Juj, az mindjárt itt lesz. Te figy, a gondkor@...-ra az idők folyamán küldtem ám verset több mint fél tucatot, ebből 2 meg is jelent, de a többi talonban maradt. Ha még megvannak, azok közül töltsétek inkább ki valamivel a helyet, azok jóval jobbak ennél az előbbinél.
OFF voltam?
Jaja, én is alkotok szörnyűségeket mostanában, egy különösen szép darab:
vers a lányokról
nagy a hajuk
és a karmuk is
néha piros a karmuk
férfiember vére piroslik rajtuk
aztán közben meg mosolyognak
de min?
magukon?
a hatalmukon?
ilyenek ezek...
mind!
2001. március 2. este
Majd halálom után ez is megjelenhet nyomtatásban, lehet, hogy akkor valakinek még tetszeni is fog:)
Örüljenek a zegyeteisták, hogy nem csak DC van.
Úgysem mi fogjuk megváltani a világot.
Egyébbiránt és is azért nem adok be anyagot, mert olyan sz*rokat rtam mostanában, hogy a pofám leszakadna, ha egynél több nyomtatott példányban látnám őket.
Ma este bamegyek a Csaszihoz olyan fél 9 (=4 1/2:))))) körül.
Azt hiszem, Colos regényéből elélhet az újság még évekig. Persze, ha az az igen lelkes és aktív szerző tollából valaha be is fejeződik vagy legalább folytatódik a "művészi Alien Drei" (Wetter Taft). Van itt elég "költő", nem kell aggódni! Volt is, lesz is..
Bert: kéne egy kis segítség. Hogyan tudok a topicra mp3-at belinkelni (parancsok)? Tudom, egyszer (legalább) már leírtad, de elvesztettem a papírt. Feltennék 1-2 dalrészletet.
Valamikor meg kéne csinálni azt a pályázatot !! Egyébként mindenki örülhet: egyelőre úgy néz ki (jelenlegi tényállás szerint), hogy a köv. utáni számba utoljára adok be verset. Az együttes miatt szünetel az írói véna.
Miért kell azon a berakáson röhögni, EMPEROR? Van, aki természetgyógyít, van, aki imád fodrászkodni (jobb híjján betűkkel, de ezek legalább segítenek a tipográfiában:).
Rossz az, aki rosszra gondol. Jó az, aki jóra. Csá-k!
Na ja... Többen vannak, akik csak 1-2 verset akarnak berakni (ne röhögj...), a többieknek jó lesz 1-2 (netán 3-4, ez anyagmennyiségfüggő) oldal, és ha esetleg még maradna annyi oldal (nem fog, de így legalább rendes embereknek látszunk...:))), AKKOR kaphat bárki is többet. De, mondom, ez CSAK AKKOR, ha nem bírunk elég matériát összekoldulni, most pedig (képekkel 1ütt) van elég. Úgyhogy, ha beszélel Colossal, mondd meg neki, hogy ugrándozhat örömében, ha 4 oldalt megszavazunk neki, de én látatlanba is max 3-at javaslok. Na, CAKÁT.
Melyik címemre küldted a levelet? Ha tudod, légyszi freemail-re küldd.
Vikiékről csak annyit, hogy sose állítottalak be náluk a "nagy gonoszként". Sőt, inkább nem is igen mondtam nekik, mi van. És SENKINEK nem mondtam, hogy beszéljen veled (tudom milyen, ha ideges vagy...)
"a nap minden percében, amikor kimegyek valahova, éppen te is akkor mész, sőt, már arra is, ha találkozunk" Erről én nem tehetek.
"A haverokkal poénkodni kell. :-)" Igen, ez így igaz. De akkor miért nem próbálod poénra venni némely apróságot?
"nem vagyunk/voltunk szerelmespár" - ez most hogy jön ide?
Ha megkapom a levelet, írok rá választ is. Légy szíves, olvasd el. Egy kérdés foglalkoztat, de nem merem feltenni. Elküldöm mail-be.
A mondatokból lemaradt szavakból ugye kiderül, én is milyen állapotban vagyok?
Annyit még hozzáfűznék, hogy a sértegetés mindezek ellenére nem szándékos volt, hanem öntudatlan védekezés. Pl. fogalmam sincs, tegnap min kaphattad fel a vizet (de ne is mondd)!
Annyit érzek, hogy lassan, de biztosan javulok és talán nagyon jól fogom érezni magam nemsokára (1,2 hét? 1 hónap?) - egy némileg új élettel.