Keresés

Részletes keresés

Piros Mogyorós Creative Commons License 2000.06.09 0 0 134
Persze, hogy nem fordult meg ilyesmi Antall fejében! Szó sincs róla, ezt nem is mondtam.
De Göncz ettől még betegesen rettegett tőle. Épp ez a lényeg: ok nélkül volt üldözési mániája.

PM

Előzmény: heartland (131)
Piros Mogyorós Creative Commons License 2000.06.09 0 0 133
Ha épp a kíváncsiságod nem hagy aludni, azt is elmondom, hogy Göncz egykori börtön-, illetve cellatársa mondta el ezt a történetet.
Lehet, hogy sok marhával beszélgetek, az is lehet, hogy én magam is egy nagy marha vagyok, de azt nem hiszem, hogy te minden rosszindulat és negatív prekoncepció nélkül nyilatkozol.

PM

Előzmény: pindiy (130)
Derek Creative Commons License 2000.06.09 0 0 132
"Köszönjük Árpi bácsi, hogy oly pártatlanul vettél részt az SZDSZ küldöttgyülésein mikor pártelnök voltál"

Mikor volt GA partelnok, na csak sorold!

Előzmény: Törölt nick (128)
heartland Creative Commons License 2000.06.09 0 0 131
1. Antall lett volna az utolso ember a foldkereksegen, akinek ilyesmi egyaltalan meg fordult volna a fejeben.
Nagyfoku naivsagra utal, ha minden utszeli bokornak hiszel:-(
2. Bizony, ezt jol latod, GA tulajdonkeppen a szadesz zsovivoje volt. Persze, hogy uton-utfelen meg kell ezt koszonni, ki kell plakatozni minden falfeluletet.

Akit koszonet illet, az Madl Ferenc, aki felul tudott emelkedni es hosszu koszono sorokat intezett GA-hoz, pedig o aztan kozelrol latta 90-94 kozott, hogy GA mit tett es mit nem tett meg.

Előzmény: Piros Mogyorós (86)
pindiy Creative Commons License 2000.06.08 0 0 130
Hát Piros Mogyorós biztos igaz, hogy elhangzott.
De, ha te minden marhával leállsz beszélgetni, még cifrább dolgokat is hallhatsz.
Előzmény: Piros Mogyorós (86)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.06.08 0 0 129
Csoórikám....

Hadd idézzek a mai Nemzetbôl...

Kétezer leütés

OSSZIÁN

Munkatársunktól

Felküldve:

2000. június 08. ( 7. oldal)

Jobboldali Gyászmagyarok Világszövetsége – ez a szervezet valódi neve, a Magyarok Világszövetsége csak fedonév, amelyet a csórásban egyébként is jártas csórikák csórtak maguknak.

(Eörsi István a Magyar Hírlapban)

Ez itt egy író mondata volna? Ennyi löttyös indulat szorulna egy ezredvégi magyar literátorba? A politikai elfogultság, amely a Lukács-bölcsode óta kíséri Eörsit, még csak elviselheto valahogy, ám a nevekkel való ilyen, alantas szándékú játszadozás semmiképpen. Nehéz lehet persze azzal a tudattal élni, hogy a „népi-nemzeti troglodita” Csoóri Sándor esetleg maradandóbb író (sok jel erre mutat), mint o, s a szakmai féltékenységet sem eloször most konvertálják át politikai gúnyirattá. Ez a becsületsérto „csórikázás” azonban túlmegy az alkotói személyiségzavar belso körein. Sajnálatosan ráerosít erre a sokkal jobb tollú Megyesi Gusztáv is, aki ez ido tájt ugyancsak – ráadásul címben – alkalmazta a „csórikáim” kifejezést Csór polgármesterére, aki (zámolyi) cigányellenes médiakijelentést tett. Az nem tunt ki, irodalmi asszociációs mezején (amiben hallgatólagosan benne foglaltatik, hogy Zámoly történetesen a leköszönt MVSZ-elnök, Csoóri szülofaluja is) mindez milyen szellemi kapcsolatban van Arany János csóri vajdájával. A világszövetségi blamázsnál viszont (amelyre különben igen találó a „gyászmagyarok” kifejezés) nagyobb égés, hogy Eörsi pubertáskori blaszfémiával úgy említi „a magyarok és a kozmopoliták istenét”, mint akiknek (!) „Orbán Viktor lopott útleveleket ígért arra az esetre, ha emberi alakban óhajtanának hazánkba látogatni”, sot „azt fontolgatta, ne ültesse-e Boross Pétert az egyezményszego Isten trónusára”. Közli: „A jelenlegi végletesen változékony idojárást annak tulajdonítom, hogy a mi vereséget nem turo miniszterelnökünk megfenyegette a már említett isteneket, és ezek rémületükben elvesztették ellenorzésüket a klimatikus viszonyok fölött.” Lehet, hogy Eörsi féktelen ateista gyulöletében elvesztette ellenorzését a józan ész s a legfobb liberális erény, a tolerancia fölött?

Előzmény: PuPu (127)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.08 0 0 128
Köszönjük Árpi bácsi, hogy oly pártatlanul vettél részt az SZDSZ küldöttgyülésein mikor pártelnök voltál. És köszönjük, hogy résztvettél a SZDSZ a Munkáspárt és az MSZP szervezésében megtartott találkozokon amelyen a sajtószabadságért tüntettél. Köszönjük, hogy résztvettél a Demokratikus Charta megemlékezésein és aggodtál a demokráciáért. Köszönjük, hogy az elvbarátaid olyan elfogulatlanul beszéltek rólad.Köszönjük, hogy pártatlan voltál. De kérdezem miért voltál pártos? Csak a baloldal és a liberálisok féltik az országot?
MIért nem álltál ki amikor egykori párttársad gunyt üzött a cimerbol, hol voltál amikor az elvtársak elfogadták Bokros csomagot, amirol az AB megállapitotta, hogy alkotmányellenes. MIért nem kértél normakontrollt. Vagy csak a tv kurátorok kinevezésekor kell azt kérni.
Te mint 56-os hol voltál, amikor Horn koszorút helyzett az egykori ellenségei sirjánál. Nem köszönt vissza a lelkiismereted, hogy egykori AVH-s koszoruz.
Árpi bácsi köszönjük, hogy oly pártatlan voltál az SZDSZ szerint igen szerintem pedig nem.
Elég, vége.
PuPu Creative Commons License 2000.06.07 0 0 127
Csoórikám....
:O)))
Előzmény: Törölt nick (126)
nevtelen Creative Commons License 2000.06.07 0 0 125
Ja, megvan. Szóval Csoórit is forditott? :-)
Előzmény: Törölt nick (123)
eomer Creative Commons License 2000.06.07 0 0 124
Rossz a módosítás. Helyesen:

Köszöntjük, Elnök Úr! Jól megszívatták a polgárok, igaz?

SZDSZ

(És Mádl Ferenc mosolyogna a plakáton.)

Én ezt nem nézem ki az SZDSZ-ből.

Előzmény: Berzsián (118)
nevtelen Creative Commons License 2000.06.07 0 0 122
Mi van?
Előzmény: Törölt nick (121)
barco Creative Commons License 2000.06.07 0 0 120
Egyetértel azzal amit írtál. :-)

Viszont nem is való ide a tasztal/politikába!

Lsd. személyiségét: "nem az az ember, aki gyűlölne bárkit is", nincs "habzó szája", "Tartása van, toleráns és tudja mi a keresztényi megbocsátás."

Előzmény: maplesyrup (105)
Vokrug Szveta Creative Commons License 2000.06.07 0 0 119
Szerintem majd jól megharap egyet-kettőt, vagy kimutatja a foga sárgáját, és elszaladnak a komenisták.
Előzmény: Piros Mogyorós (116)
Berzsián Creative Commons License 2000.06.07 0 0 118
Kis módosítással, talán:

Köszöntjük, Elnök Úr! Jól megszívattuk, igaz?

SZDSZ

Én kinézem az SZDSZ-ből.

Előzmény: eomer (117)
eomer Creative Commons License 2000.06.07 0 0 117
És ehhez mit szólnál?

Köszöntjük, Elnök Úr!

SZDSZ

Én kinézem az SZDSZ-ből.

Előzmény: nevtelen (95)
Piros Mogyorós Creative Commons License 2000.06.07 0 0 116
Az biztos. Sőt.
A hivatalában még ma is a régi véresszájú kommunisták dolgoznak.
Sajnos, szegény túl gyenge volt ahhoz, hogy kihajigálja a régi elvtársakat.
Remélem, Mádl megteszi.

PM

Előzmény: maplesyrup (105)
Piros Mogyorós Creative Commons License 2000.06.07 0 0 114
Valószínűleg semmi.
De ha már az SzdSz ilyen zseniális ötlettel rukkolt elő, akkor - bizonyítandó messze földön híres konszenzuskereső hajlandóságát - igazán megkérdezhette volna a többieket, hogy Hé fiúk, örömet akarunk szerezni az öregnek, szálljatok be ti is egy ezressel!

De ilyesmiről szó sincs.

PM

Előzmény: nevtelen (95)
Lajos bácsi Creative Commons License 2000.06.07 0 0 113
Hát akkor jó lenne igyekezniük...
Előzmény: lujza (100)
picur Creative Commons License 2000.06.07 0 0 112
Bizony tudom, hogy te arra gondoltal :) En viszont a polg.mest. valasztas vegeredmenyere gondoltaom :)
Előzmény: nevtelen (109)
nevtelen Creative Commons License 2000.06.07 0 0 111
És utcabál nem lesz? Hát milyen népünnepély lenne az utcabál, meg PaDöDö nélkül?
Előzmény: lujza (107)
hkr Creative Commons License 2000.06.07 0 0 110
Köszönjük, Orbán Viktor Miniszterelnök Polgártárs!

Torgyán Párt

nevtelen Creative Commons License 2000.06.07 0 0 109
Nem kedves picur!

Az 5% az SZDSZ jelenlegi támogatottsága. A jóindulatú közvéleménykutatók szerint. ?n erre gondoltam. ;-))

Előzmény: picur (108)
picur Creative Commons License 2000.06.07 0 0 108
Tobb bizony :) Ui annyian szavaztak ellene.

Masreszt a szoveg nincs a plakaton, csak a Koszonjuk (felteve, ha jol remlik). Azt meg lehet nyugodtan :)

Előzmény: nevtelen (106)
lujza Creative Commons License 2000.06.07 0 0 107
:) Ha csak úgy nem.

Szabadjon azonban megjegyeznem, hogy a leghatározottabban ellenzem a tervet. Elég lesz egy egyszerü népünnepély, tüzijátékkal. De az én megítélésem szerint, ha 3 szökökútnál többöl folyna pezsgö, az már fölösleges rongyrázás lenne...

Előzmény: BaSand (101)
nevtelen Creative Commons License 2000.06.07 0 0 106
Az több, mint 5%. ;-)))
Előzmény: picur (102)
maplesyrup Creative Commons License 2000.06.07 0 0 105
A 79. hozzászólás azt írja " Göncz gyűlölte Antallt".
Szerintem Göncz Árpád nem az az ember, aki gyűlölne bárkit is. Végig kell nézni az életútját és ez bebizonyosodik. Nem hallottam tőle, hogy habzó szájjal követelte volna az Őt bebörtönző, családja és az Ő életét megnehezítő emberek falhoz állítását. Tartása van, toleráns és tudja mi a keresztényi megbocsátás. És ez nem jelenti azt, hogy azonosul ellenfeleinek elveivel!!
Én nagyon tisztelem Őt, jól végezte a dolgát. Akárhová is tartozik, Magyarországot képviselte.
És jól !!
nevtelen Creative Commons License 2000.06.07 0 0 104
Á, a megköszönéssel nincs baj. Legalább az is megtudhatta, hogy kinek az elnöke volt, aki eddig még nem vette észre. Nekem nem a köszönettel, hanem a stilussal, ezzel a bizáncias, nyálas ömlengéssel szemben van fenntartásom. Szerintem egy valódi liberális ilyesmire képtelen lenne. És egy valódi liberális kikérné magának, ha ilyennel illetnék. Ilyen szép szózatotőlég régóta, a Ceauescu házaspár halála óta nem hallhattunk. Hát elszoktunk tőle na...
;-)))
Előzmény: picur (97)
to_jeno Creative Commons License 2000.06.07 0 0 103
Mi is köszönjük Pali bácsi!
Te legalább ártalmatlan voltál...
Előzmény: to_jeno (94)
picur Creative Commons License 2000.06.07 0 0 102
Jav.

Budapest polgarainak 40%-a :)

Előzmény: BaSand (101)
BaSand Creative Commons License 2000.06.07 0 0 101
Köszönjük a távozását Főpolgármester úr!
Budapest polgárai
Előzmény: lujza (100)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!