Azt nem lehetne esetleg beletenni valamelyik szoftver valtozatba, hogy az [elozmeny: ] rovatban ne a nick + datum latszodjon, hanem nick + hozzaszolas sorszam. (bar akar a datum is maradhat, azzal nincs bajom, csak sorszam alapjan konnyebben tudok kereseni. Marmint a jo oreg vizualis eszlelo rendszerem segitsegevel.)
Egyszer már ezt a problémát említettem, asszem a Tasztal Fejlesztési Javaslatokban, most egy spec esetet jeleznék:
A beállításaimban úgy van, hogy a topikokban egyszerre 100 hozzászólást látok. Na most, hozzászóltam egy topikhoz, és utána 50-es beosztásra váltott. Lehet, hogy azért, mert egy másik nicken szóltam hozzá, de mivel nem léptem át arra a nickre, ezért meglepett, hogy megváltozott az egyszerre látható hozzászólások száma, hiszen amúgy maradtam belépve az eredeti nickemen, amihez a 100 hozzászólás egyszerre való láthatósága van beállítva.
Kéremszépen, a HTML-suli kezdőknek c. topicban megint veszteségek vannak, nem is kicsit.. csak a legutolsó 2 db mondóka láccik... lehetne valamit segíteni rajta?
Köcike... MsOut.
Eddig nekem gyors volt és pontos. Mondjuk a tar sem volt túl lassú, de külföldre biztosan az.
Egyébként szvsz igazán komoly minőségemelkedésre csak akkor lehet számítani, ha jobban testreszabható lesz a felület. (Ilyesmit korábbi hozzászólásban is felvetettem, de nincs válasz)
Pl. "Megjegyezné meddig olvastam el utoljára, és addig szedné le" funkció meg ilyenek csomó ötlet lenne, amivel mindenki a saját igényeire formálná a dolgot. Nem beszélve arról, hogyha külön mező(k)ben tárolná a linkeket, képeket, akkor sokkal kevesebb lenne a szöveg közbeni HTML tag. és így kisebb a hibalehetőség. Azért gondolom, mert leggyakoribb, hogy valaki egy képet fűz hozzá a hozzászóláshoz, és/vagy egy linket. Ez nem így van? Ráadásul így ki/be lehetne kapcsolni a megjelenítést (akár szólásonként).
Rastaman, csak azért voltam bátor megszólalni, mert amíg az Index és a Tár csak hibaüzenetet meg várakozást produkál, az Internetto vagy a CNN úgy zuhan be, hogy majd beszakítja a monitoromat.
Én külföldi szerverről jártam ide. Más országokba is küldtem üzenetet, hogy a kep.tar.hu-n megnézhetik a képeimet. Kivétel nélkül azt válaszolták, hogy nem tudják kivárni. Ha Neked gyors mindkettő, nagyon örülök, akkor ezt pont Neked találták ki.
Örültem az Általad nyitott topiknak. A műszaki problémákat mindig megértem - nekem is vannak - mint vendég vagy esetleg ügyfél viszont akkor érzem jól magam, ha pontosan elmondják, mi is a helyzet, mire számíthatok. Az Air France-ban például nem azt rühellem, hogy mindig késnek a gépeik - ezt megértem - hanem azt, hogy bár ők mindig tudják, hogy mi a baj és mikor lesz (vagy nem lesz) az indulás, ezt eltitkolják előlem, utas elől. A topikod arra utalt, hogy Ti nem az AF-től vesztek példát.
Ha a törzshelyemen rendszeresen meleg kezd lenni a sör, nagy a tömeg és reménytelen a kiszolgálás, két dolgot tehetek. 1: Új törzsehelyet keresek, esetleg a továbbiakban otthon veszem be a hűtött sörömet. 2: Ha látom, hogy építik az új termet és bízom benne, hogy véges időn belül átadják, kivárom, és addig elviselem a nehézségeket.
A 2-vel viszont az a helyzet, hogy időről időre egy kis visszajelzést várok a főúrtól. Kedves vendég, már csak két hónap, és ismét hideg lesz a sörünk és megint nyugodtan le lehet ülni. Addig is tessék má kibírni! Személy szerint a fotós topikban voltam érdekelt, ott elemi volt a vágy, hogy képeket mutogathassunk egymásnak, amin aztán rágódhatunk a topikban. Az Index részéről Takács Viktor megoldási javaslata a TÁR.HU volt, így számomra a tar.hu is a Törzsasztal szerves részévé vált. Nos, egy jó ideje mind a Törzsasztal, mind a Tár elérésével gondjaim vannak (hú, de finoman fogalmaztam!), és senki nem mondja el, hogy mire számíthatok. Tiszta eerfransz.
Szóval bár tudom hogy ökör iszik magába, részemről 1b. Sok sikert
Üdv,
úgy hallottam, hogy a fórumot Oracle adatbáziskezelő fogja támogatni ( remélhetőleg :-)) )
Érdekelne , melyik verzióját néztétek ki, (pl 8i rel.2), amennyiben publikus az info.
A 9010573-asban (DB Korzó) hiányzik a 3582, 3583, 3584, 3588 sorszámú hozzászólás. Ha ezek csak elűntek, akkor olyan nagyszerű lenne viszontlátni őket (berakhatnám a Brigádnaplóba, hadd teljen :-)). Csak arra figyeljetek, amikor a topikhoz hozzányúltok, hogy nehogy elcsússzon a számozás, mert az katasztrófa lenne. Ha nincsenek meg ezek a hozzászólások, akkor maradjon így foghíjasan, mert ha ott bármilyen változás lenne a sorszámokban, az tutira 20-30 aktív t.asztalos elveszését jelentené. :-)