Mert ugye en itt ,azaz ott ahol vagyok ,most,----- ez az elso !
Es tagadhatatlanul magyar ,ergo ez a masodik indokom ,hogy ok a harmadik-tipusu csatlakozast valasszak,-hassak !
MERT akik olyanokat notaznak amikrol olvastam ,az pont eleg "viszont-rasszizmus" es ehhez mar nem siman 130 misit kovetelnek (vissza!) , hanem azt ,hogy bevaltsak a szavukat,----ES no money, no duma ,no comment !.
SOT olvastam valamelyik "szakmabavago " topicban valami paragrafust bekapot es itt +ki .....,
hogy olyan vastag a vaj a fejukon az indulasuk ota + meg rateve ,mint ide Lachaza !
Kedddves Beám!
No nem izélek, tényleg, ekkora területen elférnének! Mindegy, hogy hol tarhálnának, csak ne itt.
Egyébként senki nem veszi komolyan a Strassburgi kirándulásukat sem, mindenki jót mulat rajtuk, hogy két hétig amig maradhatnak, ingyen ( fejedelmi) ellátású üdülést kapnak. Hogy mikor megy a következő turnus nem tudni.
Mennek aktivan pihenni és öregbitik az ország jó hirnevét.
Szia,Gránit
Pontositsunk akko ` szep sorban .
1.; premvadaszok eszakon elnek es jo regota ,az eleik meg kinaiak akik meg szaraz labbal jutottak oda ahol most is elnek ,ezek az ESZKIMOK .
2 .;a skalpvadaszat johetne szoba ,de azt is mas tradicionalis naciohoz kapcsolhatjuk ,Ha avaslogikat veszuk csak figyelembe akkoris ,ezek (voltak ) INDIANOK .
3.Na az o profiljuk hamar mindenaron a vadaszat teccik (kiskegyednek ?!) akko`,az a penzvadaszat a sajatos eloadasaikban ;zsebmetszes (egyeni + csoportos eloadasban), szoval a lopas ,betores ,a bargyubb kiadas a koldulas .
ITT VALAHOL ,OLVASTAM ,HOGY ELOSZERETETTEL ES CSAK KISEBBLELEGZETU UTAK (KIRANDULASOK ) IS REM JOVEDELMEZOK KANADAI RELACIOBAN ,UGYHOGY SZAJROL,SZAJRA JAR AZ OTET ,RECEPT EZUGYBEN ES MAR ALLITOLAG 3 HET AKTIVPIHENES IS SZUL JO TERMEST .
(addig jar a korso a kutra -effektusra !)
Sziasztok!
Lám Agyarunk is előkerült, érte egy - két meglepetés. De magára vessen, ha el-el maradozik, most aztán pótolhat.
A zámolyi romákra visszatérve,/bár lerágott csont
a téma/ senki nem könyörög nekik, hogy ugyan már, ne sértődjetek meg, ha nem nyomják a markotokba a milliókat, gyertek már vissza! Sőt, a hallgatás néha több minden szónál, jelen esetben ez igencsak beszédes hallgatás.
Kb ötszázezer roma él itt, nem fogadhatná be őket
Kanada ugy ahogy vannak mindet????
Mondjuk prémvadásznak. Ott teljesen önellátóakká válhatnának. Vagy akárminek.
A kérdésem: most itt senki senkit nem fog ócsárolni, békesség lesz?
A mérges vélemények csak személytelenek lesznek, a
beirókkal senki nem mocskolódik???!!!
Hogy mik vannak!
Az ember eltűnik egy hétre, és elszabadulnak az indulatok. Nem vagyok én hozzászokva, hogy beesik egy agyatlan (bocs, lesüllyedtem a szintjére) és nekiáll vagdalkozni, hülyézni, vénmarházni. Bár ezzel csak _önmagát_ minősíti. Betör hozzánk ez a parser (kis, fekete betűkkel, mint NEMECSEK - ha Ernő meg nem sértődik, mert a derekáig nem ér fel). és azt hiszi, lesajnálhatja azokat, akinek FIGYELEM: észérvei vannak.
Kedves Parser,
Az írás, a beszéd, a gondolatok kifejezésének módja jellemzi az embert. Igen sajnállak. Nagyon nem szeretheted magadat, ha válogatás nélkül így tudsz gyűlölni mindenkit.
Nem gondoltál még arra, hogy a korral együtt jár némi tapasztalat, jobb rálátás az eseményekre? (mielőtt engem is levénmarháznál: 32) Persze, ha az ember még gyerek (akár szellemiekben is), húszon fölül mindenki vén. (Fiam 13, azt mondta: egy harmincéves már öreg).
Szeretném én is elvégezni azt a tesztet, aminek alapján távolból sikerült eldöntened két általad nem ismert _emberről_ , hogy "ti ketten egyutt is keptelenek vagytok barmifele komolyabb szellemi teljesitmenyre."
Egyébként pedig, hogy lopjak Tőled egy gondolatot, egyszámjegyű IQ-ra vall, ha egy beszélgetésbe véleménnyel nem, csak mocskolódásssal tudsz beleszólni.
Részemről le vagy zarva.
Sziasztok, mindenki,
Örülök, hogy megvagytok és nagyobb lelki sérelmek nélkül vészeltétek át az utóbbi néhány napot.
Romaügyben:
Amikor bevonultam katonának, nejem _egyszer_ ment el az Önkormányzathoz segélyért. A folyosó tele volt romákkal, vitték magukkal a pereputtyot, üvöltöztek az ügyintézővel: "Persze, azért nem akarnak segélyt adni, mert cigány vagyok!". Nejem kifordult a folyosóról.
Konkrétabban, Zámolytól kb 30 km -re lakom. És emlékszem azokra az előzményekre, amikről mostanában kuss van. Voltak a romáknak házaik. Nem tartották karban. Össze akartak omlani. Mielőtt a gyerekek fejére dőlt volna, kiköltöztették őket, évekig ingyen laktak a művelődési házban. A többit citálják...
Comodore,
Nem lehet az általad fájlalt eseménysorozat isteni igazságszolgáltatás?
Évszázadokon keresztül a fehérek mészárolták a feketéket, lásd rabszolgaság, stb. Most elegük lett belőle. (Már látom, ebből lesz a legújabb vita... :-)))
Egy valami vilagosan kidomborodik az otthoniak hozzaszolasaibol az, hogy minket kulfoldon elo magyarokat csak addig latnak szivesen amig, hoz valamit a konyhara!
Mi nem tehetunk az otthoni hatomonlevo kormany dolgaiert, ami miatt az otthon elok szegenysegbe lettek kenyszeritve!
A hazalatogatasunk alkalmaval van szerencsenk tapasztalni a "nagy valtozast" amit minden hirkozlesi ezkoz propagandal! Es a VALOSAGOT!
Meg 1-szer hangsulyozom nem veszekedni-ordibalni jottunk itt ossze!
Es, ha valaki kilog a sorbol, a korabban emlitett "ing" biztossan passzol ra!
Sajna, ahogy latom es hallom a nep belefasult, es nemtorodottseg vett erot rajtuk!
Akarkivel beszeltem, mind azt mondja, hogy rafaztak a valasztasnal es nem ezt vartak.
Mert ez a valtozas csak a felsobb 10-ezer eletet konnyitette meg!
Reszemrol lezartnak tekintem ezt az egesz ugyet, es a kozeljovoben csak bekes olvasoja maradok az "ordibalozok" heves szoparbajanak
Ha valakit esetleg korabban megsertettem, attol most elnezest kerek.
Tovabbi jo csatazast,
II.G.
Figyu ma ` comguru !
Na mi a fene van itt mar itt nyomul timur is a csapattal -bol ?!
Most a napsutotte zartosztalyon is nyari szunet van ,netan vakrepulok ,mert ide-oda bele .... ? ,de sajat helyet nem nyitnak ahol pl. nincs semmi rajuk artalmas + irritalo .
Ezek kozul ki pokoli sokat vergodott mar itt ,ott ,mas meg csakugy fel-feltamad ,esetleg kiengedtek ? ,es akko` talalomra bele .....
Parser,
Ne zavartasd magad a beteges rasszisták végett. Pszichiáter kene ezeknek de azt hiszem mán késö arra is. Ez a beteges ipse ( ki sajátmagát "commodore"-nek csufolja), majmoknak nevezte az teniszezö amerikai lányokat a börük miatt. Majd a guta fogja ütögetni a az Olympia idején a többi hasonlo kiválo tehetségü afroamerican sporotolok szereplése után. Lehet hogy igy majd megtisztul ez a topic,melyet a "kulfoldi magyarok" néven irtak ki de jobb lenne ha " hozzá tennék a jelzöt is; " mi külföldi elmebeteg magyarok". Mán hogy disztingváljunk magunk közt.
" En csak megdobbenve nezem, hogy a feher faj mennyire degeneralt " II.George talaloan jegyzi meg : Akinek nem inge...! Es ni csak, ni csak, valaki felvette ! Most mar tenyleg be kellene fejezni. We are just wasting our time on this bloody idiot ! Ez nem csinal semmi mast mint az egyik topicbol a masikba ugral es mindenhova belepofazik !
+1 jotanacs !
A feltetelesmodot is felejtsd el !
Es vidaman lapozz tul az egeszen ,figyeld + ,hogy milyen yo erzes ? ,majd +latod ,csak probald mihamarabb ,de NEM HA ! ,+NAM .
Bea igazad van ! Nem szabadna lealacsonyodnom ilyen "minden leben kanal" segfejekhez. Ki hivta ot ? Ki kerdezte a velemenyet ? Sajnos meg akadnak ilyen bunkok akik megjatszak a jo szamaritánust anelkul, hogy lenne valami elet tapasztalatuk ezen a teren, KI HA O NEM ! Ez az egyik es a masik, ki nem szarja le az o velemenyet ? A legnagyobb parasztsag ket ember beszelgetesebe hivatlanul belepofazni. Udv comodore
Ott valoban elirtam mikor azt irtam " hogy ez a feher faj mennyire degeneralt " Bocsanatot kerek mindenkitol, kiveve egytol akirol meg mindig fentartom azt hogy degeneralt. 1 = praser
Eddig en csak hulyenek veltem ezt a prasert, de most mar latom, hogy brain dead. En sehol egy szoval nem irtam, vagy javasoltam, hogy a szineseket KI KELL IRTANI. Ez az idiota nem jart kulfoldon 30-40 evvel ezelott es nem tud osszehasonlitast tenni a nep ( lakosag ) akkori es a mai arculatat kozott. Ezer szamra mennek azok a varosok amikben akkoriban szinest eggaltalan nem latott az ember, ma a feher sok helyen szinte nem is letezik. Ez az idiota nem akar tudomast venni arrol, hogy pl.del afrikaban MESZAROLJAK a feher csaladokat ! Nem akarja latni, hogy "szinesedik" be a vilag a feher kárára. Nem akarja eszre venni, hogy ezekben a varosokban, hogy megnot a crime amit statisztikailag be lehet bizonyitani. A magam reszerol ha nem is az O SZAJA IZE SZERINT a magunk vedelmere ( A FEHER FAJ ) keltem, nem a szines kiirtasat javasoltam. Fuck off you idiot !
Kiral ;hat tuod ,hogy en nemis inget azaz nagyonritkan es akkor kombi neje "nelkul " ,ergo nem veszem fel ,se ezt se a kesztyit !
,Viszont a masodik paragrafust kepes vagyok idotlen ideig is a magamgacsagyeskislibaeletemmel betartani ,mert egy kishaziszarnyas is lehet eros jellem .
Granitom !
Mindent bele ! ,bar sokkal ertelmesebbre is fordithatja az itt ingeskedo az energiajat es a gatyabarazas + egyreszt egyedul nem megy ,masreszt en nem nezek oda ,tehat nem latom !
ezt az itsme alteregot .
na pa "kedvesmogyorok" itt ,vagy ott tok mindegy ,de jo volt talakozni veletek kicsiket ma .
comguru !
ad 1 .---- allitolag ,nem ide ,azaz innnen tamadnak ra az orszagra ,hanem francia teruletrol (Montreal !).
Azt ugyan meg nem tuttam kihamozni ,hogy kik es hanyan ,+ hogy es mennyi a "beugro erre a pogromra " ,de Ontarioban ,nemigen probalkoznak ,hatnak ,ha yol ertesultem ,es a Welfare 5 eves terv sem erre biciklizik ami ugye adofuggo es ez egy amugyis "jolellatott ,+teritett taj " .
En + meg nem tartozom a mega-cityhez,ergo nincs protokolarisan sem kozom a murihoz .
Azt + mar otthon ,es europai latolgatasok atragasabol is tudom ,hogy ezt a vandorcirkuszos kirandulast nem lehet itt meccsinalni es rohamosan fogy a penz ez pedig "mozgasra es tettre keszteti oket " ,ami tanulsagos lesz az ottaniaknak is .
Itt ugyanis akkor kotottek igazan laput a talpuk ala mikor hirtelen ,rohamosan + nottek a repteri lopasok .
+aztan az elozo turnussal is voltak ,vagy vannak mindenszintu poblemak .
Figyu az a legedesebb ,hogy most mentek a francba ,mert Pragaban van c-kongresszus ,es
ez is kapcsolodo buli .
Na akko ` mikor otthon mindenki a gatakon volt es allitolag az o hazaik is annak lettek az aldozatai ,(ami most olvasgatva kiderult ,hogy NEM IGAZ !) ,hol voltak ,hat akkor csinaltak a hiszti 1 felvonasat es az 1 zsarolast ."Szabadidejukben ,+azt loptak el hadjaratszeruen ,amit es ahol lehetett ,mert a lakok tavol voltak !
Na abbol miert nem lett ugy ,vagy ugyek ?!
Az a 13 misi = nem semmi csak 50 / 2.6 mili
am ,ha belegondolsz ,hogy kb. 800ezer es naprol -napra szaporodo van ,akko `
-----~ 750.000 X 2.6mili . na az man tetel ,plane ilyen kisorszagnak !(mar ez az o "ARUK "es a mi +tisztulasunk ara ?! .)
Parser!
Idézlek:200.07.23. 16:43:45
"Azt viszont elárulom neked, hogy ez az egyetlen topic széles Internet földön, ahol igy beszéltem"
Ime, te vagy a bizonyiték. Bizonyitottam!
Viszont nem értem, miért nem használsz ékezetet? Hiszen tudnod kell, hogy az ékezet nélküli billentyüzeten is lehet ékezettel irni! Több figyelmet kérünk magasröptű irásaidban !
Comodore kedves!
A mai témámat "lelötted". Ejnye-ejnye!
Kiegészitem azzal, hogy sajnálatos módon - miközben galád módon "inzultálták" szegény romákat - elhunyt egy fehér fiatalember. Erről siri csend.
II.George!
Engem is a "NAGY MAGYAROK AKIK OTTHON ÉLNEK"
kategóriána sorolsz????
Meg mielott valaki kardot rantana, tudom ezt mar 1-szer bepotyogtem, amit most meg ismetlem!
Mi itt osszejottunk, azaz osszeakartunk jonni!
Tobb kulfoldre szakadt hazank fiai es az otthon elok!
Baratokat akartunk szerezni, nem pedig ellenseget, es hangoskodo utbaigazitokat!
Reszben ez sikerult, de mindeg van 1-2 magyarnyelvbol jelesre vizsgazott aki beleront ebbe a topicba!
Nem az a fontos, hogy hany %-os helyesirasi hibaval irogat, mar aki irogat, hanem hanyszor!
Es ezt itt ugy indult mint 1-csaladi topic, de a hangoskodoktol 1-kisse eltorzult, mert azt hiszik a hangoskodok, hogy azoknak van igazuk akik a leghangosabbak!
Tevedes!
Mi nem akarunk forradalmat, alamizsnat, stb, csak szerettunk volna osszejonni, siman!
Es ha a tema a toportospogacsa, vagy a ciganykerdes, csak beszelgetunk!
Mert az otthoni problemat az otthoniak vivtak ki a teves valasztasaikkal, meg sorolhatnam, de hisz ezt TI, -a NAGY MAGYAROK AKIK OTTHON ELTEK- jobban tudjatok!
Tehat, ha valakinek,(-kiknek) nem tetszik, hogy MI MAGYAROK irogatunk 1-masnak, szerintem az a legjobb ha felszivodik, es beken hagy minket!
A baratsag szellemeben udvozlok minden 1-es nagyhangut,
II.G.
Rá se ránts. Ez benne van a pakliba. Meg egyszer vissza morgott mint a kutyám, mikor bezavarom a sarokba. Lehet hogy aznap ballabbal kelt fell es rajtunk ( foleg rajtam ) toltotte ki a mérgét. Nem o az elso, és gondolom nem is lesz az utolso, aki nem ert velem egyet. En akkor szoktam beporogni ha a sörös pohár melettem van. Amugy nehezen hoznak ki a sodrombol. Neked, hogy megy a pogacsa sutes ? Sussel sokat, mert ugy nez ki sok vendeg fog erkezni franciabol. Ha nem lesz top-class vendeglatas meg beperelnek benneteket. Szia
New Orleans, Louisiana, October 4, 1999 -- National White civil rights activist David Duke is
condemning Killeen, Texas prosecutors for refusing to label the grisly execution style murder of
Todd and Stacie Bagley by four black youths as a hate crime.
Christopher Andre Vialva, 19, Brandon Bernard, 18, and two juveniles, 17 and 16, were arrested
shortly after they kidnapped the Bagley's, who were on their way to evening church services. The
Bagley's were forced into the trunk of their car after they were approached for a ride and later
driven to a remote location on Fort Hood, where they were both shot in the head and set on fire.
Duke described the crime as "one of the most horrible acts of hatred I have ever heard."
"No one could commit such an act of violence against two defenseless White Christians without
harboring the most vicious hatred in their heart," said Duke in a letter to federal prosecutors.
"This horrible interracial crime has gone completely unmentioned by the national media and is
yet another example of the media's bias against reporting Black on White crime," said Duke.
Though 90% of interracial crime is Black on White, the national media foster the impression that
hate crimes, like the nationally known Jasper case, are exclusively White on Black. By promoting
racial hatred against whites, the media are creating what Duke calls "a climate of hatred" against
Whites which leads to these kind of killings.
Strasbourgban a zámolyi romák
Százharmincmilliós kártérítést követelnek a magyar államtól?
Hétfon Strasbourgba érkezett hat zámolyi és hat csóri roma
család: az ötven ember - köztük 27 gyermek -
menedékjogot kér a francia hatóságoktól. Egyes hírek
szerint a romák feljelentették a magyar kormányt az
Európai Emberi Jogok Bíróságánál, és 130 milliós kártérítést
is követelnek az államtól. Párizsi tudósítónknak a francia
hatóságok egyik hírt sem tudták megerosíteni.
Újabb fejezetéhez érkezett a zámolyi romák kálváriája: vasárnap
útnak indultak, és hétfo reggel megérkeztek a franciaországi
Strasbourgba. A bérelt autóbuszon a három évvel ezelott
hajléktalanná vált hat zámolyi és az azóta hozzájuk csatlakozott hat
csóri roma család utazott a több európai uniós intézménynek helyet
adó városba. A kocsiban ötven kivándorló volt, közöttük 27 gyermek.
Krasznai József, a romák szószólója, aki maga is a buszon utazott,
telefonon tudósítónknak azt mondta: a romák politikai menedékjogot
kértek a francia hatóságoktól, mivel itthon állandó zaklatásnak
vannak kitéve, nem érzik magukat biztonságban. Az érkezésük utáni
órákban írásban feljelentették a magyar kormányt az Európai Emberi
Jogok Bíróságánál. Azt állítják: az utóbbi három évben faji
zaklatásoknak voltak kitéve roma származásuk miatt. Krasznai
tájékoztatása szerint petíciót intéztek az Európai Parlamenthez. A
petícióban 130 millió forint kártérítést követelnek a Magyarországon
elszenvedett üldöztetésekért. Krasznai hozzátette: a romák
turistaútlevéllel érkeztek Strasbourgba, elhelyezésükrol - francia
kisebbségi jogvédo szervezetek segítségével - a helyi önkormányzat
gondoskodik. Krasznai kérdésünkre nem kívánta megnevezni ezeket
a szervezeteket. A szószóló elmondta továbbá: Franciaországot csak
ideiglenes menedéknek tekintik, a romák végso célja Kanada. Az
elmúlt héten a budapesti kanadai nagykövetség arról tájékoztatta a
kivándorolni szándékozó családokat: menekült státust csak kanadai
területrol kérhetnének, azon kívülrol legfeljebb letelepedési
engedélyért folyamodhatnának.
Krasznai azt is elmondta: o maga a zámolyi és csóri romák sikeres
kivándorlásának elintézése után mindenképpen hazatér, a többiek viszont
semmiképpen sem kívánnak visszajönni: többen megesküdtek, hogy nem
lépnek újra magyar földre.
Krasznai szerint a hat zámolyi roma család igényt tart azoknak a házaknak a
vételárára, amelyeket az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) épített
számukra. Krasznai emlékeztetett arra: a hat lakásról korábban azért mondtak
le, mert a romák féltek beköltözni otthonukba. Úgy vélekedett: az OCÖ
törvénysértést követne el akkor, ha az érintett családok beleegyezése nélkül
értékesítené az épületeket. Lapzártánkig párizsi tudósítónk érdeklodésére a
strasbourgi prefektúra sajtóosztályán nem tudták megerosíteni, hogy a zámolyi
romák valóban menedékjogot kértek a helyi hatóságoktól. A szintén
strasbourgi Európai Emberi Jogok Bírósága elnöki titkárságán
érdeklodésünkre azt felelték: nem tudtak arról, hogy a romák hétfon keresetet
nyújtottak be a magyar állam ellen. A testület sajtóosztályán pedig egyetlen
felelos nyilatkozatra felhatalmazott munkatárs sem volt elérheto. Párizsi
tudósítónk kérdésére Krasznai késo este azt mondta: a hivatalos iratokat nem
tudták átadni a francia hatóságoknak, mert a prefektúrát zárva találták, így ma
újra próbálkoznak. Az éjszakát egy közelebbrol meg nem nevezett ifjúsági
szálláson töltik.
Babai János, az OCÖ tagja, a zámolyi építkezés vezetoje kérdésünkre
kijelentette: a házakat valóban el akarják adni, de arra, hogy mi lesz az
értékesítésbol befolyt pénz sorsa, nem tudott válaszolni.
Farkas Flórián, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke az MTI-nek
nyilatkozva kijelentette, hogy a cigányság „nem a kivándorlásban
gondolkodik". A zámolyi romáknak „nem kellett volna megtenniük ezt a
lépést", amivel sokat ártottak az ország hírnevének.
Tudósítónk megkereste Csete Dezsot, Csór polgármesterét is, aki korábban
éles hangon ítélte el a romákat, mit szól a távozásukhoz. A hírt nagy örömmel
fogadta, de még boldogabbá tenné, ha a faluban maradt négy cigány család is
követné a Strasbourgba távozókat. Ezt azzal indokolta, hogy a romák
jelenléte irritálta a falubelieket, mivel - állította a polgármester - az érkezésük
után jelentosen nott a buncselekmények száma.
Csete Dezso megnyilvánulásai kapcsán megkérdeztük Kaltenbach Jenot, a
kisebbségi jogok országgyulési biztosát. Kaltenbach emlékeztetett arra, hogy
korábban már vizsgálatot kezdeményezett a csóri polgármester ellen. -
Mostani nyilatkozata megerosített abban, hogy helyesen jártam el - mondta.
Parser!
Engem abszolut nem erdekel, hogy kihez vitt el a mamád a gyerekkorodban. En csak bemutattalak a nagyerdemu kozonsegnek. Azt hogy te kit szeretsz az a te dolgod, hogy meg énnekem ki a szimpatikus, az az enyem. En nem mentem a " hölgyek es urak es szex " topicba es pofaztam bele a ti dolgotokba, te jottel ide es kavartad meg a kakát egy kis es lemarhazassal fuszerezve ami a ven hulyeknek szolt. Abban az iskolaban amibe jártál és irtál erre tanitottak ? Miutan te venekrol beszelsz, feltételezed, hogy itt a jonép oregebb mint te. Te igy beszelsz az idosebb emberekkel ha nem egyezik a velemenyed az ovukevel, ha nem a te szajized szerint beszelnek ? Ami a kellemetlen megjegyzeseket illeti nekem is van egy par kotetere valo belole, ettol nem kell felni. Menj vissza békébe a SZEX topicba és érezd ott jol magad.