Hát, kedves Ketchup, egészen meghatódtam., de komolyan. Nem is sejtettem, hogy halk lehelgetéseim nesze valóban nyitott fülekre talál, bár, hogy az én hangulataimban mi lehet kívülállók számára oly érdekes, azt fel nem foghatom. Ám, ha tetszik, olvass, és persze írj is, hisz béla szerint kell az utánpótlás, bár, az egyensúly fenntartása érdekében inkább paulináért kellene rajonganod, annál is inkább, mert nem venném a lelkemre, ha én lennék a gaz csábító, az a szerep a gonosz Pauláé, de ő szerencsére nincs itt. Pláne, hogy sőt, Tchernót is már nem tudom, mivel engesztelhetem ki előző kicsapongásaim okán, tán némi törköllyel, vagy hasonlóval kellene visszaédesgetnem, vagy ha benéz, meg is írhatná, mi a kívánsága, én meg majd igyekszem teljesíteni, hisz igyekezetben igen jó vagyok.
Másfelől azonban örülök, hogy ez a topik nem rólam van elnevezve, nem szeretem, ha mindenki velem foglalkozik, elég nekem az a szívemnek kedves néhány, már így is nehezen osztom be az ágytáncrendemet, mert az azért, valljuk be, elég kínos lenne, ha a rajongóim összetalálkoznának az ajtóban, még a végén verekedés törne ki, én meg ott maradnék hoppon, s lakkozgathatnám addig pinkre a körmeimet, vagy valami háton kutya hasonló, ezt meg aztán jó ízlésű ember nem akarhatja, ugyebár. Szóval inkább nem vezetnék topikot, maximum háztartást, de annak itt csak annyi jelét adnám, hogy megírom, ha kisült a palacsinta, s lehet sorakozni a tányérokkal. Béla pedig vezessen autót, s kormányozza errefelé, mert az erkélyajtó már olyan rég nyitva, hogy lassan kihűl a lakás.
Jol irod, eletet lehelsz bele, de ezaltal az egesz forumba, nem csupan ebbe a topikba.
En pld kimondottan emiatt a topik miatt szoktam felkeresni ezt a webhelyet, es ezt is miattad, mert erdekelnek a dalidezeteid, a kepeid, stb.. egyszoval a vilagod, ettol lesz ertelme olvasni, es irni ide. Nelkuled ez a topik ertelmetlen lenne, kar, hogy nem rolad van elnevezve, mert ennek a topiknak te allsz a kozeppontjaban.
Talan ha lenne rolad egy topik, amelyet vezetnel, meg tobben irnanak bele.
Ezt a topikot szerintem nem neked, hanem Paulinanak es Belanak kene vezetnie.
Mivel ok inaktivak, ez a topik nyugodtan elsulyedhetne, es kene egy topik neked, kulon, mert ez mar sokkal inkabb rolad, es a te vilagodrol szol, mint roluk.
Ebben a topikban maximum alkoholt lehelek, esetleg tüzet vagy csókokat, alkalomtól és személytől függően, a topikba néha életet, az értelem vádját azonban határozottan tagadom.
Na jó, azért ez a térdenállva könyörgés kicsit erős volt. Amiért könyörögni kell, az minek? Álmodozni, azt igen. Vágyakozni - azt is. Reménykedni mindig. Könyörögni soha.
Ám édes a gyümölcs, melyet a kitartó hűség termett.
Bizony Libi, most, hogy megöregedtél és visszavonultál a kispolgári lét boldog megállapodottságába, kénytelen vagyok a Lub érdekében egy ütős utánpótlás-válogatottról gondoskodni, meg hát ugye, tegyük hozzá, képtelen vagyok nézni a térden állva könyörgő, síró nők temérdek sorát. Az igazi elhivatottság onnan ismerkszik meg, hogy éber félszemét a jövőre függeszti s ennek veti alá a pillanat gyönyöreinek szirénként csábító, ámde csupán múló örömöt kínáló kihívásait. Magyarán: a Lubbért mindent!!! Ennek köszönthető, hogy szeretett Lubunk - na jó, ismerjük be, elsősorban Shalina kitartó hűsége folytán- mind a mai napig él és virágzik, míg az egykor oly veszedelmesnek tartott ellenfelek, példul a gaz uhrinista métely immáron rég a történelem süppesztőjébe feneklett. Hiába no, az igaz munka, kitartás és önfeláldozó elhivatottság hosszú távon mindig megérleli gyümölcsét, mint ez a példa is mutatja, az igazi értékek el nem múlanak, ezúttal is elvált a búza az ocsútól...
Cím iktatva, hozzáteszem, ilyen nekem sohasem volt jegyzéken, helyette valami elender szerepelt, de feltételeztem, hogy az a házasság esetleg már véget ért. Ha publikálni szeretnél, javallom erősen a Beállítások linket, mely alatt nevének sugallatával ellentétben nem művészi SM felvételek talalhatók, hanem... (a folytatást mindenkinek a fantáziájára bízom)
Korábbi kérdésedre válaszolva: igen, csak a szövegekből csemegéztem, zenében most egészen máshol járok. De idézhetek onnan is.
Scorpions - You and I (album: Pure Instinct)
I lose control because of you babe I lose control when you look at me like this There's something in your eyes that is saying tonight I'm not a child anymore, life has opened the door To a new exciting life
I lose control when I'm close to you babe I lose control don't look at me like this There's something in your eyes, is this love at first sight Like a flower that grows, life just wants you to know All the secrets of life
Shal, a mail címem nem változott, csak valamiért itt nem publikusnak van beállítva, pedig libertine@netposta.net :-) azér rendes tőlem, hogy legalább tudok a gyerekemről, béla gondolom hosszú vándorlása során itt-ott hátrahagyott egy-egy kis bracsót, az utánpótlás kedvéért.
Komolyan nem is csodálom, hogy amúgy káprázatos intellektusod nem volt képes megbirkózni a feladattal. Miszticizmus, magasművészet és megértő, mély humanizmus sűrűsödött össze a végletekig e rövid, ámde fölöttébb szellemes aforizmában. Nem szeretném magyarázni, mert akkor oda a varázsom.
Próbáltam én bevonulni apácának, de rendre visszaküldtek a kapuból, mert akárhogy igyekeztem, mindig megtalálták az elrejtett kötélhágcsót a pakkomban. Anékül pedig nem mehettem, mert állandóan az járt a fejemben, hogy mi van, ha előkerül az én egyetlen bélám, s ha éppen nem a fehér lován jön, nem fogja felérni az ablakomat.
Másfelől kéretik figyelmesebben olvasni, nem Tcherno hiányolta rajongása tárgyát (kergetném is körbe a balkonon a járművem nyelével), ámbátor ez mindegy is, hisz tartunk majd egy szeánszot, ahol az összes elveszett lelket, akárkinek is hiányoznak, egy asztalhoz idézzük, ott aztán majd rajonghat mindenki akiért és amiért szeretne, én például valakiért, akit szeretnék szeretni, de félek, hogy a nagy igyekezetben végül csak a semmit szoríthatom majd magamhoz, Libi a Hold varázslatáért, és persze a sodrófa másik végéért, paulina Carlos Daniel Brachoért, béla pedig a söréért. Aki kimaradt, vagy nem ért egyet, az tiltakozzon. Vagy legközelebb ne maradjon ki.
Libertine, mint tisztes családapa...hmmmhmm...ezt az alapvetően új szitut még -mint egy jól sikerült jobbhorgost-kicsit emésztenem kell...úgy értem át kell programoznom az imaginárius teret az agyamban, új előítéleteket kell építenem, légvárakat renoválni, satöbbi
Shalina remélem te legalább nem vonultál be apácának! Az emailcímem first name-je maradt padcs, de a családnevet magyarosítottam freemail.hu-ra, tudod, erősen úgy néz ki, hamarosan megint népnemzeti uralom lesz, okos ember felkészül a jövőre...
Tcherno topiktárs észrevételéhez csak annyit, hogy a rajongás tárgyának hiánya nálunk soha nem jelentett akadályt, hisz paulinának még híre hamva sem volt a topikban, mikor már magas hőfokon izzott a szenvedély. Sőt, valójában egyáltalán semmi nem hiányzik a vágyódáshoz, a vágyat leszímítva, mely, mint perpetum mobile hajtja önmagát
Látom, ha nem én veszem kézbe a dolgokat, búcsút inthetünk a stexnek, szóval, légy oly drága, és dobjál meg egy mélcímmel, az enyém uaz, mint volt, ha netán elfelejtetted volna (á, ez kizárt), megtekinthető az adataimnál. Hasonló akciót várnék bélától is, ha nem döntött úgy, hogy végleg búcsút int a múltnak, s küldözgessem a postagalambjaimat inkább az új szerelmeimnek. Tchernoval majd leboxoljuk privátban, ha valahogy sikerül kiengesztelnem....... :D
Hát, Bookshie-vsl sokáig cserélgettük a CD-ket, de mostanában már nincs időm/erőm/energiám zenét hallgatni; bloodflower-rel meg eccer összefutottam a WDR topikban, de bővebb infóm nincs. A sodrófa végén a feleségem áll amúgy :) no meg van egy aranyos kislányom is (4 hónapos).
Ha már metal-ról esik szó, épp a Moonspell kazettáimat poroltam le, megy is az Irreligious a kocsiban, állati jó, a szövegeket is ajánlom. Persze nem Semjén Zsolt figyelmébe :))
Jaa, hogy komolyan jöttél vissza, az úgy oké. Mert tréfának egy kissé erős lenne.
A mint például kérdésedre pedig szívesen megadom a választ: igen, muszáj. Ha nem is az ország nyilvánossága, de legalább a szekrényajtó mögötti kicsiny világ különös lakói elé.
Lenne is nemulass, ha éjszakánként kiszöknék kötélhágcsózni...kapnék rendesen az sodrófával! Ha gondolod bedobhattyuk paulina&shalina erényövének kulcsát a Dunába, röpke 40-50 év lenne megkeresni. És akkor lenne programod, Bélám.
Ne csináld má, édes egy cimborám, vetélytárs nélkül hogyan is lehetne édessé a nemes harcban kiszenvedett győzelem? Hogyan és miért harcoljak én ellenfél nélkül? Keressek tán szélmalmot? Én meg úgy számoltam magamban, hogy mikor nyugdíjba vonulok, merthogy itt kizárólag az én privilégiumom a megöregedés, rád hagyom örökül gólemmé nőtt szörnyszülött kis topikomat, benne nemes hölgyeivel...