Keresés

Részletes keresés

Rastaman Creative Commons License 2000.05.22 0 0 94
Nekem ugy tunik, h az altalam emlitett topicban toroltetek a kerdeses hozzaszolast....
Vagy en lattam rosszul?
Előzmény: Rastaman (92)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.22 0 0 93
good service

(and ugly user, late acknowledgement)

Előzmény: Pozsi (86)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.22 0 0 92
koszi
Kozben rajottunk,. hogy csak tul hosszu volt a sor...
Előzmény: bcchftgznt (91)
bcchftgznt Creative Commons License 2000.05.22 0 0 91
Már nincs probléma
Előzmény: Rastaman (90)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.21 0 0 90
Bug van a "Egy kezdo Linuxos Problemai plz help! :)" c. topicban
az utso hozzaszolassal be lett linkelve az osszes korabbi
:((
Rastaman Creative Commons License 2000.05.19 0 0 89
Mar azota tob topicban is lattam dubla 0-t

no nem kell itt semmi ondasagra gondolni, szoval ket db 0-s hozzaszolas volt...

Kilroy Creative Commons License 2000.05.18 0 0 88
Ezer thx.
Előzmény: Pozsi (85)
Evil Skeleton Sam Creative Commons License 2000.05.18 0 0 87
De, csak hujje vagyok.
Koszi.
Most megyek hamut szorni a fejemre, es visszairatkozom az alapfoku lamer kepzesre...
Előzmény: Pozsi (84)
Pozsi Creative Commons License 2000.05.18 0 0 86
Fixed.
Előzmény: Törölt nick (81)
Pozsi Creative Commons License 2000.05.18 0 0 85
Rajta vagyunk.
Előzmény: Kilroy (82)
Pozsi Creative Commons License 2000.05.18 0 0 84
Az nem jó, ha belekattintasz a linkbe? Egyből odaugrik, nem kell keresgélni.
Előzmény: Evil Skeleton Sam (83)
Evil Skeleton Sam Creative Commons License 2000.05.18 0 0 83
Azt nem lehetne esetleg beletenni valamelyik szoftver valtozatba, hogy az [elozmeny: ] rovatban ne a nick + datum latszodjon, hanem nick + hozzaszolas sorszam. (bar akar a datum is maradhat, azzal nincs bajom, csak sorszam alapjan konnyebben tudok kereseni. Marmint a jo oreg vizualis eszlelo rendszerem segitsegevel.)

Samu

Kilroy Creative Commons License 2000.05.18 0 0 82
Egyszer már ezt a problémát említettem, asszem a Tasztal Fejlesztési Javaslatokban, most egy spec esetet jeleznék:
A beállításaimban úgy van, hogy a topikokban egyszerre 100 hozzászólást látok. Na most, hozzászóltam egy topikhoz, és utána 50-es beosztásra váltott. Lehet, hogy azért, mert egy másik nicken szóltam hozzá, de mivel nem léptem át arra a nickre, ezért meglepett, hogy megváltozott az egyszerre látható hozzászólások száma, hiszen amúgy maradtam belépve az eredeti nickemen, amihez a 100 hozzászólás egyszerre való láthatósága van beállítva.

Kilroy

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.17 0 0 81
Tessék mondani, a hozzászóló nevére keresni azt most nem lehet?

Mert úgy tűnik, az újabb keletű benyögések nem jönnek elő egy ilyen kérésre.

Üdv: SLR

MsOutsider Creative Commons License 2000.05.14 0 0 80
Kéremszépen, a HTML-suli kezdőknek c. topicban megint veszteségek vannak, nem is kicsit.. csak a legutolsó 2 db mondóka láccik... lehetne valamit segíteni rajta?
Köcike... MsOut.
Rastaman Creative Commons License 2000.05.13 0 0 79
Jaj, meg valami

A napokban kaptam egy mailt, hogy "mostanol minden kedves torsasztalos a sajat nickjere kap emil cimet az index.hu serveren...."

A gond az, hogy ez mar mult ev ota ervenyben van, es egyszer mar kaptam ilyet!

Ez miert volt?

ui: a megadott jelszo nem mukodott, szerencsere! Az altalam beallitott jelszo viszont igen

dzsodzso Creative Commons License 2000.05.13 0 0 78
Mindenkinek ajánlom:

www.ofoto.com

(Internet fotoalbum)

Eddig nekem gyors volt és pontos. Mondjuk a tar sem volt túl lassú, de külföldre biztosan az.

Egyébként szvsz igazán komoly minőségemelkedésre csak akkor lehet számítani, ha jobban testreszabható lesz a felület. (Ilyesmit korábbi hozzászólásban is felvetettem, de nincs válasz)
Pl. "Megjegyezné meddig olvastam el utoljára, és addig szedné le" funkció meg ilyenek csomó ötlet lenne, amivel mindenki a saját igényeire formálná a dolgot. Nem beszélve arról, hogyha külön mező(k)ben tárolná a linkeket, képeket, akkor sokkal kevesebb lenne a szöveg közbeni HTML tag. és így kisebb a hibalehetőség. Azért gondolom, mert leggyakoribb, hogy valaki egy képet fűz hozzá a hozzászóláshoz, és/vagy egy linket. Ez nem így van? Ráadásul így ki/be lehetne kapcsolni a megjelenítést (akár szólásonként).

Na elég belőlem, bocs a beszólásért...

Dzsó

Előzmény: Törölt nick (75)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.12 0 0 77
Kimaradt a szerint szocska...
:)

Szoval ezek szerint...

nekem pedig a cnn a lassu, meg a netto
:)
most neztem meg...
Lehet, h mar hozzaszokot a gepem az indexhez, meg a tarhoz??
:)))

Előzmény: Rastaman (76)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.12 0 0 76
Ezek a nemzekozi eleressel van a bibi, mert en budapesti vagyok...
Előzmény: Törölt nick (75)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.12 0 0 75
Rastaman, csak azért voltam bátor megszólalni, mert amíg az Index és a Tár csak hibaüzenetet meg várakozást produkál, az Internetto vagy a CNN úgy zuhan be, hogy majd beszakítja a monitoromat.

Én külföldi szerverről jártam ide. Más országokba is küldtem üzenetet, hogy a kep.tar.hu-n megnézhetik a képeimet. Kivétel nélkül azt válaszolták, hogy nem tudják kivárni. Ha Neked gyors mindkettő, nagyon örülök, akkor ezt pont Neked találták ki.

Minden jót SLR

Előzmény: Rastaman (74)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.12 0 0 74
Hat nem tudm, nekem mind ketto tok gyors, es ujabban csak ataron nezegetek letotendo cuccost, mert az bazi gyors!

ja, 56k-s modemmel....
Szoval nem tudom mi a baj, deem hinnem, h az indexnel lenne bibi

Előzmény: Törölt nick (73)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.12 0 0 73
Kedves UP!

Örültem az Általad nyitott topiknak. A műszaki problémákat mindig megértem - nekem is vannak - mint vendég vagy esetleg ügyfél viszont akkor érzem jól magam, ha pontosan elmondják, mi is a helyzet, mire számíthatok. Az Air France-ban például nem azt rühellem, hogy mindig késnek a gépeik - ezt megértem - hanem azt, hogy bár ők mindig tudják, hogy mi a baj és mikor lesz (vagy nem lesz) az indulás, ezt eltitkolják előlem, utas elől. A topikod arra utalt, hogy Ti nem az AF-től vesztek példát.

Ha a törzshelyemen rendszeresen meleg kezd lenni a sör, nagy a tömeg és reménytelen a kiszolgálás, két dolgot tehetek. 1: Új törzsehelyet keresek, esetleg a továbbiakban otthon veszem be a hűtött sörömet. 2: Ha látom, hogy építik az új termet és bízom benne, hogy véges időn belül átadják, kivárom, és addig elviselem a nehézségeket.

A 2-vel viszont az a helyzet, hogy időről időre egy kis visszajelzést várok a főúrtól. Kedves vendég, már csak két hónap, és ismét hideg lesz a sörünk és megint nyugodtan le lehet ülni. Addig is tessék má kibírni! Személy szerint a fotós topikban voltam érdekelt, ott elemi volt a vágy, hogy képeket mutogathassunk egymásnak, amin aztán rágódhatunk a topikban. Az Index részéről Takács Viktor megoldási javaslata a TÁR.HU volt, így számomra a tar.hu is a Törzsasztal szerves részévé vált. Nos, egy jó ideje mind a Törzsasztal, mind a Tár elérésével gondjaim vannak (hú, de finoman fogalmaztam!), és senki nem mondja el, hogy mire számíthatok. Tiszta eerfransz.

Szóval bár tudom hogy ökör iszik magába, részemről 1b. Sok sikert

SLR

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.10 0 0 72
Közérdekű közlemény:

Azonnal = tárgyévben

Cancelot Creative Commons License 2000.05.10 0 0 71
Üdv,
úgy hallottam, hogy a fórumot Oracle adatbáziskezelő fogja támogatni ( remélhetőleg :-)) )
Érdekelne , melyik verzióját néztétek ki, (pl 8i rel.2), amennyiben publikus az info.

Köszönet.

Pozsi Creative Commons License 2000.05.10 0 0 70
Csücsül valahol egy kis bug úgytűnik. Igyekszünk kijavítani ezeket amint lehet.
Előzmény: Rastaman (68)
Solt Creative Commons License 2000.05.09 0 0 69
OK, akkor maradjon így. Köszi a segítséget. :-)
Előzmény: Pozsi (67)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.09 0 0 68
Kerdes: miert van olyan, hogy ket darab azonos szamu hozzaszolas van?
konkretan ket db. nullas!
:))))
Pozsi Creative Commons License 2000.05.09 0 0 67
Nincs ilyen sorszámú hozzászólás. Csak úgy lehetne javítani, hogy elcsússzanak a számok
Előzmény: Solt (66)
Solt Creative Commons License 2000.05.09 0 0 66
A 9010573-asban (DB Korzó) hiányzik a 3582, 3583, 3584, 3588 sorszámú hozzászólás. Ha ezek csak elűntek, akkor olyan nagyszerű lenne viszontlátni őket (berakhatnám a Brigádnaplóba, hadd teljen :-)). Csak arra figyeljetek, amikor a topikhoz hozzányúltok, hogy nehogy elcsússzon a számozás, mert az katasztrófa lenne. Ha nincsenek meg ezek a hozzászólások, akkor maradjon így foghíjasan, mert ha ott bármilyen változás lenne a sorszámokban, az tutira 20-30 aktív t.asztalos elveszését jelentené. :-)
Havária Creative Commons License 2000.05.09 0 0 65
Majd, ha nyugdíjba mentem!!! :))))

Najó, megcsinálom. :)))))

Hav

Előzmény: Pozsi (64)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!