she's so high
there's no other way
bang
for tomorrow
chemical world
sunday sunday
popscene
girls & boys
end of a century
parklife
to the end
stereotypes
country house
charmless man
the universal
beetlebum
song 2
M.O.R.
on your own
tender
coffe & tv
no distance left to run
music is my radar
out of time
crazy beat
good song
bang
popscene
for tomorrow
chemical world
to the end
end of a century
stereotypes
it could be you
on your own
tender
no distance left to run
music is my radar
a legutolsoban nem vagyok biztos
megprobáltam összeállitani elképzelhetö hogy nem pontos
minden hivatalos kislemezes dalnak volt klipje, még a Popscene-nek is, kb. 25 darab akkor, biztos van pár egyéb klip is vagy alternatív változatok, pl. csak japánban vagy amerikában (ha volt egyáltalán ilyen?) kiadott dalokhoz
a Stereotypes-nak csak koncertklipje van, a többi emlékeim szerint rendes
hi all...
tudom hüje kérdés lesz de...
valaki tud segíteni?
kéne nekem az összes blur klipp...
már van pár klip letöltve...
girls and boys, parklife, coffee and tv, crazy beat, universal,song2, sunday sunday, charmless man, country house, tender, m.o.r. , out of time,
good song,(meg még tudom van még a there's no other way, meg a she so high de az nincs meg..)
na..szal az a kérdés hogy még mijen blur klippek léteznek??? ha valaki tudja és szépen megkérem leírja? (köszönöm...) :)
De meg mindig jobban megeri, mint az osszes kislemez kulon. A heten lattam Londonban, bazzeg, nagyon sulyosan el vannak szallva az arakkal...She's so high 23 font? Nevetseges
az összes kislemezes dal popscene-estül, minden b oldallal
a legdühítőbb, hogy egy olyan angol srácnál láttam, akinek csak 3 album volt meg, nem is volt fanatikus (még rajongó sem), csak tetszett neki a kivitel, lehet hogy anyagi befektetésnek szánta
olyan témák-hangulatok is lehetnének, h. társ. karakterek (pl. Tracy Jacks, Mr. Robinson), vagy pl. "szerelmes" dalok (To The End, No Distance...), ez jutott az eszembe...
Én az időrendi összeállítással szemben inkább előnyben részesítem a hangulati sorrendet. Vagyis: az elején lennének Beetlebum, meg Song2-félék, aztán lenne benne egy Coffee+TV meg Out Of Time-szerű szekció, a zárás pedig mindenféleképp a Universal. Na egy ilyen listát ha javasolnátok, az jó lenne, mer' elég bizonytalan vagyok :)