Van némi hasonlóság Logan és Jimmy frizója között, így megvan a hiányzó láncszem: Logan fogja kísérni a KIRÁLY-t a legközelebbi koncerten és Soulfly számokat is feldolgoznak magyarul amit Jimmy Louis Armstrongosan reszel majd el nekünk
:-D
Csak az a baj, hogy ok azt hiszik, hogy ettol most ok jobbak, es ha nekik tetszik, akkor ilyenek maradnak,akkor nemhogy attores nem lesz, de semmi nem lesz:((
Masreszt viszont megnyugtato, hogy Jimmi elott tartanak eladasban:)
rőzsére fel...
A hármas Machine Head még nem lépte át a 100 ezret a tengerentúlon, de nem is ez a fő gond, mivel Robb Flynnék odaát sosem mentek túlzottan. Nekik az első két albumnál Európa volt a fő területük, de a mackóban hiphopkodás ezen a tájékon eléggé lehűtötte a szenvedélyeket, odaát viszont elmaradt az áttörés. Ezért lesz szerintem nagy dilemma a következő lemez.
Ja, limit (es szinvonal) egyre lejjebb...
ZRJ lehet elad 60-80 ezret, de nem harom honap alatt. Csak, hogy kotozkodjek:) Ha meg 3 honap alatt csinalja meg a szentem, akkor égek, és ég az egesz orszag velem egyutt...
Ez csak harom honap adata, ha jol figyelsz, es csak tavaly nov.-ig.Keress egy frissebbet, erdemes lenne megnezni vsznu! Persze Zambo "Rozsekiraly" Jimmynek 25ezertol aranylemez, azert ne hasonlitsuk ossze, plane, hogy Z"R"J nem tud rappelni, ez is szep teljesitmeny:)
Én azt hittem, hogy ennél azért jóval többet adnak ők el. Nálunk ezt a példányszámot a jóval kisebb magyar piacon Jimmy is teljesíti.
Ja, a Törpmixeket el is felejtettem. Ők még túl is szárnyalják.
Azért ez a Burning Red eladás még mindig fényévekre van a Korn eladástól, hiába rappel Mr. Flynn olyan szépen.
A Pantera Reinventigjéből egy hét alatt fogyott el ennyi, és még alapfokú raptanfolyamra sem kellett beíratkoznia Anselmo-nak. Pedig a súlyosság ott is megvan.
Szerintem Dave is Kontos is Qrva jó, a különbség leginkább hangzásban van. Míg a Burn my Eyes-on a gitárok mellett a dob is faszán előtérben volt addíg a The more...-on szerintem egy kicsit tompán szólt. Ezért tűnhet az első album dob szempontjából "ízesebbnek". A 3. albumon már jó helyen van a dob, de itt meg egyszerűsödtek a témák.
Ez nem így van, nem az ellenkezőjét váltotta ki... Itt egy eladási lista '99 novemberéből:
-The Burning Red (3 hónap alatt): 66793
-The More Things Change (3 év alatt): 97424
-Burn My Eyes (6 év alatt): 121526
Hat ugy latszik ok is rajottek, hogy jo erzes is a sok-sok eladott lemez, mert ez a demo, ez valami nemistudom. Tok jol kezdodik, aztan meg hipháp, meg sálálá... Remelem nem ez lesz az iranyado. Meg a TBRen el is ment az az egy-ket dal, de egy uj dal (meg ha demo is)...
Na, mindegy, azert meg mindig (majdnem, háhá:)) a legjobbak!