egy kulfoldi csapatban.
Ez mind szep, drakulalok a Cottbusnak, csak a szepseghibaja a dolognak, hogy MI jatszunk a bajnok aranyert (ertsd Schalke), TIK meg nehogy kiessetek...
Szvsz a Bochum mellett magasan a leggyengebb csapat a Bundesligaban a Cottbus es ez meg is fog latszodni a 34. fordulo utan, ha nem akkor tevedtem, de 2 idenynel tobbet biztos nem bir a csapat. Nem savanyu a szolo, csak ugy mondom...
Jah, a keletnemetekkel semmi gond nincs, hajra Dresden...
No né... Amióta a sok falábút nem engedik a pálya közelébe elkerült a Cottbus a kieső helyről... Na ennyit Bicskei kedvenceiről... Ezek csak az agyontámogatott fradiban tudnak játszani, mert ott mindent megengedhetnek maguknak... ahol a tudás számít, onnan előbb-utóbb elhajtják őket... Mondjuk a világhírű izraeli bajnokságba... csak arra vagyok kíváncsi, hogy mikor lövik főbe, azt aki kidobta a pénzt ezekre...
Hat az tulzas, hogy allatkent nyomtak volna, bar ketsegtelen, hogy a hazaiak kisse alukaltak a szepito golnal. Ami erdekes volt, hogy a kiallitas-szitut par meterrol lattam, valoban belekonyokolt egy kicsit a kepebe, de inkabb a szandek volt a buntetetndo. Egyebkent ennek ellenere a cottbusi jateksonak (Beeck volt az, ha jol emlekszem) is jart volna egy sarga a szabalytalansagaert, csak az elonyszabaly meg a bosszu elfelejtettette...
Hát sok született magyar nem volt a pályán!
Csak a Mátyus Jani ücsörgött a kispadon.
players
23 Tomislav Piplica
3 Christian Beeck
14 Rudi Vata
Faruk Hujdurovic
7 Laurentin-Aurelian Reghecampf
33 Ronny Thielemann
18 Andrzej Kobylanski
8 Bruno Akrapovic
24 Vasile Miriuta
11 Antun Labak 69' 64'
Sabin Ilie 77'
substitutes / cserék
21 Bitencourt Franklin 64'
34 Sebastian Helbig 47' 77'
30 Jonny Rödlund
13 Witold Wawrzyczek
9 Toni Micevski
4 Jörg Scherbe
René Trehkopf
5 Tzanko Tzvetanov
1 Thomas Köhler
17 Janos Matyus
10 Steffen Heidrich
16 Moussa Latoundji
73 min (3 : 1) Dramatik pur in der Lausitz
Miriuta passt herrlich steil auf Kobylanski, und der Pole muss den Ball nur noch über Reck lupfen. 17 Minuten vor Schluss scheint das die Vorentscheidung zu sein, zumal die Schalker nur noch zu zehnt sind.
72 min (3 : 1) 3:1 - die Vorentscheidung!
Kobylanski macht hier alles klar.
nem!!!
42 min (2 : 0) 2:0 für Cottbus!!!
Helbig schlägt zu - Reck patzte.