Keresés

Részletes keresés

delpedro Creative Commons License 2001.04.05 0 0 9
Régi vágyam, hogy kipróbáljam a raftingot. S a jövő héten teljesülni fog! Méghozzá nem is akárhol: a törökországi Köprülü Kanyonban. Állitólag közepes erősségű a pálya. Nagyon kiváncsi vagyok. Alig várom már.

Hallottatok már valamit erről a helyről?

N___ Creative Commons License 2001.04.05 0 0 8
Szasztok, bocs a reklámért, de lassan elindul a magyar vadvizi információk
bőséges áradata:
WWHU

Leginkább profi vadvizi kajak, de a szabadidősök is találhatnak benne lehetőséget.

N___ Creative Commons License 2000.10.09 0 0 7
"Az útóbbi két hétvégét a Salzán töltöttem,
Nem akarok regényt írni, pedig folynának belőlem az élmények a vadvízről, 5-6-os erősséggel, mert annyit adott az elmúlt két túra, de ha érdekel... "

Khmmmm.... Salza 5-6-os szakasz? Párszor lecsorogtam rajta kajakkal, a'la nyugdíjasotthon, de ebbe még nem sikerült belefutnom, max 3, néhol...Talán Palfau alatt vannak ezek valahol...?

Előzmény: adventure (2)
Sempai Creative Commons License 2000.10.09 0 0 6
Ja... Napoleon híd pillére... Kb. 16 méter magas... Nagyon állat... Kicsit vérzett az orrom... Naná hogy a vízbeérkezéstől... :))
Sempai Creative Commons License 2000.10.09 0 0 5
Sziasztok!

Nem tudom, halottatok-e már róla, de a hétvégén megint volt egy halálos áldozat a Soca-n. Ráadásul magyar volt az illető. Szlovénekkel - a Socaraft-tal mentek... Na már pedig az ő "taxi"-jukból nehéz kiesni, mert akkorák azok a hajók mint a Titanic. Nem is esett ki, hanem az alsó szakaszon, kikötés(függőhíd)előtt kiugratták az utasokat a vízbe. Az egyik lány bepánikolt, nem tudott kijönni, és lement a függő híd alá....

Mi már voltunk a függőhíd alatt a keresztekig Coloradoval, de még úgy is húzós, nem hogy úszva. Ráadásul egyikünk már egy szifonon is "átkelt" ott. Persze nem önszántából.

A szlovének közül senki nem sietett a lány segítségére!!!

Susec kanyonban.. Szlovén viszi a magyar csapatot, nézem, mindenki azt csinál amit akar, úgy megy ahogy akar. Hát mi mondtuk el a szerencsétleneknek mit csináljanak... Tán 1 hónapja a 12 méteres csuszdán egy utas előredőlt, átbukott és olyan rosszul ért vízbe, hogy gerince megsérült, nem tudott mozdulni sem. Mondanom sem kell szlovén túravezetőjük volt. Az utolsó 30 méteren kb 2 óra alatt hozták le.

Nem értem 1ébként, hogy miért nem magyar cégekkel mennek a magyar emberek. Én úgy látom (lassan 5 éve vezetek túrát)hogy a magyar cégek jobban odafigyelnek az utasaikra, megpróbálnak élményt adni nekik. Szovéneknek meg csak túrista a magyar, akit le kell venni, vinni és kész.

Üdv: Karl Tamás

Raft and Roll

adventure Creative Commons License 2000.06.16 0 0 4
Hellóka!

Megnéztem a képet, bátor vagy tybor. Én a Sportuszodában ugrottam 10 m-ről, meg a Socán és a Salzán, és szuper volt.
A Bela meg a többi horvát folyó milyen? Én csak a bejáratott fent emlitettekre merek egyelőre menni, mert azt a csapat már kitapasztalta, és tudom mire számíthatok. Persze mindig más.

Milyen csapattal voltál? Magyar cégek szerveznek túrát a horvát folyókra? Azt se lenne rossz kipróbálni. Vagy a francia és a német folyókat.
Jó árakat irtál, nálunk a Salza 13700, Soca 14900. De szerintem megéri, mert tényleg szuper csapat.
Milyen gyakran jártok?
Én azt hiszem beleszerettem ebbe a sportba, és már kezdem érezni a dolgokat. És egyre jobban merem.
De már az első alkalommal is kurjongattam és sikongattam, mert annyira élveztem. De most már nem félek. Persze tisztelni kell a természetet és ha beborulsz, beakadsz egy faág alá netán, mint én múltkor, tényleg rájössz, hogy semmi vagy a víz erejéhez képest, ez a csodálatos benne. Csak egy kis senki vagy, akivel a természet úgy játszik, ahogy akar.

Az ejtőernyőzéshez én már régóta partnerekre vadászok. Persze kezdetnek egy tandemugrás elég lesz. Megszervezzünk egy társaságot? Egy olyan min. 10 ember kellene az elfogadható árhoz.

Sajnálom, hogy ezen a hétvégén itthon kellett maradnom, és tudom, hogy a többiek evezni fognak!

Szia
Maya

_tybor_ Creative Commons License 2000.06.16 0 0 3
Hali!

Én nem vagyok baromi tapasztalt, mert szerintem ahoz kell vagy 100 vízreszállás, hogy valaki azt mondja magaról, és főleg sok folyón.

De nagyon teccik a sport.

Evezésen kívül csak ugrottam eddig. iGaz annyira nem volt magas de kezdésnek nem rossz a 10,5 méter :-)

Meg lehet tekinteni :)
http://www.extra.hu/Eskimo_Diablo/

Szertnék még ernyővel is ugrálni majd meglátjuk mikor jön össze.

Árak terén csak annyit hogy mi a Bela-ra (szlovákia) 8000Ft járunk ez két raftingolas. A SOCA pedig 15000 ebbe 2 evezés 1 canyoning van benne.

Ismerősök most mentek Horvátországba megnézni a dobrat meg a cetinat. Eddig csak képen láttam de marha jónak túnik. Én is mentem volna csak sajna ez a hétvege zsúfolt nagyon.

Előzmény: adventure (2)
adventure Creative Commons License 2000.06.15 0 0 2
Sziasztok!

Látom tapasztalt emberek vagytok, már úgy értem a vadvízi sportok terén.
Én egy extrém sportos cégnél dolgozom. Az útóbbi két hétvégét a Salzán töltöttem, ott voltatok már? Isteni volt. Most már úgy érzem eljutottam arra a szintre, hogy arra megy a hajó, amerre én akarom, és ez fantasztikus érzés. És azt hiszem most hétvégén szenvedni fogok, hogy nem mehetek.
A Soca is nagyon jó, mármint raftingolás és trackingelés szempontjából.
Kanyoningon még nem voltam, de ami késik nem múlik. MIlyen extrém sportot űztök még?
Ha akartok menni raftingtúrára, nyugodtan irjatok nekem emailt, nem azért mert bennfentes vagyok, de ez a cég tényleg tuti bulikat szervez, és az árszinvonal is a legjobbak között van. Jó fej emberek, szombat este hatalmas buli és hát persze az evezés...
Én hamarosan kilépek innen a cégtől, de ezútán is mindenkinek őket fogom ajánlani, mert túrázás szempontjából a legjobb. (Tapasztalat!)

Nem akarok regényt írni, pedig folynának belőlem az élmények a vadvízről, 5-6-os erősséggel, mert annyit adott az elmúlt két túra, de ha érdekel...

Írjatok!!!

_tybor_ Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1
PetDrag

A SOCA-n voltatok?

A nyáron mi is készülünk szlovéniába, remélem összejön.

Előzmény: PetDrag (0)
PetDrag Creative Commons License 2000.06.05 0 0 0
Az túlzás, hogy kedvelem, mindenesetre a múltkor voltunk Bigz-vel raftingolni meg canyoningolni Szlovéniában. Állat volt. Különösen a canyoning. Biztos, hogy nem utoljára voltunk...
_tybor_ Creative Commons License 2000.06.05 0 0 topiknyitó
Van olyan a kocsmában aki kedveli az extrem sportokat?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!