Keresés

Részletes keresés

technocol Creative Commons License 2000.05.23 0 0 70
/1974, Torino/

-A félreértések elkerülése végett mi nem megyünk bele semmiféle üzleti vállalkozásba. Végezzük a Függőségi Nyilatkozatunkban célul tűzött terveinket.

Azaz itt-ott teherbe ejtünk 1-2 politikust, rekordokat döntünk, nyomunk a latba,
DE még véletlenül sem vetemedünk olyan nyilvánvaló médiahoaxra, mint.

Érted, Szilo? (Vakard már le a zacsit az orrodról! Lassan már tényleg konkrét
segget csinálsz az arcodból, és erre nekünk nincs szükségünk. Rung-funk!)

3pokittal holnap itthagyunk BenneTeket /esküszöm, ez a leghülyébb kínai szó/
néhány napra. Costa Ricába megyünk: ingatag arculatú CIA-ügynökkel tárgyalunk
az USA-ba csempészendő kokain mennyiségéről.

Neked is hozok, Dzsingas, bár megérdemled.

ma0

hasekapu Creative Commons License 2000.05.23 0 0 69
Nem tom, én speciel még a paradicsomokat is sajnáltam...
Előzmény: Törölt nick (68)
hasekapu Creative Commons License 2000.05.23 0 0 67
Nem a pirossal van gond. Sőt nekem is teccett de csak mint látvány. Aki volt már disznóvágáson az tudja hogy mire gondolok.
Előzmény: Törölt nick (63)
UB anti-fan Creative Commons License 2000.05.23 0 0 66
Szeva! Be - vonalon van valaki?
technocol Creative Commons License 2000.05.22 0 0 65

technocol Creative Commons License 2000.05.22 0 0 64
Megihletett wingman sormintája, ezért gondolkodni kezdtem... Egy összeesküvés kezdett bennem körvonalazódni. Három slukk volt, tényleg csak három. Asszociáció, jövőbelátás, gyönyör, de mégsem. A gyros a kulcsa mindennek, nincs mit szépíteni. Ez az, ami nem gyenge. Wingman, halott vagy... Nem rólad beszélek, ne élvezz... Magamról. Ami azonnal, rögtön roppant szomorúbb.szebb.jobb.mittudomén.

A lövészárok magányából: sziloplaszt

Előzmény: wingman (58)
technocol Creative Commons License 2000.05.22 0 0 62
igen, bejottem az utcarol mert izzadtam, szembe nem jott senki, pedig a piros hetes is dugoban volt, en alltam, aki elottem ult szoke volt

Rambo megolt egy rendort

dzsingas tyuk

hasekapu Creative Commons License 2000.05.22 0 0 61
inkább durva
Előzmény: Törölt nick (60)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.22 0 0 59
rossz a link...
Előzmény: Törölt nick (57)
wingman Creative Commons License 2000.05.22 0 0 58
gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-gyenge-
technocol Creative Commons License 2000.05.21 0 0 56
/Zürich, 1986/

-Sajtot, és tejet kérünk! Köszönöm.
-Tehát. Látjátok azt a Mercédeszt az utca túloldalán? Annak az aljára tapasztottam fel a húszdekás trotilkapszulát. Tessék? Nem, nem a feketére, hanem amelyiknek párducmintás huzata van.
-Uraim, a szerkezet tizenöt másodperc múlva robban! Oszolj!!!

run:::mao:::run

technocol Creative Commons License 2000.05.19 0 0 55

élek, de szarul vagyok, sziloplaszt elkapták a csajodat talán még nem késő, a szerzetes keretet ad, siessetek epokit, mao pislogjál!

dzsingas

technocol Creative Commons License 2000.05.19 0 0 54
Jelentés a frontról:
Dzsingas halálos sebet kapott. A hajóslegény két királykobrával támadt rá, miközben ő a mandzsettájával próbálta feltépni a hasfalát, hogy gőzölgő beleivel elárassza a Jangcét. Egyébként nem történt semmi érdekes, találkoztam Briney Spears nagynénjével, aki másodállásban 3pokit harmadik szoptatódajkája volt. Elmondta, hogy a kormánycsapatok már a főváros közelében járnak, az ellenállás azonban egyre erősebb. A veszteségek csökkentése érdekében jobb lenne Mao ha elutaznál Üzbegisztánba, ahol egy lánctalpas traktor mellett vár rád a keleti kapcsolatunk kisebbik lánya, Ludmilla. Az kérdés, amire válaszolnod kell, egyszerű lesz, ne félj. Az információ felbecsülhetetlen. Ne feledjétek: a győzelem az egyetlen elfogadható cél.

sziloplaszt generated world

Előzmény: technocol (53)
technocol Creative Commons License 2000.05.19 0 0 53
/1852, Jüang-csen/

3pokitot lehozzátok az ópiumról, most. Mert.

Dzsingas, Te már ismered az itteni járást, barátkozz meg egy dzsunka-kormányossal, vedd el a hajóját, nem részletezem. A bárka mellett szükségünk lesz egy taligára, hogy a lőszert parasztgúnyában a várba tudjuk csempészni.

Sziloplaszt, Neked a mandzsúkkal kellene tartanod a kapcsolatot, hiszen mégiscsak ők tudják, kinél olcsóbb az ópium, meg hogy ki min él.

Én most felmegyek a hegyekbe Buddha-szobrokat tanulmányozni, ebből írom a szakdolgozatot. Lehetőleg ne keressetek mindenféle jelentéktelen ügyben, csak az akció előtt küldjetek rejtjeles üzenetet a tarkagalamb segítségével.

mao-oam /chew flavor/

technocol Creative Commons License 2000.05.19 0 0 52
aNime, a technocol nyílt, mert tagja bárki, aki az alapszöveget elfogadja /lásd, lejjeb a szabályzatnál/. Slussz, mínusz, summárum, a fejbe
/mao, 2000, Budapest/
technocol Creative Commons License 2000.05.19 0 0 51
Úgy gondolod, hogy szuronnyal a bordáim között, három hullával a hátam mögött, üldözöttként, árulóként ilyen dolgokkal törödjek? Beszélj dzsingassal, ő a technofóbok bábja a csapatban. A líbiaiak ellopták az iraki atombomba terveit, amiket ma délelőtt végre sikerült visszaszereznem, igaz 12(!!!) kormányőr leánygyermekét kellett ehhez asszonnyá tennem. Ma este stratégiai megbeszélést tartunk a5.23.546.3xc.362 ponton. A jelszó: hópihe. Ne késs mao, te köcsög.

A kém, aki szeret téged: sziloplaszt

Előzmény: Rastaman (50)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.19 0 0 50
jovanna, azt viccnek szantam...
de azert nagyobb botu kene...

no meg akar azt is meg lehetne oldani, h felbontastol fuggoen valtozzon a betumeret...

Előzmény: technocol (49)
technocol Creative Commons License 2000.05.19 0 0 49
Ha valaki beszól sziloplasztnak, az beszól 3pokitnak is, nem is beszélve arról, hogy beszól dzsingasnak is és beszól maonak is. INNEN NINCS VISSZAÚT, ÉRTED???
A líbiaiak a nyomomban vannak. Tegnap éjjel olyat tettem, amit még a Sátán sem néz jó szemmel.

szilo

1600x1200, a kommunizmus a véredben van.

Előzmény: Rastaman (48)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.19 0 0 48
Epito jellegu nem beszivott javaslatok:
kene egy archiv a nap szepehez, vagy csak en nem talalom?
kicsit nagyobb betuk,mert 1600*1200-nal elo kell vennem az 5 dioptrias szemuvegemet
Előzmény: Rastaman (47)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.19 0 0 47
Isteni!

muxik netscapa alatt is!

thx!!!

ui: minek az a popup?

Előzmény: Rastaman (46)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.19 0 0 46
asszem annak a musornak mar 3 napja vege...
Előzmény: technocol (44)
technocol Creative Commons License 2000.05.18 0 0 45
Líbia, 20:15

A lány beszélt.

Megtett nekem mindent.

szilo

technocol Creative Commons License 2000.05.18 0 0 44
Üzenet líbiából:
Nem tudok sokat írni, egy nő vár rám széttárt combokkal az ARO platóján két vietnami malac társaságában. Megpróbálok kiszedni belőle mindent, bármiáron. Nem tudja, hogy tudom: ő valójában a sah elveszett lánya, dzsingas unokahuga, 3pokit szoptatódajkája. Mao, neked külön üzenetem van: köcsög, ne feszítsd a húrt, mindannyian tudjuk, hogy te vagy a tégla, bármennyire próbálják ezt titkolni a csigatévés nímandok.
Valami újra elkezdődött, talán az elnök szellentett, nem tudom. Közel a határ, a disznókat átdobom még éjszaka, akkor jelentkezem újra.
Vége.

sziloplaszt generated spy

technocol Creative Commons License 2000.05.18 0 0 43
Mao azt hiszed mert multkor megmutattam neked azt a sierra leoni csajt azt hiszed, hogy a PR-hez eleg ha kijon az aranyered, hat nem, sziloplaszt meg mindig var rank es mi nem megyunk a libiai nemzeti front is megfog szunni. az uzi-t majd oda adom

dduke

technocol Creative Commons License 2000.05.18 0 0 42
ad1.: Mogyorók, testrészeim!
ad2.: /1988, Pretoria/

Testvérek, én megértem, ha belefáradtatok a harcba. Nekem is kiújult az aranyerem a sok terrorista hadművelet miatt, , a doktor is azt mondta: rámférne egy hét Zalakaroson, vagy Bükkfürdőn.

Egyszóval jövő hétfőn még megtámadjuk az ENSZ-székházat, közvetlenül a Fehér Ház után, <- az elnököt magunkkal hurcoljuk, ő lesz a PR-osunk, a lányát neked szántam, Szinoplaszt <> -> azután már háváj dídzsé lesz, letépünk együtt vidékre, veszünk egy láda sört, és végignézzük a meccseket. A kondicionáló edzéstervet 3pokit állítja össze, komolyabb töményszeszre, kannás
-biszre, ill. -borra gondolnék itten. Első sorban.

Döntsd a kólát, ne siránkozz!

Mao.C...pu

technocol Creative Commons License 2000.05.18 0 0 41

szi-pu tegnap nem jottel ott hagytal, a szomszedomnak nyomta hasat, a gyerekek sirtak, a technocol ragadt es en vartam, egyebkent sziloplaszt libianal nem en basztam el ott a nemetek miatt volt minden, na es epokit sem rajzolta ujra

leragadtam

dzsingas duke

technocol Creative Commons License 2000.05.18 0 0 40
Jelentés a fronról:
A kocka el van vetve. Egyik informátorom jelentette, hogy a líbiai kapcsolat három nap múlva érkezik, köszön, majd mindenféle perverz játékokkal rá fog venni: áruljalak el benneteket, öljem meg dzsingast és epokitot, maot pedig ássam el orosz földön szívlapáttal. Csillebérc már a miénk, ezen nincs mit szépíteni. A Fidelitas a markát tartja, Schmuck is, ülepéből Ulmann Móni bólogat.
Túl nehéz, a líbiai fűt-fát ígér, nekem ez pont elég. Spion lettem, ölj meg anyám, nem vagyok jó faszkalap.

sziloplaszt generated world

AniMe Creative Commons License 2000.05.17 0 0 39
nem a varacskos disznók részegek?
vagy a demeter tanárnő?

szeretek én is ámokkommunikálni itten
hát majd szólok a barátaimnak is akik szintén

technocol Creative Commons License 2000.05.17 0 0 38

Mosolyogj, és a világ visszamosolyog rád!Szépnek tűnt a feles pohár. Sziloplaszt mélázva nézett maga elé, és én az ingyenes képeslapot néztem, amin egy nő talicskázik, mint mi tornaórán, amikor barbár tambá üvöltött és erőset és rövidet fújt a sípba, és fejbeverte kulccsomóval azt, aki otthon felejtette a felszerelést, mondjuk általában direkt. A kanyarban még Mao is ott volt, amikor felmerült, hogy adott pillanatban két videokazetta volt a magyar iskolák tulajdonában, az egyik a szekszuális felvilágosító műsor, amit soha nem vetítettek le, a másik a Sivatagi Show, amiben részegek a majmok.

3poKit

technocol Creative Commons License 2000.05.17 0 0 37
leottem a szomszedom, szipu, figyu gyere maa

dzsingas

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!