Gondolod, hogy a bőr képes ennyit visszahúzódni? Bár amikor a 35 kilómat másfél év alatt adtam le, rajtam sem látszott, a bőröm szerencsére szép maradt.
Azt mondják a munka nemesít, de hogy igaz-e...nekem még nincs kutyabőröm az ajtóm felett:) Azon gondolkodtam, hogy vajon hány pasztikai műtéttel tüntették el a feleslegesen fennmaradt bőr szegényről...
Szóval dolgoztatsz? :) Nem baj, mert legalább rájöttem, h. rosszul emlékeztem az URL-re -- dietgirl.org! Szerintem érdekes olvasmány -- nem *nagyon* tanulságos, de jó humora van.
Na, milyen a csajszi? (www.dietgirl.com) 160 kilóról 80-ra, csak természetes módszerekkel. (Kal.-száml. + torna.) Bizonyos értelemben ugyan aranyosabb volt kövéren, de azért mégsem fogom sajnálni.
Ez itt nem az ingyen reklám helye, ha Te minden erőfeszítés nélkül lefogytál, gratula hozzá! De szeretnélek megkérni rá nyiss Magadnak egy saját fórumot és ott reklámozd, így akit érdekel ott közvetlenül elér Téged, lszi ne minket(persze itt csak a magam nevében írok, le lehet szavazni) frusztrálj ezzel a szöveggel. Kívánom, hogy maradj olyan csinos mint most vagy , de lszi ne itt reklámozd a csodaszered. Köszi Marcsi
áá, szerintem a legtöbben nem olyanok lesznek a fogyástól (ha nem idióta módon csinálják). Egyébként átgondoltam, és ha így folytatod, simán meglehet a 30 mínusz neked az esküvőre. 3 hónap alatt 13 eddig. Mondjuk a következő 3 hónap alatt is ennyi, az ugye kb 26 június végére, és még egy kicsi olvadhat a nagy napig is. Csak tarts ki!:)
Rosszul fogalmaztam, a lefogyott kövér (az én fejemben) olyan akit meglátsz és arra gondolsz, nyúzott sápadt, legrosszabb esetben azt , hogy még kövéren is jobb volt. Láttam velem közel hasonló alkatról lefogyni egy távoli ismerőst és kivirult,mintha mindig csinos lett volna (rossz hír, hogy a felét vissza hízta, de még így is csak duci), de így hogy jobban végig gondoltam ez inkább alkati kérdés. Nem tudom jó példa-e de pl volt egy humorista, ha jól emlékszem mindig Torgyán paródiái voltak, Ő fogyott le úgy, hogy akkor inkább ne.
Most épp a gyümölcsnap utolsó almáját eszem, lehet már kicsit félre beszélek.
Meg különben is, te már így is fogytál egy csomót, ha jól tudom. Múltkor nem 13-nál tartottál? Az 3 hónap alatt pont szuper!
(hogy mi tartja a lelket bennem? Nem tudom. Egyszerűen csak megértem a fogyásra, olyan magától értetődő, hogy Karácsonykor már vékony (értsd: normál alkatú) leszek.)
Hihetelen, hogy már április van! Hogy leszek így csini augusztusig?
Bennetek mi tartja a lelket, hogy érdemes kitartani?
Én nagyon készülök, egy aug.-i esküvőre ahol a legtöbben120-ból legalább 80-an kicsi koromtól ismernek, nem célom, hogy az életben bármikor is vékony legyek- főleg nem olyan lefogyott kövér. De akkor is jobban érezném magam, ha addigra vékonyabb lennék.
Akkor már szükség sem lesz rá, mert szeptembertől januárig magamtól is tudok fogyni, utána indul meg fölfelé minden évben... (Csak erre jönnék ré egyszer, mitől van!)
Nekem mindegy mi a a neve, felőlem pityipalkó is lehet, de nem árt belenézni, mert olyan dolgokat ír le, melyek valóban elgondolkodtatóak. Az Alexandránál találtuk meg.